Kan sulandırıcı kullananlar bakabilir misiniz

Kadın doğuma değil de hematolojiye gidebilirsiniz bunun için. Onlar daha iyi biliyor. Ben de heterozigot olmama rağmen kan değerlerimde pıhtılaşma saptandığı için kullandım. Doktorların bir kısmı önerdi, bir kısmı önermedi. Tam bir fikir birliği yok sanırım bu konuda.

Ben bugün rapor yazdırdım. Akşam anca onaylanır dedi. Reçete yazdı. Eve döndüm reçete bilgisi geldi. Girip baktim oksapar 6000 yerine 4000 yazmış. Belirtmeme rağmen yanlış girmiş. Bunu nasıl düzeltebiliriz.
Hiç bilmiyorum. Yazdırdığınız doktora başvurun bence.

Bak ben pıhtılaşma olmasına rağmen 10. Haftada bıraktım çok şükür bir şey olmadı. Seninkine hiç bir şeycik olmaz sen gönlünü ferah tut💕
10. Haftada nasıl bıraktınız neye dayanarak kestiler iğneyi yanlış anlamayın lütfen bilmediğimden soruyorum yakın zamanda bana da başlanacak bildiğim kadarıyla doğuma kadar kullanıyorlar???

10. Haftada nasıl bıraktınız neye dayanarak kestiler iğneyi yanlış anlamayın lütfen bilmediğimden soruyorum yakın zamanda bana da başlanacak bildiğim kadarıyla doğuma kadar kullanıyorlar???
Benim genlerim heterozigottu kimisi pıhtılaşma var dedi kimisi yatkınlık var dedi. En son hematoloji hiç bir şey kullanma dedi. Son gittiğim kadın doğum doktorum sende anne ya da babadan gelen genlerden kaynaklı pıhtılaşma yatkınlığı var. O yüzden 10. Haftaya kadar ne olur ne olmaz iğne kullanacağız dedi. O nedenle bıraktırdı.

Benim genlerim heterozigottu kimisi pıhtılaşma var dedi kimisi yatkınlık var dedi. En son hematoloji hiç bir şey kullanma dedi. Son gittiğim kadın doğum doktorum sende anne ya da babadan gelen genlerden kaynaklı pıhtılaşma yatkınlığı var. O yüzden 10. Haftaya kadar ne olur ne olmaz iğne kullanacağız dedi. O nedenle bıraktırdı.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah valla banada gen testi yapıldı ve iki çeşit varmış biri genetik diğeri gebelikte oluşan. Bende sizin anlattığınız gibi çıktı genetik yatkınlık var dedi 2 düşük yaşamıştım sonrasında doktorlar birşey bulamadiyınca tüp bebek doktoruna danışın dediler gidince öğrendim doktorum 6000lik kullanmam gerektiğini söyledi bende hala huzursuzum bu oran cokmu normal mi sürekli araştırıyorum ne kadar süre kullanıcam bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor Allah yardımcımız olsun 🤲🏻

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah valla banada gen testi yapıldı ve iki çeşit varmış biri genetik diğeri gebelikte oluşan. Bende sizin anlattığınız gibi çıktı genetik yatkınlık var dedi 2 düşük yaşamıştım sonrasında doktorlar birşey bulamadiyınca tüp bebek doktoruna danışın dediler gidince öğrendim doktorum 6000lik kullanmam gerektiğini söyledi bende hala huzursuzum bu oran cokmu normal mi sürekli araştırıyorum ne kadar süre kullanıcam bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Amin teşekkür ederim🙏🏼 Doktorlar bu durumda ikiye ayrılmış durumda maalesef. Hiç kullandırmayan da var kesinlikle kullan diyen de

Rapor nasil alamiyorsun ben onu anlamadim?
Hem ilac hem igne kullaniyorum kan sulandirici olarak
Raporum kalp atisinda cikarildi ve kalp damar doktoruyla birlikte yurutuluyor benim hamileligim cunku 2 defa covid asisindan pıhtı atti
Neyse raporumu da kadin dogum çıkarıp onayladi iki doktor gerekmedi
İgneye de rapor ciktigi icin ucret odemiyorun

X