- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He sen gelirken sererim
Bana da alsanızaHe sen gelirken sererim
Sen kime sereceksinBana da alsanıza
HerkeşeSen kime sereceksin
Nasıl da misafirperver bir hanımHerkeşe
Aksam cikarken basligin girişine de serebiliriz azicik susleyelim basligi cok bos kaldi boyleSen kime sereceksin
Ay bu harika bi fikirAksam cikarken basligin girişine de serebiliriz azicik susleyelim basligi cok bos kaldi boyle
Hala dışarıda sevgililer gününü kutlayanlar var
AmaninnBen hapçıyım, üç aylık hap işler benden. Onları da sağlık ocağından alırım masraf olmaz. Sen de prezervatifleri al sağlık ocağından, kamyon lastiği kıvamında olsun
Noldu kıskandın mı
Geldim ben succuk gibi ıslandım. Gözün mü kaldı acabaHala dışarıda sevgililer gününü kutlayanlar var
Galiba bunlar cuma gününden trip yiyen tayfa
Hala dışarıda sevgililer gününü kutlayanlar var
Galiba bunlar cuma gününden trip yiyen tayfa
Gayet cafedeydim ben hemide çocuk oyun alanlı falan, bebeler ile curcuna
Nerede yağıyor ? Biz bugün güneşe doydukGeldim ben succuk gibi ıslandım. Gözün mü kaldı acaba
İzmir sağanak şu an. Sabahtan beri kapalı ama akşam indirdi.Nerede yağıyor ? Biz bugün güneşe doyduk
Maş. maş. bugün iyi kasvet vardı. Suphanallah ilk defa görenler şaşırsınİzmir sağanak şu an. Sabahtan beri kapalı ama akşam indirdi.
içerlerde mahsur kalmış sanırım birileri :))
Yoo ben de disaridaydim. Malum aktiviteye gittim.Noldu kıskandın mı
Yok ben de dışarıdayım da ben evdeyken herkes disarida diye korktum ya bir seyler kaciriyorsam diye.içerlerde mahsur kalmış sanırım birileri :))