- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
O enerci bana lazim asil.Enerci verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O enerci bana lazim asil.Enerci verdi
Ben sana saygi duyuyorum sende bana duy tesseturluymusum ya... munecimligin eksiktiBdv’de tesettür başlığı var, sanki japonca konuşuyolla. Hepsine atasım var
O enerci bana lazim asil.
Iste o yuzden bana lazim asilsus len ayda yılda bir senin, benim düzenli olarak
Iste o yuzden bana lazim asil
Bacım siz hepiciniz bir tarikat falansınız ben mi tanışmıyorum sizle anlamadım ki?Sonra estravenin nisanlisi bey geldi. Tum itirazlarima ragmen israr etti, tuzluk gibi yanlarında takildim ahshs
Ahssh tamam hadi ikimizin de olsun enercisi. Beni de yabana atmaNütfen benim çektiğimi sen biliyorsun, o enerci olmasa ne hale gelirim
Bacım siz hepiciniz bir tarikat falansınız ben mi tanışmıyorum sizle anlamadım ki?
Sadece ikinize özel bir durum mu yoksa ciddi tek hayalet casper ben miyim
Kıskandım!estraven, mormont ve ben uzun yıllardır arkadaşız, burada tanışmadık. Sizlerle de burda tanıştık işte. Biz bazen kendimizi kaptırıyoruz, kusura bakmayın. Öyle anlarda uyarabilirsiniz
Kıskandım!
Ya bugün çok enteresan bir şey başımıza geldi(ki ilk değil de neyse) çok sevdiğim 3 arkadaş olarak bir mekandaydık, başka masadan eşiyle oturan kadın çayını aldı geldi, çok güzel içten muhabbetiniz var kahkahanız inletiyor arkadaş olalım görüşmek isterim diye, tanıştık falan, resmen kendimi onun gibi hissettim şuan ahshshsjsksksksj❤❤
Kıskanma, hepinizi seviyom ben
Yeni giydik sayılır :))Ya bugün çok enteresan bir şey başımıza geldi(ki ilk değil de neyse) çok sevdiğim 3 arkadaş olarak bir mekandaydık, başka masadan eşiyle oturan kadın çayını aldı geldi, çok güzel içten muhabbetiniz var kahkahanız inletiyor arkadaş olalım görüşmek isterim diye, tanıştık falan, resmen kendimi onun gibi hissettim şuan ahshshsjsksksksj
Bir sessizlik hakim.
Herkes picamaları çıkardı günün büyüsüne mi kapıldı vuhuuu
Ya bugün çok enteresan bir şey başımıza geldi(ki ilk değil de neyse) çok sevdiğim 3 arkadaş olarak bir mekandaydık, başka masadan eşiyle oturan kadın çayını aldı geldi, çok güzel içten muhabbetiniz var kahkahanız inletiyor arkadaş olalım görüşmek isterim diye, tanıştık falan, resmen kendimi onun gibi hissettim şuan ahshshsjsksksksj
Bir sessizlik hakim.
Herkes picamaları çıkardı günün büyüsüne mi kapıldı vuhuuu
Ben hariç tabi ki.haha ne hoş, bayılırım öyle insanlara. Sağlam medeni cesaret ama valla bravo.
herkeşler romantik ortamlarda
Ohh ohh sefanız olsunYeni giydik sayılır :))
Ben hariç tabi ki.
Bir de kocam bugün sevgililer günü ya bir şey yapsaydık en azından kahve içmeye gidelim diyor, senin sperminden oluşan 2 tazmanya sebebiyle 45 yaşımıza kadar herhangi bir kutlama ve mutlu son yok bize dedim, gene horlamaya başladı
Ben de millet neler yapıyordur diye düşüncelerdeyim shksskshd