- 24 Ağustos 2022
- 4.073
- 11.938
Canım benim ben kafadan konuşmuyorum tabii ki de. 2 tane düşüğüm oldu doktora gittim testler yapıldı ve sonucunda kullanmaya başladım. Bu tarz durumlarda doktor kontrolünde ilerlemek önemlisi. Ve durup dururken kan pıhtılaşması yokken kan sulandırıcı kullanmanın da zararsız olduğunu düşünmek bana normal gelmiyor kusura bakma. Sağlıklı insan durup dururken neden kan sulandırıcı iğne kullansın? Arkadaşıma bir doktor verdi bir iki kullanımdan sonra başka doktor kullanma senin sorunun yok ki diyerek bıraktırdı. Doktorlar da ikiye ayrılmış durumda anlayacağın. Başka doktora da göre benim kullanmama gerek yoktu ama biz yine de ne olur ne olmaz kullandık çünkü taşıyıcılığım vardı. Amacım kimseyi strese sokmak değil tabii ki ama diyorum bu zamana kadar kullandıysa zaten bebişe bir şey olmaz Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alır ama testini yaptırmadığı bir şeyi de kullanmaması gerekir diye düşünüyorum.Canım lütfen bu şekilde ani tepkilerle kendini de başkasını da strese sokma. 1 tane kızı varmış zaten çocuğu hiç olmuyor değil ve peş peşe 2 düşük normal kabul ediliyor 3.den sonra perinatoloji bölümüne yönlendiriliyorsun ama kendi kararınla özele gitmek istersen o ayrı. Kan sulandırıcı iğne illaki sadece pıhtılaşma sorunu olanlar için kullanılmıyor gebe olmayıp normal sağlıklı bir insan ya da erkekler de kan sulandırıcı iğne kullanabiliyor. Olası felç, kalp krizi, beyin kanaması gibi ciddi durumlara yol açıyor çünkü pıhtılaşma. O yüzden kendini strese sokup vücudunu yorma, kendin için iyi olanı her zaman kendin belirle