- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.041
Sakar bu kız, döker hep.Hemen servis açalım ablamıza. Estraven koş tabak getir, peçete neyim ver, ayran doldur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakar bu kız, döker hep.Hemen servis açalım ablamıza. Estraven koş tabak getir, peçete neyim ver, ayran doldur.
Tabi apla buyur hemen.Hemen servis açalım ablamıza. Estraven koş tabak getir, peçete neyim ver, ayran doldur.
Zaten bana ayarlayacak arkadaşı da yok. Hak etmiyor düğün fotoğrafını. İkimiz çektirelim, büyütüp yatağımın başına asarım.Oluur o arkadan baksın bize.
Bir kaç haftacık kaldı işte. Manyak kadınlar tarafından takibe alındım yakın tarih veremiyorum. Ama belki yarın belki yarından da yakın teşekkür ederim. :)Ne zaman düğün? Birşey kalmamış demek hayırlı olsun :)
Kudradan o pozu bekliyorum ama mum duruşu falanBugün evin salonunu kilitledim çeyiz kolilerini dizmek suretiyle. Tencere tava demeyelim hassas bu aralar.
Bir kaç haftacık kaldı işte. Manyak kadınlar tarafından takibe alındım yakın tarih veremiyorum. Ama belki yarın belki yarından da yakın teşekkür ederim. :)
Ay o değil de ben ne giyceeeemmmBir kaç haftacık kaldı işte. Manyak kadınlar tarafından takibe alındım yakın tarih veremiyorum. Ama belki yarın belki yarından da yakın teşekkür ederim. :)
He ya adamın bütün arkadaşları sıkıcı sıkıcı önden evlenmişler.Zaten bana ayarlayacak arkadaşı da yok. Hak etmiyor düğün fotoğrafını. İkimiz çektirelim, büyütüp yatağımın başına asarım.
Ahahdha kudra o duruşu yapsın, gelsin bir de üstüne... neyse devamını getirmiyorum ahshfahKudradan o pozu bekliyorum ama mum duruşu falan
Deli bir kaç abla. Hangi konuya yazsam dibimde bitiyorlar sen nişanlı diil miydiiğn diye.Aaa kim onlar be :))
Aman diyim usturuplu giyin. Memintoları salma doğayaAy o değil de ben ne giyceeeemmm
Bişey showda yapcak , söz verdi yaAhahdha kudra o duruşu yapsın, gelsin bir de üstüne... neyse devamını getirmiyorum ahshfah
Hemen servis açalım ablamıza. Estraven koş tabak getir, peçete neyim ver, ayran doldur.
Nikah şahidi elbisesi yaz gugıla bak ben bilmem.Ay o değil de ben ne giyceeeemmm
Uuu hafta arası vodka içecek cesaret demeeekkMahzuru yoksa ben vodka alim. :/
Ay o değil de ben ne giyceeeemmm
Beyaz giysin benceNikah şahidi elbisesi yaz gugıla bak ben bilmem.
Yiğidin malı meydandadır ahsfhha kısmet bulurum belkim.Aman diyim usturuplu giyin. Memintoları salma doğaya