- Konu Sahibi 2ileri1geri
-
özelde ultrasonda kalp şeklinde gibi dedi ben de devlette rahim filmi çektirdim gerçekten öyle çıktı. Ameliyatımı oldum meğer perdeymiş ameliyat yapan doktorum bu pıhtılaşma sonuçlarında iğneye ilaca gerek yok dedi. Özeldeki de ecopirin yazdı hamileliği öğrenince de iğneye başlarsın dedi. kafam karıştı hangisi doğru bilgi veriyor.Benimde sonuçlarım bugün çıktı aynı senin gibi sonuçlarım.benm dr da aynı şeyleri söyledi ecopirin ve vinalac verdi hamile olunca gel iğne vericek dedi.rahim filmi çektirmeyi siz mi istediniz özelde ki dr unuz mu istedi
bir de hamilelik düşünüyorsan ve düşüklerin varsa mutlaka rahim filmi çektir. Pıhtılaşmadan ziyade bu önemli dedi doktor. Ameliyattan sonra protein c protein s vs bakılmış o sonuçlar kaç günde çıkar acabaBenimde sonuçlarım bugün çıktı aynı senin gibi sonuçlarım.benm dr da aynı şeyleri söyledi ecopirin ve vinalac verdi hamile olunca gel iğne vericek dedi.rahim filmi çektirmeyi siz mi istediniz özelde ki dr unuz mu istedi
bir de hamilelik düşünüyorsan ve düşüklerin varsa mutlaka rahim filmi çektir. Pıhtılaşmadan ziyade bu önemli dedi doktor. Ameliyattan sonra protein c protein s vs bakılmış o sonuçlar kaç günde çıkar acaba
Devlet karşılıyor tabii ki özel 600 tl istemişti aneztezili fln diye hiç gerek yok devlette çektirdim ücretsiz 2 dk sürüyor zatenÜcretli mi peki devlet mi karşılıyıyor rahim filmini.daha iyi bir dr bulup bende gideceğim özeldeki dr çok tatmin etmiyor beni
Devlette düşüklerinden bahsedersen film çektirmek istiyorum dersen çekerler ben öyle yaptımBenim rahim de geriye doğruymuş ama bi etkisi Yokmuş hamilelikte.kalp durmaları sonucu 2 düştüğüm var pıhtılaşma testi yaptırdığım dr normal değerlerin bence başka bir sorun var iyi araştır dedi.özele gittim dr tamam pıhtılaşman var iğne vurulacaksın dedi senin gibi bende çok kararsızım kendi isteğim üzerine film çektirenler miyim acaba
BBnimde rahmim kalp şeklinde denildi ne ameliyatıyla perde olduğu anlaşıldı kalp herhangi bi sıkıntı yaratmaz dedıler amabenim ameliyatı yapan doktor da alanında iyi bir periantolog. kesin bir şekilde iğne ilaç kullanmak yok dedi. en iyisi başka bir doktora daha görünmek.
faktör 12 benim de düşük çıktı ama clexan da sulandırıcı da tavsiye etmedi. Hamilelik olduğu an başka doktora da gideceğim.merhaba kızlar bende hamileyim ve ilk bebeğim kalp atışı sonucu kaybettim 8 haftalık bende genetik de pıhtılaşma testi yaptırdım fatör v hetorizogot çıktı değerim clexan 0,4 mg kan sulandırıcı iğne ve coaspirin kullanıyorum şimdilik herşey yolunda bende özelle gidiyorum ama size tavsiyem pıhtılaşma değeriniz düşük eğilim bile olsa ki benimkine başka doktor eğilim gerek bile yok dedi bence gerek var çocuğun beslenmesi için gerçekten çok gerek var şimdi 15 haftalık olduk tabiki önce allaha dua ediyorum her şey önce onun dediği olur sonrasında tedbir alıyorum işinizi şansa bırakmayın derim iyi günler
kalp şeklinde çıktı rahim filminde ben ameliyat olmak istedim önce kalp rahim çok etkilemez dedi asistan dr ama sonra ısrarla hocaya sormalarını istedim. o da ameliyat dedi. ameliyatta kalp değil perde olduğunu gördü doktorum. hem laparoskopi hem histeroskopi yaptı.BBnimde rahmim kalp şeklinde denildi ne ameliyatıyla perde olduğu anlaşıldı kalp herhangi bi sıkıntı yaratmaz dedıler ama
İnanırmısunız aynı şeyleri yaşıyorum bende baya zaman geçmiş ama konunuzdan belki görürsünüz banada araştırmadaki doktor iğne ilaç verdi özelde ki gerke yok diyor napıcamı şaşırdım yaözelde ultrasonda kalp şeklinde gibi dedi ben de devlette rahim filmi çektirdim gerçekten öyle çıktı. Ameliyatımı oldum meğer perdeymiş ameliyat yapan doktorum bu pıhtılaşma sonuçlarında iğneye ilaca gerek yok dedi. Özeldeki de ecopirin yazdı hamileliği öğrenince de iğneye başlarsın dedi. kafam karıştı hangisi doğru bilgi veriyor.
Yeni gördüm mesajınızı ben hamilelik öncesi 3 ay aspirin kullandım hcg pozitif olunca da hemen clexana başladım. kullanma diyen doktorla devem etme. Clexanı destekleyen bir doktorla ilerle. Bizim bebiş 2020 haziranda doğdu. İnşallah bu sereçte olumlu sonuç almışsındır.İnanırmısunız aynı şeyleri yaşıyorum bende baya zaman geçmiş ama konunuzdan belki görürsünüz banada araştırmadaki doktor iğne ilaç verdi özelde ki gerke yok diyor napıcamı şaşırdım ya
Merhabalar saolun. Sadece coraspin le devam ettim. Çok şükür sağlıklı bir şekilde ilerledim. Mart ayında doğum yaptımYeni gördüm mesajınızı ben hamilelik öncesi 3 ay aspirin kullandım hcg pozitif olunca da hemen clexana başladım. kullanma diyen doktorla devem etme. Clexanı destekleyen bir doktorla ilerle. Bizim bebiş 2020 haziranda doğdu. İnşallah bu sereçte olumlu sonuç almışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?