- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
- Konu Sahibi KudrAlobar
Her şey bizlerin memnuniyeti için.Ohoo daha neler neler yapıyorlar
Bir de deriz kadınlara dünya çok zor diye, adamlar daha ne yapsın yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey bizlerin memnuniyeti için.Ohoo daha neler neler yapıyorlar
Cnm cok genissin maasallahhhh :/Elleme elleme, ufukları genişlesin azcık
Yetemeyince yolunu bulup yettiriyorlar napsınlar gariplerHer şey bizlerin memnuniyeti için.
Bir de deriz kadınlara dünya çok zor diye, adamlar daha ne yapsın yahu
Aaa var öle bir aparat, vallahi var.
Geçen denk geldim nette, bir konuya da yazdım.
5 6 cm uzatıyormuş:))
Ohoo daha neler neler yapıyorlar
Ay aliexpressten hiç bahsetmeyeyim o zamanHufff, susun yaa, öğrencekler.
Cnm cok genissin maasallahhhh :/
İyi ki etme bırakAy aliexpressten hiç bahsetmeyeyim o zaman
Aman öğrenseler nolcak, çok ahlaklı olanlar kocişimin eti değil nikahım yok aparatla haram diye kullanmaz zateHufff, susun yaa, öğrencekler.
Ay zaten virüslü falandır oralar hep alınmaz bişeycikİyi ki etme bırak
Hahahaha aparata nikah düşüyor mudur ki?Aman öğrenseler nolcak, çok ahlaklı olanlar kocişimin eti değil nikahım yok aparatla haram diye kullanmaz zate
Sonuçta etine değecek, düşürür herhalde kendinceHahahaha aparata nikah düşüyor mudur ki?
Aman öğrenseler nolcak, çok ahlaklı olanlar kocişimin eti değil nikahım yok aparatla haram diye kullanmaz zate
Aparat keyfe gelmiyorsa sıkıntı yok bencesi verilebilirSonuçta etine değecek, düşürür herhalde kendince
Cnm bir de dalga geciyorsun. Ne gunlere kaldik gercekten uzuluyorum yazik. Ama kinamiyorum yargilamiyorum ama puu yazıklar olsun ama bak yanlis anlama kinamiyorum ahshdhKonya ovası halt etmiş benim yanımda
Yar yine banaaa haram geceleeerHaram oluyo mudur acaba? Onlar haramsa oyuncaklar falan da mı haram? Aklımda deli sorular
Yahu düşünmek haram dediler, ötesi var mı?Haram oluyo mudur acaba? Onlar haramsa oyuncaklar falan da mı haram? Aklımda deli sorular
Ahshhsksksjs sıvı geliyorsa bilemicimmmAparat keyfe gelmiyorsa sıkıntı yok bencesi verilebilir
Cnm bir de dalga geciyorsun. Ne gunlere kaldik gercekten uzuluyorum yazik. Ama kinamiyorum yargilamiyorum ama puu yazıklar olsun ama bak yanlis anlama kinamiyorum ahshdh
Yahu düşünmek haram dediler, ötesi var mı?
Hem ne oyuncağı çocuk musunuz siz aaaa koskoca insanlar adabı var her işin gir çık bitti gitti kurcalama çok
Ahshhsksksjs sıvı geliyorsa bilemicimmm
Kullanan yok mu ya bizi aydınlatacak?