- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.816
- Konu Sahibi KudrAlobar
Sinek kaçacakablacım ağzını kapasan mı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinek kaçacakablacım ağzını kapasan mı artık
Gözüm seğiriyorrrSinek kaçacak
Agizlarindan bu laf dusmez ama kinamak icin en on sirada yerlerini alirlar.İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş, en sevdiğim atasözü deyimi olur bu söz cümlesi.
Dont feed the troll demis atalarimiz. Gece eğlencesi garip naapsin@Translokasyon1521 bacım, o kadar şaşırmak iyi değil ha.
Sal içindeki canavarı da görelim bizde.
Ona aaa buna aaa, bak böyle bir video vardı yıllar önce sonu iyi bitmedi benden demesi
VuhuuuuÇocuk yok bizde kardeş, çocuğa alamayınca kendimize alıyoz oyuncakları.
Agizlarindan bu laf dusmez ama kinamak icin en on sirada yerlerini alirlar.
Fakir sevindir bana al.Çocuk yok bizde kardeş, çocuğa alamayınca kendimize alıyoz oyuncakları.
Obaa agzi acik emojiler yağmuru geliyor. KaaossssVuhuuuu
Hep merak etmişimdir şaka maka, yakın zamanda bu konu üzerine düşeceğim, öneri alırım
Oyuncak konusunda uzman arkadaşımız Lyanna Mormont olur. Ben de elimden geldiğince yardımcı olurumVuhuuuu
Hep merak etmişimdir şaka maka, yakın zamanda bu konu üzerine düşeceğim, öneri alırım
Hani marjinal bizdikKız kınasınlar ne güzel işte, bebeleri falan bizim gibi olur. Dünya yaşanacak bir yer olur, hayat bayram olur
Alırım kız, iki tane alırım biri sana biri banaFakir sevindir bana al.
Tovbe estagfurullah bir bu konuda adim çıkmamıştı.Oyuncak konusunda uzman arkadaşımız Lyanna Mormont olur. Ben de elimden geldiğince yardımcı olurum
Konu itibariyle ağzı açık emoji başka şeyler çağrıştırıyor vallaDont feed the troll demis atalarimiz. Gece eğlencesi garip naapsin
Hani marjinal bizdik
Fakir sevindir bana al.
Aklımdan aynısı geçiyoKonu itibariyle ağzı açık emoji başka şeyler çağrıştırıyor valla
Yok ken soruyorum ben en hasından:)Tovbe estagfurullah bir bu konuda adim çıkmamıştı.
Lego barbie falan mi soruyorsunuz kaardis?
Ahahahahah bu cok iyiydiKonu itibariyle ağzı açık emoji başka şeyler çağrıştırıyor valla
kendimi sapık sanmama gerek yokmuşAklımdan aynısı geçiyo
Insanin basina ne gelirse ya meraktan ya meraktan malumunuz. Ben de merakli insanim. Bir gun carsida gezerken merakima yenik dusup seks shop gezdim. Oyuncak uzmanligi dedikleri buYok ken soruyorum ben en hasından:)