- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- Konu Sahibi KudrAlobar
Aktı aktıı, kokoreççi kalpli balon dağıtıyordu bugün :))Ay sorma ya. Cicekciler, baloncular, yapis yapis romantizm her yer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktı aktıı, kokoreççi kalpli balon dağıtıyordu bugün :))Ay sorma ya. Cicekciler, baloncular, yapis yapis romantizm her yer.
Ahahah ben de pilavcinin onunde kalp kostümüyle dans eden adam gordumAktı aktıı, kokoreççi kalpli balon dağıtıyordu bugün :))
Peki yegenim . Hepsi Alistilar bana . Perdelerini cekip oturuyorlar ben yokmusum gibi yapiyorlar sende ole yapNereye sokarsan sok, git öteye. Tanımak isteyen olmadı seni teyzem,lakin sen çok heveslenmişsin tanımaya. Bak uyuşmuyoruz işte al emojilerini bak işine
Nereye sokarsan sok, git öteye. Tanımak isteyen olmadı seni teyzem,lakin sen çok heveslenmişsin tanımaya. Bak uyuşmuyoruz işte al emojilerini bak işine
Fırsat işte :)) iyi gelenin geçenin ağzına kaşıkla pilav dayamamışlar yineAhahah ben de pilavcinin onunde kalp kostümüyle dans eden adam gordum
Yazik kiz eglensin iki dakika. Gunahtirkız bırakın monoton hayatına renk geldi kadının, kendini alamıyor konudan. Nasıl baydıysa artık hayatından bizimkine özeniyordur, böyle tatmin oluyor. Ellemeyin ablaya şaşırsın dursun. Hem belki kocasının da işine yarar bu durum
Tiksinti geldi şu emojiden bi de dillisini atmışsın hemi gülümkız bırakın monoton hayatına renk geldi kadının, kendini alamıyor konudan. Nasıl baydıysa artık hayatından bizimkine özeniyordur, böyle tatmin oluyor. Ellemeyin ablaya şaşırsın dursun. Hem belki kocasının da işine yarar bu durum
14 Kubat esprisi yapmamak icin zor tutuyorum kendimiFırsat işte :)) iyi gelenin geçenin ağzına kaşıkla pilav dayamamışlar yine
Dil candırTiksinti geldi şu emojiden bi de dillisini atmışsın hemi gülüm
Dil onemli.Dil candır
Yap tutmaa yappp çalsın sazlar belersin gözler14 Kubat esprisi yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
İçine sokmadıkça :)Dil candır
Yapmasın gözünü seviim yapmasıııınYap tutmaa yappp çalsın sazlar belersin gözler
Ne biliim napcak belki hoşuma kaçarYapmasın gözünü seviim yapmasıııın
Ayy yapma bir de onlari sarma basimiza. Bir tanesi yetiyorBdv’de tesettür başlığı var, sanki japonca konuşuyolla. Hepsine atasım var
Ahaha hepsi gelsin biz bırakır kaçarızAyy yapma bir de onlari sarma basimiza. Bir tanesi yetiyor
Hayır sen ne ara bdvye bakabildin, şambali yaramış yiğidimeBdv’de tesettür başlığı var, sanki japonca konuşuyolla. Hepsine atasım var
Ahshhs yok ayol bu basliga yedi hamamdan kirk tas su dokmeden girilmez bizden sonraAhaha hepsi gelsin biz bırakır kaçarız
Enerci verdiHayır sen ne ara bdvye bakabildin, şambali yaramış yiğidime