- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.823
- Konu Sahibi KudrAlobar
Evlenseydim önce bir
Önce evlenecek sonra boşayacak.
Zaten senin gibi ahlaksız kızlar cillop gibi kocalar buluyor, iyi minnoş kızlar evde kalıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenseydim önce bir
Benim koca da ben kadar ahlaksızsa ben de cillop gibi kız sayılabilir miyim?Önce evlenecek sonra boşayacak.
Zaten senin gibi ahlaksız kızlar cillop gibi kocalar buluyor, iyi minnoş kızlar evde kalıyor.
Ben mesela. Nasil evlenmedim sasiyorum. Halbuki biliyorsunuz sectigim erkekler nasil birer beyaz atli pirems.Önce evlenecek sonra boşayacak.
Benim koca da ben kadar ahlaksızsa ben de cillop gibi kız sayılabilir miyim?
B
Ben mesela. Nasil evlenmedim sasiyorum. Halbuki biliyorsunuz sectigim erkekler nasil birer beyaz atli pirems.
Sorma kardes kaderim benim bu. Bunun gibi adamin basina bela acan kadinlar icin benim gibi mantı acan kızları uzduler.Hep Estraven gibi kötü kızlara kaptırıyorsun minnoş oğlanları. İyi ve temiz olmanın cezasını çekiyorsun.
Hayatında bir kerecik olsun mantı açtıysan gelinliğimin sltına siyah ayakkabı giyicemSorma kardes kaderim benim bu. Bunun gibi adamin basina bela acan kadinlar icin benim gibi mantı acan kızları uzduler.
Bak o kadin, ben kiz. Oyle masumum canim kendim.
Dun oyuncaklarla etrafi dagitan aralarinda sende yokmuydunSorma kardes kaderim benim bu. Bunun gibi adamin basina bela acan kadinlar icin benim gibi mantı acan kızları uzduler.
Bak o kadin, ben kiz. Oyle masumum canim kendim.
Makarna açıyor valla ben şahidim. Makarna açan mantı da açar. Gelinliğin altına siyah ayakkap çok yakışacak.Hayatında bir kerecik olsun mantı açtıysan gelinliğimin sltına siyah ayakkabı giyicem
yufka açmaktan bahsediyorum? Açacak içini dolduracak kapatacak?Makarna açıyor valla ben şahidim. Makarna açan mantı da açar. Gelinliğin altına siyah ayakkap çok yakışacak.
Ben evde hamur acip makarna bile yapiyorum bebeyim peheyy.Hayatında bir kerecik olsun mantı açtıysan gelinliğimin sltına siyah ayakkabı giyicem
Ay aynisini demistim. Sagol kusum.Makarna açıyor valla ben şahidim. Makarna açan mantı da açar. Gelinliğin altına siyah ayakkap çok yakışacak.
Manti yufkayla mi yapiliyor allahin cahiliyufka açmaktan bahsediyorum? Açacak içini dolduracak kapatacak?
o makarnayı makineyle yapıyordur kesin
Eved ya neyle yapılacaktı yuvarlak yuvarlak açarsın kesersin işteManti yufkayla mi yapiliyor allahin cahili
Olm sana düğünde siyah ayakkabı giydirmek için mantıyı bırak baklava bile açar bence.yufka açmaktan bahsediyorum? Açacak içini dolduracak kapatacak?
o makarnayı makineyle yapıyordur kesin
Daha önce yaptıysa demişim ama. Lütfen cümleleri doğru değerlendirelimOlm sana düğünde siyah ayakkabı giydirmek için mantıyı bırak baklava bile açar bence.
Yufka degil o haci hamur açıyorsunEved ya neyle yapılacaktı yuvarlak yuvarlak açarsın kesersin işte
tamam bi ayakkabı ayarlıyım da gelin odasında yürürüm azıcık yalancı çıkmaysyım şimdi
Bebeğim hamurdan yufka yapılır. Açılan şeyin adı yufka oluyor.Yufka degil o haci hamur açıyorsun
Lan kappeletti bile yapiyorum evde Italyan yemee. Ben severim hamur acmayi. Tepsi tepsj kurabiye yapiyorum.Daha önce yaptıysa demişim ama. Lütfen cümleleri doğru değerlendirelim