- Konu Sahibi greeneyes3543
peki güzel mi canım nasıl??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet harika, almayı düşünüyorsan asla kaçırma derim. sırt kısmı açık ama lastikli yapmışlar. öyle sünüp gitmiyor.
bir de iç çamaşırı takımı almıştım çeyizime. dantelli, dolgulu olanlardan. katalogtakine çok benziyor.o denemeden alınmaz. kaç tane deneyip zor almıştım. omuzlarım çok geniş, hepsi güzel durmuyor.pier cardin'i pek beğenmedim. sütyende en güzel marka miss claire bence.
ohh ne güzel bir sürü sipariş almışsın, hayırlı olsun en çok da pijama takımlarının kalitesini merak ediyorum. o markayı hiç duymadım. alırsan beni haberdar eder misin?[/QUO
mrb cnm ben aldım pijamalarından kedili olan var bir tane onu gayet güzel yeri.şimdi de başka siparişlerim var erkek ve çizgili olanlar geldiğinde onlarıda söylerim.ama emin ol katologtaki ürünler kendini sattırıyor.bende satamam diye başladım ama gayet iyi.ben neredeyse hepsinden şipariş verdim kalite olarak kötü dediğim bişey olmadı.istersen özelden yardımcı olabilirim.
canım eldivenleri yok malesef, aynı takımı çeyizime almıştım. 2 parça, gecelik ve tangası var
siparişlerini takip edebilirsin cnm siteden onaylanıp,muhasebeleşti yazması gerekli sonra kargo takip numarası geliyor telefona.sağol cnm zaten yazıyomus katalogda ben dıkkat etmemısım
kızlar bugun sıparıs verdım sabah 8bucukta
ne zaman gelır sızce sıparıslerım