- 11 Aralık 2018
- 39.671
- 245.878
- Konu Sahibi KudrAlobar
Maş. maş. bugün iyi kasvet vardı. Suphanallah ilk defa görenler şaşırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maş. maş. bugün iyi kasvet vardı. Suphanallah ilk defa görenler şaşırsın
Oyle sasirilmaz. Transa sor. Transfobik misin yoksa.
Değildim ama olucam bu gidişle.Oyle sasirilmaz. Transa sor. Transfobik misin yoksa.
Ahahsh ay yoruldum ya. Uyumak istiyorum bir an once.Değildim ama olucam bu gidişle.
Daha erken. Ayrıca daha dövme azarı yemen lazımAhahsh ay yoruldum ya. Uyumak istiyorum bir an once.
Ay hadi işşalla
Ahaha bugun halim yok. Uykusuzum yorgunum hastayim agzim burnum akiyor. Sumuklu kiz oldum.Daha erken. Ayrıca daha dövme azarı yemen lazım
Demirden korksak trene binmezdik............. anlayana! Net!Ay hadi işşalla
Hankisine işalla?Ay hadi işşalla
Ahahaha hangisiyle evlenicem annem? Elimde iki adam var, biriyle evlilik zati olmaz. Digeriyle evlilige dayanamam herhaldeHankisine işalla?
yemekli düğün yazdıydım eksik kalmış. Kısmeti yok bu kızın yeminlen. Yazısı bile çıkmıyor.
Hahaha onu başkasına yazdığını düşünmüştüm lyannayla bağlayamadımHankisine işalla?
yemekli düğün yazdıydım eksik kalmış. Kısmeti yok bu kızın yeminlen. Yazısı bile çıkmıyor.
Benim tercihim belli. ....cıyız haklıyız kazanacağızAhahaha hangisiyle evlenicem annem? Elimde iki adam var, biriyle evlilik zati olmaz. Digeriyle evlilige dayanamam herhalde
Bebeler uyudu. Bi kahve içtim üzerimdeki fil kalksın diye, kafamın içinde koşturan beygirleri dizginledim.
Fil neden mecazi ha neden mecazi? Hiç malzeme üretmiyorsun şaşırmak içinBebeler uyudu. Bi kahve içtim üzerimdeki fil kalksın diye, kafamın içinde koşturan beygirleri dizginledim.
(Fil mcz anlmda kllnlmştr). Sen naptın
Vallahi felek bile şaşırmamıştır bu kadar, nerden dadandı 3harfli gibi tövbest. Gelir birazdan sensin o demek için he benim şimdiden söyleyim hatta çarpcam az kaldıFil neden mecazi ha neden mecazi? Hiç malzeme üretmiyorsun şaşırmak için
Adını anmayın gelir töbest allsh korusunVallahi felek bile şaşırmamıştır bu kadar, nerden dadandı 3harfli gibi tövbest. Gelir birazdan sensin o demek için he benim şimdiden söyleyim hatta çarpcam az kaldı
Vallahi felek bile şaşırmamıştır bu kadar, nerden dadandı 3harfli gibi tövbest. Gelir birazdan sensin o demek için he benim şimdiden söyleyim hatta çarpcam az kaldı
Geleceği varsa göreceği de varAdını anmayın gelir töbest allsh korusun