ebru şallı nı n dvd sinden plates yapan var mı acaba????????
canım sana önerim ebru şanlınınplates purogramı eger tv den zamanın yaksa nettende aratırırsan bualbilirsin ....Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır pilates yapmaya çalışıyorum.Gerçekten vücudumda biraz sıkılaşma oldu.Diyetede başladım biran önce incelmek istiyorum.İnternette aradım bir türlü istediğim gibi bilgi bulamadım.Pilates çemberi ve pilates topuyla yapılabilen ne tür hareketler var topla hep birkaç tarzda hareketler gösterilmiş.Çember hareketi ise hiç yok gibi.Bildiğiniz kaynak varsa yazar mısınız kızlar.Şimdiden teşekkürler.yerimseniben
DVD leri nerden aldınız yaygın mı kolay bulabilirmiyiz ve ne kadara aldınız hanımlar?
livali yardım teklifin için teşekkürler :)
o zaman ilk soru ile ben başlıyım :)
ben sabahları ebru şallı ile pilates yapıyorum evde.ama dvdsi ile değil tvdeki programıyla.
öncelikle evde yaparken pilates minderi şart mı ? ben halının üzerine yatıp yapıyorum işte :)
[
merhabalar,ebru sallı bu işi bılmıyor bende katılıyorum reklamımızı ıyı yapıyor tabi pilates açısından ama gercekden işi bilmiyor,mınder almana gerek yok halıda yapabılırsın canım sorun degıl o sadece cok sert olmasın zemın yeterlı belini zorlamamak için buda:)