- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 30
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.021
Nişanlıma gönderdim tamam yaptıralım dedi. Nişanı atıyorum galibası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının profil fotosuna takmışlardı durduk yere ki bence güzel bi kareydi o.Evet benim de en çok eğlendiğim konulardan biriydi.
Nasıl celallendiler öyle hala hatırlıyorum :)))
Kadının profil fotosuna takmışlardı durduk yere ki bence güzel bi kareydi o.
Her şeye tamam deme potansiyeli var onunNişanlıma gönderdim tamam yaptıralım dedi. Nişanı atıyorum galibası
Çıplak insan görünce ayarları bozuluyoYaşlı bi kadınla erkek değil miydi, bana çok anlamlı gelmişti rahatsız da olmamıştım. Niye birden saldırdılar anlamadım o zaman da hala anlamıyorum. :)
Kıyamıyor sevdiceğim banaHer şeye tamam deme potansiyeli var onun
Topiğe dışarıdan bakan ben:
Tamam derken he he tamam olanındandır umarımNişanlıma gönderdim tamam yaptıralım dedi. Nişanı atıyorum galibası
0.9-0.57 arası
Cidden ya yazık bu insanlara. Biz de böyle ortalığa düşeriz diye korkuma çekemiyomDüğün fotoğraflarını ve pozları ayarladınız mı?
Eki Görüntüle 2593900
Olmazsa olmaz biliyorsun.
O değil de bu çiftin çoluk çocuğu olmuş mudur acaba, düğün fotoğrafı yazıyorsun karşına çıkan görüntü bu.
Kimler gelmiş kimler gelmiş
Elbette he he tamam diyor. Yıldı her gün başka bir saçmalıkla gelmemden.Tamam derken he he tamam olanındandır umarım
0.9-0.57 arası
Meselaa yemek takımı, tencere tava gibi miElbette he he tamam diyor. Yıldı her gün başka bir saçmalıkla gelmemden.
Kız düğün fotoğrafınıza girem mi ben de Çok eğlenceli olur, beyini dışlarız ikimiz çektiririz ahaha bi' düşün bunu benceCidden ya yazık bu insanlara. Biz de böyle ortalığa düşeriz diye korkuma çekemiyom
Hemen servis açalım ablamıza. Estraven koş tabak getir, peçete neyim ver, ayran doldur.Gelenler hoş gelmiş. :)
BDVde konu kalmamış sanki... Geldim buralarda cama eppek banıyom. :/
Bugün evin salonunu kilitledim çeyiz kolilerini dizmek suretiyle. Tencere tava demeyelim hassas bu aralar.Meselaa yemek takımı, tencere tava gibi mi
Oluur o arkadan baksın bize.Kız düğün fotoğrafınıza girem mi ben de Çok eğlenceli olur, beyini dışlarız ikimiz çektiririz ahaha bi' düşün bunu bence
Bugün evin salonunu kilitledim çeyiz kolilerini dizmek suretiyle. Tencere tava demeyelim hassas bu aralar.