- 11 Aralık 2018
- 39.671
- 245.870
- Konu Sahibi KudrAlobar
Sağlam kaffaltı yap, üstüne churchill iç. Biz izmirde churchill diyoruz ama siz ne diyonuz bilmiyom, bildiğim tuzlu limonlu soda.Günaydıınn. Çok alkol fazla alkol kafam ağrii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlam kaffaltı yap, üstüne churchill iç. Biz izmirde churchill diyoruz ama siz ne diyonuz bilmiyom, bildiğim tuzlu limonlu soda.Günaydıınn. Çok alkol fazla alkol kafam ağrii
Biz de dün gece bar tuvaletinde yabancı bi kızcağızla sarıldık. Sevgilisi terk etmiş galiba yavrucağı siz çok güzel arkadaşlar gibisiniz benim de ihtiyacım var sarılabilir miyim diye geldi. Biraz sohbet edip masalara ayrıldık sonra kendi masamızdan heriflerimizi alıp onların masaya salça olduk. tuhaf bi ortamdı.Ya bugün çok enteresan bir şey başımıza geldi(ki ilk değil de neyse) çok sevdiğim 3 arkadaş olarak bir mekandaydık, başka masadan eşiyle oturan kadın çayını aldı geldi, çok güzel içten muhabbetiniz var kahkahanız inletiyor arkadaş olalım görüşmek isterim diye, tanıştık falan, resmen kendimi onun gibi hissettim şuan ahshshsjsksksksj
Bir sessizlik hakim.
Herkes picamaları çıkardı günün büyüsüne mi kapıldı vuhuuu
Sağlam kaffaltı yap, üstüne churchill iç. Biz izmirde churchill diyoruz ama siz ne diyonuz bilmiyom, bildiğim tuzlu limonlu soda.
Eve niye gittin ki? Kalaydın nişanlı beyde.çok ilginç ama burda da churchill diyoz
odadan çokamıyorum anam kesecek beni gece 3te eve geldik.
Anam trip attı gel de gel diye. Ben de arkadaşımı aldım eve geçtim. Nişanlım bey yastığa sarılıp uyumuştur sanırım.Eve niye gittin ki? Kalaydın nişanlı beyde.
Mutsuz sonAnam trip attı gel de gel diye. Ben de arkadaşımı aldım eve geçtim. Nişanlım bey yastığa sarılıp uyumuştur sanırım.
Öyle oldu allah beni zinadsn korumuş da olabilirMutsuz son
Tam bir günah gecesinde zinasız kaldın. Yazık olmuş.Öyle oldu allah beni zinadsn korumuş da olabilir
Maydanoz sapı bile almamış ya ne günah gecesiTam bir günah gecesinde zinasız kaldın. Yazık olmuş.
Benim bey en azından enerji versin diye şambali almış.Maydanoz sapı bile almamış ya ne günah gecesi
Seninki hedefe yönelik takılmış galibasıBenim bey en azından enerji versin diye şambali almış.
Seninki hedefe yönelik takılmış galibası
Ben zina yapmıyorum valla. Kapı gibi hökümet nikahımın yanında imam nikahım bile var.Ay zina mi yapıyorsunuz hic hos degil yaa
Senin nikahını kiyan imam carpilmistir ahsjsBen zina yapmıyorum valla. Kapı gibi hökümet nikahımın yanında imam nikahım bile var.
İmam sarhoştuSenin nikahını kiyan imam carpilmistir ahsjs
Annemlerin dayimlarin falan imam nikahi yok, simdi ben zina bebesi miyim ustume iyilik saglik
Bu işte bir tuhaflık yok mu sence deİmam sarhoştu
Şahit de sarhoştu
Benlen beyim enteresan bir şekilde ayıktık
Sahidinin sarhos olmasi normal de imami nasil sarhos ettiniz laİmam sarhoştu
Şahit de sarhoştu
Benlen beyim enteresan bir şekilde ayıktık
Ahahs evet kudralar nasil sarhos değildi ahshsBu işte bir tuhaflık yok mu sence de
Bu işte bir tuhaflık yok mu sence de
Sahidinin sarhos olmasi normal de imami nasil sarhos ettiniz la