- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.061
Estraven'in düğününde nikah şahidi olacağımNereye giyeceksin?
Ha tamam, jeton geldi. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estraven'in düğününde nikah şahidi olacağımNereye giyeceksin?
Ha tamam, jeton geldi. :))
Geldi bileeHızlı girdin mevzuya şekerim Estraven vodka hazırla bakim çocuğum.
Uuu hafta arası vodka içecek cesaret demeeekk
O düğünden hayırlı kısmet çıkar mı sence?Yiğidin malı meydandadır ahsfhha kısmet bulurum belkim.
Giysin en dazla saçını çekerimBeyaz giysin bence
oo güzel haftaymış.Bizde çarşambadan başlıyo hafta sonu. : p
Bunu önerdi de bence olmaz buNikah şahidi elbisesi yaz gugıla bak ben bilmem.
Ben gelirsem sana düşmez şahitlik. Abla benimEstraven'in düğününde nikah şahidi olacağım
Çıkmaması için ne gibi bi sebep var acabaa nasıl minnoş bi çiftiz biz.O düğünden hayırlı kısmet çıkar mı sence?
Eki Görüntüle 2593902
Google'a düğün fotoğrafları yazan ellerim kopsaydı gözlerim bunları nasıl unutacak
Ne bileyim, hala damadın arkadaşlarından bir ümidim var. Kıyıda köşede kalmıştır belkim biri.O düğünden hayırlı kısmet çıkar mı sence?
Gelirsem derken?Ben gelirsem sana düşmez şahitlik. Abla benim
Açtırtma kutuyu ifşa olma buralardaÇıkmaması için ne gibi bi sebep var acabaa nasıl minnoş bi çiftiz biz.
Ahahdah ablalıktan değil ya, benim sayemde tanıştılarBen gelirsem sana düşmez şahitlik. Abla benim
Biliyon mevzuları. Hedefimiz o düğüne gelmek ama elimde olmayan sebeplerden gelemezsem benim yerime lyanna şahit olsun barim.Gelirsem derken?
Benim zihnim niye kirli ya, niye düğünün ötesi ve atlar... Neyse.
He çöpçatanlık hikayeniz var mı: “arkadaşıma okc önerdim”Ahahdah ablalıktan değil ya, benim sayemde tanıştılar
Hayatının aşkını buldurdum ahfha
Hem düğünden çıkmasa bile öncesinde eski kırığımın olduğu şehre gideceğim. Belki ondan kısmet çıkarO düğünden hayırlı kısmet çıkar mı sence?
Doğru len ben hep ayırmaya çalıştım başarılı olamadığım ilk ve tek ayırma girişimimAhahdah ablalıktan değil ya, benim sayemde tanıştılar
Hayatının aşkını buldurdum ahfha
Çok orjinal, neon pembe topuklu ayakkabılarını de giydin mi tamamsınBunu önerdi de bence olmaz bu
Biliyon mevzuları. Hedefimiz o düğüne gelmek ama elimde olmayan sebeplerden gelemezsem benim yerime lyanna şahit olsun barim.