- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
- Konu Sahibi KudrAlobar
Ara ara takip edip, şaşkın emojimi koyacağım, bayağı özlemişiz topikceBebeler uyudu hadi bakalım, sabahlar olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara takip edip, şaşkın emojimi koyacağım, bayağı özlemişiz topikceBebeler uyudu hadi bakalım, sabahlar olmasın
Mekanın sahipleri geri geldi, bebeleri pistten aldıkBebeler uyudu hadi bakalım, sabahlar olmasın
SkhssjsjskdkAbooov seksten soğudum şu an. Tüm libidom öldü En garantisi sevişmemek sanırım.
Önümüzdeki ay konu açarım artık, çamaşırla sürtünerek seviştik hamile miyim diye
Ahahfah ben de geçen ay durduk yere "ulan hamile olabilir miyim" triplerine girdim yine .Skhssjsjskdk
Benim adam niye horluyor sanıyorsunuz, yan yana otursak 9 aya fırtlatıyorum ne libido ne heves ne bişi kalmadı insanda
7bela hüsnü :))Ara ara takip edip, şaşkın emojimi koyacağım, bayağı özlemişiz topikce
Yağmur da sevmiyomuş
Yettim gari. Çamaşır neyim astık topladık. Bir kadının en önemli göreviKudrAlobar hanım hanım bebeleri uyuttum dedim, nerdesin
Ooo nasıl çamaşırlarrrYettim gari. Çamaşır neyim astık topladık. Bir kadının en önemli görevi
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü :)) boş bir bakış, yarım gülüşOoo nasıl çamaşırlarrr
Atakan hakkında ne düşünüyorsunYettim gari. Çamaşır neyim astık topladık. Bir kadının en önemli görevi
Tişört kot eşörtmenOoo nasıl çamaşırlarrr
Atakan hakkında ne düşünüyorsun
Yalnız değilmişim, ayaklı kibir mübarek bu yaşta.çok itici bi çocuk yav.
Çok sıkıcısınTişört kot eşörtmen
Yalnız değilmişim, ayaklı kibir mübarek bu yaşta.
Oo itici dedi kesin senin de öyle çocuğun olacak ahfhaçok itici bi çocuk yav.
Dün don aklet tanga vardı bugün bunlarla idare etçez.Çok sıkıcısın
He daha saat 12yi geçmedi diye mi efendiyiz
Yok be kafa, hafıza zehir lakin psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorumBalon yaw, patlar yakında