- 4 Şubat 2019
- 3.929
- 8.711
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum. Yazdırdığınız doktora başvurun bence.Ben bugün rapor yazdırdım. Akşam anca onaylanır dedi. Reçete yazdı. Eve döndüm reçete bilgisi geldi. Girip baktim oksapar 6000 yerine 4000 yazmış. Belirtmeme rağmen yanlış girmiş. Bunu nasıl düzeltebiliriz.
10. Haftada nasıl bıraktınız neye dayanarak kestiler iğneyi yanlış anlamayın lütfen bilmediğimden soruyorum yakın zamanda bana da başlanacak bildiğim kadarıyla doğuma kadar kullanıyorlar???Bak ben pıhtılaşma olmasına rağmen 10. Haftada bıraktım çok şükür bir şey olmadı. Seninkine hiç bir şeycik olmaz sen gönlünü ferah tut
Benim genlerim heterozigottu kimisi pıhtılaşma var dedi kimisi yatkınlık var dedi. En son hematoloji hiç bir şey kullanma dedi. Son gittiğim kadın doğum doktorum sende anne ya da babadan gelen genlerden kaynaklı pıhtılaşma yatkınlığı var. O yüzden 10. Haftaya kadar ne olur ne olmaz iğne kullanacağız dedi. O nedenle bıraktırdı.10. Haftada nasıl bıraktınız neye dayanarak kestiler iğneyi yanlış anlamayın lütfen bilmediğimden soruyorum yakın zamanda bana da başlanacak bildiğim kadarıyla doğuma kadar kullanıyorlar???
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah valla banada gen testi yapıldı ve iki çeşit varmış biri genetik diğeri gebelikte oluşan. Bende sizin anlattığınız gibi çıktı genetik yatkınlık var dedi 2 düşük yaşamıştım sonrasında doktorlar birşey bulamadiyınca tüp bebek doktoruna danışın dediler gidince öğrendim doktorum 6000lik kullanmam gerektiğini söyledi bende hala huzursuzum bu oran cokmu normal mi sürekli araştırıyorum ne kadar süre kullanıcam bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor Allah yardımcımız olsunBenim genlerim heterozigottu kimisi pıhtılaşma var dedi kimisi yatkınlık var dedi. En son hematoloji hiç bir şey kullanma dedi. Son gittiğim kadın doğum doktorum sende anne ya da babadan gelen genlerden kaynaklı pıhtılaşma yatkınlığı var. O yüzden 10. Haftaya kadar ne olur ne olmaz iğne kullanacağız dedi. O nedenle bıraktırdı.
Amin teşekkür ederim Doktorlar bu durumda ikiye ayrılmış durumda maalesef. Hiç kullandırmayan da var kesinlikle kullan diyen deRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah valla banada gen testi yapıldı ve iki çeşit varmış biri genetik diğeri gebelikte oluşan. Bende sizin anlattığınız gibi çıktı genetik yatkınlık var dedi 2 düşük yaşamıştım sonrasında doktorlar birşey bulamadiyınca tüp bebek doktoruna danışın dediler gidince öğrendim doktorum 6000lik kullanmam gerektiğini söyledi bende hala huzursuzum bu oran cokmu normal mi sürekli araştırıyorum ne kadar süre kullanıcam bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor Allah yardımcımız olsun