- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.001
Hoşgeldinn
Hojgeldin
Hoşbulduk. Nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn
Hojgeldin
Sarj %6, sen?
Hoşbulduk. Nasılsınız?
Her zamanki gibi, deliliğe vuruyoruz
Aslında o huni yıllardır kafamızda, bütünleştik.Gördüm topiğinizi bi hayırlı olsun diyeyim dedim ben de :)
Huniyi kafaya geçirmişsiniz gibi geldi daha çok. Ben geçirdim de bu gece
Huniyi hiç çıkartmıyorum ben bu ara.Gördüm topiğinizi bi hayırlı olsun diyeyim dedim ben de :)
Huniyi kafaya geçirmişsiniz gibi geldi daha çok. Ben geçirdim de bu gece
Çünküm bölünmek bunu gerektirir. Bir tarafta atatürkçüler bir tarafta allahçılar ne alakası varsa bu ikisinin. Al birilerini vur ötekilere.Ya insanlar niye Atatürk’lü ya da allah yazılı düğün davetiyesi yapıyor manyak mı bunlar. numuneler geldi yarısı tuhaf ecüş bücüş şeyler.
Ya insanlar niye Atatürk’lü ya da allah yazılı düğün davetiyesi yapıyor manyak mı bunlar. numuneler geldi yarısı tuhaf ecüş bücüş şeyler.
Düğün fotosunu çelik kapısına bastırmayan gil. Hiç eğlenceli değilsinizYa insanlar niye Atatürk’lü ya da allah yazılı düğün davetiyesi yapıyor manyak mı bunlar. numuneler geldi yarısı tuhaf ecüş bücüş şeyler.
Valla delilik. Daha ne tuhaflıklar görecem acaba.Çünküm bölünmek bunu gerektirir. Bir tarafta atatürkçüler bir tarafta allahçılar ne alakası varsa bu ikisinin. Al birilerini vur ötekilere.
Mümkünlü göründü bu :))Düğün ya camide ya orduevinde olunca davetiyeyi de ona göre basıyorlar herhalde :))
Çekik kapımızda düğün mü fotosu o ne yavDüğün fotonuzu çelik kapınıza bastırmayan gil. Hiç eğlenceli değilsiniz
Huniyi hiç çıkartmıyorum ben bu ara.
Çekik kapımızda düğün mü fotosu o ne yav
Mutfak fayansında olan bile var. Ama ben en çok salon duvarında dev boyutta olanı seviyom.Çekik kapımızda düğün mü fotosu o ne yav
Çekik kapımızda düğün mü fotosu o ne yav
Ahaha sende mi uçmuştun ordaBi ara ben tosia yken seninle ne güzel ban yemiştik, hiç unutamıyorum. Profil fotoğrafına öpüşen adamlar koymuştun.
Ahaha sende mi uçmuştun orda
Çok eğlenmiştim ama ya. Hakkımla yedim dediğim banlardan biri o