- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.817
- Konu Sahibi KudrAlobar
Ya da hepimiz toptan sapığızkendimi sapık sanmama gerek yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da hepimiz toptan sapığızkendimi sapık sanmama gerek yokmuş
Zuahshshsjshkendimi sapık sanmama gerek yokmuş
Olm benim aklima gelmedi ya la.Ya da hepimiz toptan sapığız
Hanım hanım siz önce yorumlarınıza atılan 5 karışlı ağızlara bakın ben de pek yokYa da hepimiz toptan sapığız
Benim aklima gelmemişti ben gidiyorum duramam buralarda. Ne ahlaksizmissiniz. Artik ahlakta bir dunya markasi olup her mesaja agzi acik emoji koyacagim.Zuahshshsjsh
Boşuna tüm ahlaksızları etiketlemedi kudra
Ay ben de aşırı istiyorum ama sanal olanlarıyla yetiniyorum anca.Insanin basina ne gelirse ya meraktan ya meraktan malumunuz. Ben de merakli insanim. Bir gun carsida gezerken merakima yenik dusup seks shop gezdim. Oyuncak uzmanligi dedikleri bu
Ya onları nasıl açık yakalıyorsun iki defa gittik ikisinde de kapalıydı.Insanin basina ne gelirse ya meraktan ya meraktan malumunuz. Ben de merakli insanim. Bir gun carsida gezerken merakima yenik dusup seks shop gezdim. Oyuncak uzmanligi dedikleri bu
Ceryan yapcak birazdan az kaldıBenim aklima gelmemişti ben gidiyorum duramam buralarda. Ne ahlaksizmissiniz. Artik ahlakta bir dunya markasi olup her mesaja agzi acik emoji koyacagim.
Gittik derken?Ya onları nasıl açık yakalıyorsun iki defa gittik ikisinde de kapalıydı.
Dukkanda mutlu son dilemek riskli biraz benceAy ben de aşırı istiyorum ama sanal olanlarıyla yetiniyorum anca.
O merak bende de var ama hiç hayra çıkmadı sonu orası ayrı
Bari dükkana denk gelsem de mutlu sonla biten bir merakım olsa
İlk gidişte nişanlım olmayabilir belki de kim bilirGittik derken?
Tüüğ nişanlınla mı gittin bir de!
Vay sizi edepsizler
Piyuuuvvvv bitmiş bitmişşş herşeyler herkeşler bitmişGittik derken?
Tüüğ nişanlınla mı gittin bir de!
Vay sizi edepsizler
Aforoz edeceğim seni şimdi cıkcıkcıkcıkİlk gidişte nişanlım olmayabilir belki de kim bilir
E hani çatal, çatala batırıp uzatmayanlardanmısınızAforoz edeceğim seni şimdi cıkcıkcıkcık
Hiç oldu mu kızım bu?
Senin konunla başladı her şey zaten, biz mazbut evinde çekirdek çitleyip meyve soyan kadınlardık
Ahlakınızı dağa kaldırdım Sor bana pişman mıyımmAforoz edeceğim seni şimdi cıkcıkcıkcık
Hiç oldu mu kızım bu?
Senin konunla başladı her şey zaten, biz mazbut evinde çekirdek çitleyip meyve soyan kadınlardık
Koyma nolur koymaPiyuuuvvvv bitmiş bitmişşş herşeyler herkeşler bitmiş
Kınama emojisini biliyonuz koymuyorum
Artik gecenin kacinda yaldir yaldir gittiyseniz...Ya onları nasıl açık yakalıyorsun iki defa gittik ikisinde de kapalıydı.
Anacım ben çatalı nerede bulam?E hani çatal, çatala batırıp uzatmayanlardanmısınız
Yok kız kursa girmeden baktıydık akşam altı gibi. Kapıya not yazmış arayın beş dakkaya geliyom diyeArtik gecenin kacinda yaldir yaldir gittiyseniz...
Gunduz saatinde gayet aciklar. Beraber gidek mi ashsj
Attık ya daha demin minnoş bir çatalAnacım ben çatalı nerede bulam?
Horluyor anca, bendekinden kokteyl çatalı olur