- Konu Sahibi greeneyes3543
-
kızlar ürünleri gelenler beğendi mi?
bugün çarşıya çıktım. 10 tl ye şahane saten sabahlıklar var, bir mağazada de pier cardin %30 indirimliydi. çok güzel bi sütyen kilot takım aldım, pembiş ve incilihem de 22 tl ye.
üye olmaya kesin kararlıydım ama ne biliyim kafam karıştı:44: gezincede çok uygun şeyler var, acaba üye olunca gereksiz şeyler alır mıyız?
bugün Kom'un pijama takımını denedim, süperdi. giyince üzerimde hiç güzel durmadı. katalogtakileri denemeden alıcaz.
greeneyesmsjını aldım, seni de çoooook rahatsız ettim, çok kafanı şişirdimyardımların için çok teşekkür ederim. üyelikten vazgeçiyor gibiyim. ikna edebilirsem ablamın üye olamsını istiyorum. hem ondan ucuza alırım hem de ihtiyacım olduğunda 8 çeyizimde şimdiden 8 sütyen kilot takımı, 3 pijama takımı, 1 sabahlık tüm takım...oldu. hala gözüm doymadı o ayrı
Canım sen anladığım kadarıyla satmak niyetinde değilsin,eğer öyleyse bencede ablanı üye yap,ama sana şunu söyliyim ürünler çok çok kaliteli,daha hiçbir şikayet almadım,aksine tereddütten kurtulup millet daha çok sipariş verdi.Üzerine uymayanı veya satamadığını iade edebiliyorsun.Bilgin olsun,ben bir zararını görmedim üye olmanın,kendine alt üyelerde bulursan alacağın çamaşırlar zaten bedavaya geliyor.
kızlar benim iadem varda nasıl yapıcam iade eden varmı aranızda
kızlar bende artık temsilci oldum hayırlısı artık bu topice sık sık uğrıycam lütfen ürünlerin kalitesi ve kalıpları hakkında birbirimiz bilgilendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?