- 11 Aralık 2018
- 39.700
- 246.064
- Konu Sahibi KudrAlobar
Benim çocuğum olsa kesin babasına çeker küçük bi atakan olur ben de eldivenle severimOo itici dedi kesin senin de öyle çocuğun olacak ahfha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çocuğum olsa kesin babasına çeker küçük bi atakan olur ben de eldivenle severimOo itici dedi kesin senin de öyle çocuğun olacak ahfha
Babasına çeksin mis gibi işte, nesi varmış beyinin. Laf ettirmem beyine.Benim çocuğum olsa kesin babasına çeker küçük bi atakan olur ben de eldivenle severim
Üstün zekalı bi çocuk ama bahsettiği şeyleri anladığını düşünmüyorum ben. Ezber tamamenYok be kafa, hafıza zehir lakin psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Ne biliyon, belki aynı sen? Ticari zeka tavan ne biliyonnBenim çocuğum olsa kesin babasına çeker küçük bi atakan olur ben de eldivenle severim
Fazla zeki, sinirimi bozuyo bazen zekası. Zekası yüzünden evlendim adamla şimdi çakasım geliyoBabasına çeksin mis gibi işte, nesi varmış beyinin. Laf ettirmem beyine.
Mimikler, el kol hareketleri,bakışlarrr. Suphanallah Allah muhafaza dengesizliğiÜstün zekalı bi çocuk ama bahsettiği şeyleri anladığını düşünmüyorum ben. Ezber tamamen
Haha keşkeee, veririz bi esnafa çırakNe biliyon, belki aynı sen? Ticari zeka tavan ne biliyonn
Estraven 'in çocuğu inşallah sana veya bana çekerFazla zeki, sinirimi bozuyo bazen zekası. Zekası yüzünden evlendim adamla şimdi çakasım geliyo
Gözler çok acayip zatenMimikler, el kol hareketleri,bakışlarrr. Suphanallah Allah muhafaza dengesizliği
Ay ona da çekmesin kocişkosuna da kime çekerse çeksin. Sokaktan geçen adama da çekebilirEstraven 'in çocuğu inşallah sana veya bana çeker
Akıllı ama sevimsiz.. Yolu açık olsun 10 yaşında çocuk adamGözler çok acayip zaten
İki tane doğursun, biri küçük kudra biri küçük lyanna olsun. Hem doğurmadan çocuğumuz olmuş olur. Bence çok mantıklı oldu bu.Ay ona da çekmesin kocişkosuna da kime çekerse çeksin. Sokaktan geçen adama da çekebilir
Bence çocuk dediğin bu kadar şımartılmamalıİki tane doğursun, biri küçük kudra biri küçük lyanna olsun. Hem doğurmadan çocuğumuz olmuş olur. Bence çok mantıklı oldu bu.
Üç dört ayda bir gider başlarını okşar döneriz.
Aman şimdi hepsi pirems piremses olarak büyüyor. sonra hayatla tanışıp histeri krizleri geçiriyorlar.Bence çocuk dediğin bu kadar şımartılmamalı
Gazsız, uykucu ve uyumlu bir bebek denk getirirsen bu dünyanın en sevimli şeyi olabileceğinin garantisini veririmAman şimdi hepsi pirems piremses olarak büyüyor. sonra hayatla tanışıp histeri krizleri geçiriyorlar.
Bence çocuk dediğin bu kadar şımartılmamalı
HoşgeldinnBaktım bu gece pek şaşıran yok, bi uğrayayım dedim
HojgeldinBaktım bu gece pek şaşıran yok, bi uğrayayım dedim