PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

kızlar ürünleri gelenler beğendi mi?
bugün çarşıya çıktım. 10 tl ye şahane saten sabahlıklar var, bir mağazada de pier cardin %30 indirimliydi. çok güzel bi sütyen kilot takım aldım, pembiş ve incilihem de 22 tl ye.
üye olmaya kesin kararlıydım ama ne biliyim kafam karıştı:44: gezincede çok uygun şeyler var, acaba üye olunca gereksiz şeyler alır mıyız?
bugün Kom'un pijama takımını denedim, süperdi. giyince üzerimde hiç güzel durmadı. katalogtakileri denemeden alıcaz.
greeneyesmsjını aldım, seni de çoooook rahatsız ettim, çok kafanı şişirdimyardımların için çok teşekkür ederim. üyelikten vazgeçiyor gibiyim. ikna edebilirsem ablamın üye olamsını istiyorum. hem ondan ucuza alırım hem de ihtiyacım olduğunda 8 çeyizimde şimdiden 8 sütyen kilot takımı, 3 pijama takımı, 1 sabahlık tüm takım...oldu. hala gözüm doymadı o ayrı

Canım sen anladığım kadarıyla satmak niyetinde değilsin,eğer öyleyse bencede ablanı üye yap,ama sana şunu söyliyim ürünler çok çok kaliteli,daha hiçbir şikayet almadım,aksine tereddütten kurtulup millet daha çok sipariş verdi.Üzerine uymayanı veya satamadığını iade edebiliyorsun.Bilgin olsun,ben bir zararını görmedim üye olmanın,kendine alt üyelerde bulursan alacağın çamaşırlar zaten bedavaya geliyor.

evet satmam imkansız. okul yeni bitti, antalya'ya ailemin yanına döndüm. 7 yıldır yoktum ve burada hiç çevrem kalmadı. burada komşu desen, zaten ilişkiler sıfır. akrabalar farklı şehirde...
sadece kendime alayım desem, yeteri kadar aldım. daha işe de girmedim. hiç abartmayım diyorum. daha dün bir sürü bir şey aldım. en güzeli bana geliş fiyatından verecek birini bulmak çooook ölüp bittiğim bir şey olursa almak için.

bende üye olucam kızlar istediğim zaman üyeliğimi iptal ettirebiliyor muyum fikriniz var mı nasıl satışlar iyi mi değer mii sizce..

KIZLAR BU İŞİ BENDE CİDDİ CİDDİ DÜŞÜNÜYORUM

AMA KATALOGTA ÇOK AZ ORJİNAL Pierre ürünleri var bunlar sıkıntı yapmazmı

bide acaba elazığda temsilci varmı nasıl bulabilirim

üye olma sürecinde neler yapılıyor ürünlerin kalitesi nasıl üyelik için ücret ödüyomuyuz yıllık vs ücreti varmı her ay şipariş vermek zorundamıyız merak ediyorum çok sordum galiba

arkadaşlar facebookta da bu gurup var haberiniz olsun
hem orda firma yetkilileriyle birebir görüşme olasılığıda var

Merhaba..

Arkadaşlar sık sık bu uyarımızı bu tür temsilcilik içeren konulara yazıyoruz ama ne yazık ki dikkate alınmıyor..

Bu firmalara üye olacaklar ürünlerin kendi sitelerine, üye toplayacak olanlar ise lütfen eşine,dostuna,etrafına yönelsin..Sitemizin kuralları vardır ama bu tür konularda mesaj yazarken hiçbir üyemiz ne forum kurallarına göz atıyor ne de konu içine yazdığımız uyarıları dikkate alıyor..

Aşağıda belirteceğim noktaları iyi anlayalım, bilmeden yazanlara da anlatalım lütfen..

Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.

Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..

Katolog eklemek,ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..

Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..

Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Bu şekilde paylaşım yapmayanlar siteden bir süre uzaklaştırma alacaktır..

Son düzenleme:
kızlar bende artık temsilci oldum hayırlısı artık bu topice sık sık uğrıycam lütfen ürünlerin kalitesi ve kalıpları hakkında birbirimiz bilgilendirelim

kızlar bende artık temsilci oldum hayırlısı artık bu topice sık sık uğrıycam lütfen ürünlerin kalitesi ve kalıpları hakkında birbirimiz bilgilendirelim

hayırlı olsun arkadaşım çok çeşit ürün var sen aklına takılanı sor bence ona göre yardımcı olmaya çalışırız.

sağol tuna

bazen kalıp hatası ürünler oluyo ya onu demek istedim

sanırım pijemaların kalıplarında problem var başka benim duyduğum yok

merhabalaaar bende pierre cardin üyesi olmak istiyorum fakat istanbul no ları cevap vermiyo. birde stok problemi olduğunu duydum.acaba biri bana stokda olmayan ürünleri söyleyebilirmi.bende ona göre sipariş toplamayı deniyeyim.şimdiden teşekkürleeeeer:79:

slm kızlarr hepinize bol satışlar diliyorum benim merakım şu aşırı pijama ve çamaşır hastasıyımda kaliteli olsun diye pahalı pahalı almaktan yoruldum artık çeyiz hazırlığı yapıyorumda temsilci geliş fiyatları nekadar farkediyo tahmini kendim için üye olmayı düşünüyorumda yardımcı olbilecek varmı??:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…