- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
- Konu Sahibi KudrAlobar
Bir telefonla bes dakkaya geliyorsa cabuk geliyormuşYok kız kursa girmeden baktıydık akşam altı gibi. Kapıya not yazmış arayın beş dakkaya geliyom diye
gel gidek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir telefonla bes dakkaya geliyorsa cabuk geliyormuşYok kız kursa girmeden baktıydık akşam altı gibi. Kapıya not yazmış arayın beş dakkaya geliyom diye
gel gidek
Off bunlar niyeti bozdu, uçana kaçana gider mesele...Yok kız kursa girmeden baktıydık akşam altı gibi. Kapıya not yazmış arayın beş dakkaya geliyom diye
gel gidek
Ben gidiyorumm iyi gecelerBir telefonla bes dakkaya geliyorsa cabuk geliyormuş
JafaysıkshshsjjsnsbshsksknsbsbsjBir telefonla bes dakkaya geliyorsa cabuk geliyormuş
Sen bilirsin uzaktan gelmeleriBir telefonla bes dakkaya geliyorsa cabuk geliyormuş
kırmızı çizgilerimiz var birbirimize yürümüyoruzOff bunlar niyeti bozdu, uçana kaçana gider mesele...
Korktuk bir anSen bilirsin uzaktan gelmeleri
kırmızı çizgilerimiz var birbirimize yürümüyoruz
Kara koyun ak koyundan ayrılmış oldu görev tamamlandı ajanlığı bırakıyorum.Korktuk bir an
Konuya yarın sabah kınama timi gelecek ya, benim düzgün bir çizgim vardı her şey ayyuka çıktı şimdi
Oyuncakları toplayın, darmadağın kalmasın evBenim çatal koltukla arasına mesafe koymaya karar verdi. Yatağa gidiyos biz. İyi geceler hepinize
Daha fazla bastiramadinKorktuk bir an
Konuya yarın sabah kınama timi gelecek ya, benim düzgün bir çizgim vardı her şey ayyuka çıktı şimdi
Günaydın cancağzım. Temizlik bittiyse uyanacam.Günaydın aslanlarım kaplanlarım.
Kimse gelmeden bi ortalığı silip süpüreyim, batırmışız dün gece.
Günaydın cancağzım. Temizlik bittiyse uyanacam.
Yemek buldun ye iş gördün kaç hayat felsefemdir.Bugün ben temizledim yarın sıra başkasında, aranızda karar verin. Her gün sizin pisliğinizi temizleyemem.
Yemek buldun ye iş gördün kaç hayat felsefemdir.
Evlenseydim önce birBoşayacak kocan seni.