- Konu Sahibi greeneyes3543
-
fotoları bekliyoruzbihterin geceliği hangisi:44: ya bir ben göremedim bu geceliği katalogta
bir de üye olduktan kaç gün sonra geldi katalog? pier cardinin leopar desenli geceliğini almak istiyorumm
tatlım katalogun en son , arka sayfasında o gecelık.
katalog bana uye olduktan 4-5 gun sonra falan geldı.
o gecelık gercekten guzel evet
bende dun sabah 08:45 te sıpars verdm kadındanda telefonda rıca ettm ctesı calısmıorm cuma elımde olablrmı flan dye ısyerı adresıme gelıo cnku.kadında tmm ben ayarlcam demstı sozunu tuttu sanırm dun beklemede yazıodu sıparısım bugunde muhasebelestı yazıo olleyyy... muhasebelesınce ne zman elımde olr kzılar? lutfn cvplayn
hımmm şu kısa olan gecelik. Ben de sırtı küpürlü, siyah, uzun gecelik bekliyordumBihterin geceliği deyince aklıma o geliyor
kızlar içiniz de zıbın alan oldumu? hani şu alttan çıt çıtlı badilerden:44üye olunca sipariş vericem, elinize ulaşırsa kalıbı hakkında bilgi verir misiniz? boyum 1.68 kilom 55. normalde M giyiyorum ama kalıca göre değişiyor, boy kısmı gerdiriyor bazılarında. en son L beden aldım.
denemeden nasıl alıcaz, bedeni nasıl belirlediniz? pijamada S. mi yoksa M. mi sipariş vermeliyim:44:
birde pier cardin'in leopar desenli geceliğini alıcam, beden konusunda kararsızım.
tamam, çok teşekkür ederim
Sipariş vermem 1 haftayı bulacak, inşallah stoklarda istediğim ürünler kalmıştır.
Ocak ayındaki katalogta hangi ürünler olacak acaba, şimdiden sabırsızlanıyorum
Canım sen pijamada S ver muhakkak,Ben 1,72 ve 67 kg mım M beden bana tam oldu.kalpli model bu aradakızlar içiniz de zıbın alan oldumu? hani şu alttan çıt çıtlı badilerden:44üye olunca sipariş vericem, elinize ulaşırsa kalıbı hakkında bilgi verir misiniz? boyum 1.68 kilom 55. normalde M giyiyorum ama kalıca göre değişiyor, boy kısmı gerdiriyor bazılarında. en son L beden aldım.
denemeden nasıl alıcaz, bedeni nasıl belirlediniz? pijamada S. mi yoksa M. mi sipariş vermeliyim:44:
birde pier cardin'in leopar desenli geceliğini alıcam, beden konusunda kararsızım.
Canım sen pijamada S ver muhakkak,Ben 1,72 ve 67 kg mım M beden bana tam oldu.kalpli model bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?