• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pıhtılaşmada iğne ve ilaç kullanımı?

2ileri1geri

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
1.549
450
363
Ankara
Herkese merhaba. 2 düşükten sonra trombofili paneli yaptırdım ve mthfr 677 heterozigot ve 4g/5g çıktı Araştırma hastanesinde bunların bi önemi yok demişlerdi özeldeki doktorum her gün aspirin ve hamilelik sürecinde iğne kullanmam gerektiğini söyledi, bu arada rahim filminde kalp rahim çıktı ameliyatta ise perde görüldü düzeltildi.Ameliyat eden doktor iğneye ilaca karşı. Gerek yok dedi. Ne yapsam şaşırdım bu durumda olup iğnesiz 9 ay geçiren var mı? bence rahim şekli ve perde kaynaklıydı düşüklerim.Özeldeki doktorumu dinleyip Tedbir amaçlı kullansam mı yoksa ameliyat yapan doktorumu dinleyip kullanmasam mı?

Riske atmanıza değmez fikrimce. Benim de iki genimde mutasyon var ve hergün fraxiparine iğne kullanıyorum. Daha önce düşük yaşamadım ama kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendiğiniz andan itibaren iğnelere başladık ve birkaç doktorla görüştüm hepsi hemfikirdi bu konuda. Ya da farklı doktor görüşleri alın derim. Sitede diğer yazanlardan okuduğum kadarıyla bu tekrarlanan düşüklerden sonra hep yapılmış pıhtılaşma testleri. Kimse aynı acıları yaşamak istemez. Bazen doktorlar deneme yanılma olayına güvenebiliyorlar. İmkanınız varsa farklı riskli gebelik uzmanlarıyla da görüşün

Benimde sonuçlarım bugün çıktı aynı senin gibi sonuçlarım.benm dr da aynı şeyleri söyledi ecopirin ve vinalac verdi hamile olunca gel iğne vericek dedi.rahim filmi çektirmeyi siz mi istediniz özelde ki dr unuz mu istedi

Benimde sonuçlarım bugün çıktı aynı senin gibi sonuçlarım.benm dr da aynı şeyleri söyledi ecopirin ve vinalac verdi hamile olunca gel iğne vericek dedi.rahim filmi çektirmeyi siz mi istediniz özelde ki dr unuz mu istedi
özelde ultrasonda kalp şeklinde gibi dedi ben de devlette rahim filmi çektirdim gerçekten öyle çıktı. Ameliyatımı oldum meğer perdeymiş ameliyat yapan doktorum bu pıhtılaşma sonuçlarında iğneye ilaca gerek yok dedi. Özeldeki de ecopirin yazdı hamileliği öğrenince de iğneye başlarsın dedi. kafam karıştı hangisi doğru bilgi veriyor.

bir de hamilelik düşünüyorsan ve düşüklerin varsa mutlaka rahim filmi çektir. Pıhtılaşmadan ziyade bu önemli dedi doktor. Ameliyattan sonra protein c protein s vs bakılmış o sonuçlar kaç günde çıkar acaba

bir de hamilelik düşünüyorsan ve düşüklerin varsa mutlaka rahim filmi çektir. Pıhtılaşmadan ziyade bu önemli dedi doktor. Ameliyattan sonra protein c protein s vs bakılmış o sonuçlar kaç günde çıkar acaba

Ücretli mi peki devlet mi karşılıyıyor rahim filmini.daha iyi bir dr bulup bende gideceğim özeldeki dr çok tatmin etmiyor beni

Benim rahim de geriye doğruymuş ama bi etkisi Yokmuş hamilelikte.kalp durmaları sonucu 2 düştüğüm var pıhtılaşma testi yaptırdığım dr normal değerlerin bence başka bir sorun var iyi araştır dedi.özele gittim dr tamam pıhtılaşman var iğne vurulacaksın dedi senin gibi bende çok kararsızım kendi isteğim üzerine film çektirenler miyim acaba

Benim rahim de geriye doğruymuş ama bi etkisi Yokmuş hamilelikte.kalp durmaları sonucu 2 düştüğüm var pıhtılaşma testi yaptırdığım dr normal değerlerin bence başka bir sorun var iyi araştır dedi.özele gittim dr tamam pıhtılaşman var iğne vurulacaksın dedi senin gibi bende çok kararsızım kendi isteğim üzerine film çektirenler miyim acaba
Devlette düşüklerinden bahsedersen film çektirmek istiyorum dersen çekerler ben öyle yaptım

merhaba kızlar bende hamileyim ve ilk bebeğim kalp atışı sonucu kaybettim 8 haftalık bende genetik de pıhtılaşma testi yaptırdım fatör v hetorizogot çıktı değerim clexan 0,4 mg kan sulandırıcı iğne ve coaspirin kullanıyorum şimdilik herşey yolunda bende özelle gidiyorum ama size tavsiyem pıhtılaşma değeriniz düşük eğilim bile olsa ki benimkine başka doktor eğilim gerek bile yok dedi bence gerek var çocuğun beslenmesi için gerçekten çok gerek var şimdi 15 haftalık olduk tabiki önce allaha dua ediyorum her şey önce onun dediği olur sonrasında tedbir alıyorum işinizi şansa bırakmayın derim iyi günler

Bende bir bebeğimi 8. Haftada kaybettim şu an ikinciye hamiletinhem iğne hem hap verdi doktor her gün vurulacak şekilde siz şu an nasıl bı yol izliyorsunuz

merhaba kızlar bende hamileyim ve ilk bebeğim kalp atışı sonucu kaybettim 8 haftalık bende genetik de pıhtılaşma testi yaptırdım fatör v hetorizogot çıktı değerim clexan 0,4 mg kan sulandırıcı iğne ve coaspirin kullanıyorum şimdilik herşey yolunda bende özelle gidiyorum ama size tavsiyem pıhtılaşma değeriniz düşük eğilim bile olsa ki benimkine başka doktor eğilim gerek bile yok dedi bence gerek var çocuğun beslenmesi için gerçekten çok gerek var şimdi 15 haftalık olduk tabiki önce allaha dua ediyorum her şey önce onun dediği olur sonrasında tedbir alıyorum işinizi şansa bırakmayın derim iyi günler
faktör 12 benim de düşük çıktı ama clexan da sulandırıcı da tavsiye etmedi. Hamilelik olduğu an başka doktora da gideceğim.

BBnimde rahmim kalp şeklinde denildi ne ameliyatıyla perde olduğu anlaşıldı kalp herhangi bi sıkıntı yaratmaz dedıler ama
kalp şeklinde çıktı rahim filminde ben ameliyat olmak istedim önce kalp rahim çok etkilemez dedi asistan dr ama sonra ısrarla hocaya sormalarını istedim. o da ameliyat dedi. ameliyatta kalp değil perde olduğunu gördü doktorum. hem laparoskopi hem histeroskopi yaptı.

özelde ultrasonda kalp şeklinde gibi dedi ben de devlette rahim filmi çektirdim gerçekten öyle çıktı. Ameliyatımı oldum meğer perdeymiş ameliyat yapan doktorum bu pıhtılaşma sonuçlarında iğneye ilaca gerek yok dedi. Özeldeki de ecopirin yazdı hamileliği öğrenince de iğneye başlarsın dedi. kafam karıştı hangisi doğru bilgi veriyor.
İnanırmısunız aynı şeyleri yaşıyorum bende baya zaman geçmiş ama konunuzdan belki görürsünüz banada araştırmadaki doktor iğne ilaç verdi özelde ki gerke yok diyor napıcamı şaşırdım ya 🤦‍♀️

İnanırmısunız aynı şeyleri yaşıyorum bende baya zaman geçmiş ama konunuzdan belki görürsünüz banada araştırmadaki doktor iğne ilaç verdi özelde ki gerke yok diyor napıcamı şaşırdım ya 🤦‍♀️
Yeni gördüm mesajınızı ben hamilelik öncesi 3 ay aspirin kullandım hcg pozitif olunca da hemen clexana başladım. kullanma diyen doktorla devem etme. Clexanı destekleyen bir doktorla ilerle. Bizim bebiş 2020 haziranda doğdu. İnşallah bu sereçte olumlu sonuç almışsındır.

Yeni gördüm mesajınızı ben hamilelik öncesi 3 ay aspirin kullandım hcg pozitif olunca da hemen clexana başladım. kullanma diyen doktorla devem etme. Clexanı destekleyen bir doktorla ilerle. Bizim bebiş 2020 haziranda doğdu. İnşallah bu sereçte olumlu sonuç almışsındır.
Merhabalar saolun. Sadece coraspin le devam ettim. Çok şükür sağlıklı bir şekilde ilerledim. Mart ayında doğum yaptım 👍🙏

Back