PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

evet harika, almayı düşünüyorsan asla kaçırma derim. sırt kısmı açık ama lastikli yapmışlar. öyle sünüp gitmiyor.
bir de iç çamaşırı takımı almıştım çeyizime. dantelli, dolgulu olanlardan. katalogtakine çok benziyor.o denemeden alınmaz. kaç tane deneyip zor almıştım. omuzlarım çok geniş, hepsi güzel durmuyor.pier cardin'i pek beğenmedim. sütyende en güzel marka miss claire bence.
ohh ne güzel bir sürü sipariş almışsın, hayırlı olsun en çok da pijama takımlarının kalitesini merak ediyorum. o markayı hiç duymadım. alırsan beni haberdar eder misin?

greeneyes uy çok karasız kaldım şu üyelik konusunda. şuanda pek bir şeye ihtiyacım yok, nişan alışverişinde bir çok şeyi aldım. fazlası zarar etmez tabi ama abartmaktan korkuyorum evi iç çamaşırı doldurmayalım
bizim tanıdık biri de koza lüks marka pijama satıyordu katalogtan. üstelik kocası çok zengin olmasına rağmen, valla iyi de kazanıyordu.
gerçi ben pier cardine üye olursam satıcak kimsem yok. sadece kendime çalışıcam. akrabalar, arkadaşlarım hep farklı şehirde:44:

pikolatam özel mesajda attım burda görmeyebilirsin diye. canım benim erkek arkadsım istemedi yapmamı ugrasma satamazsın dedi bende dedim olayım simdi üye 1 2 birsey alırım kendime sonra üyelk ücreti falan artar diye düsündüm. oldum üye kataloglar geldi öncelikle kuzenime gösterdim netten katalogtan begndi sonra o arkdsna gösterdi sonra kardesim arkdsnın annesi baya alısveris yapmıs erkek pijama falan bende bir iki sey alıcam kendime tayt falan yaptıgım karlarla zaten onlar bedavaya geliyor =) ayrıca arkadslarım cok ceyiz hazırlyan ben onlara göstersem oooo cok satısım olur ama ugrasmadım sınavlar falan vardı yeni bir sistem oldugu icin birde bu tarz seyleri insan dısarıda rahat rahat begenimyor benim gibi cekingen biriyse.. =) katalogtan begenip alıyor. birde ben indirimde yapıyorm o zaman daha cazip geliyorr=)

kızlar sıparıslerım geldıgınde hepsının fotosunu cekıp eklıcem sıze topıge

105,85 tl lık sıparıs verdm bende
arkadasım bıhter gecelıgı aldı 18,80 e gelıo o ztn
onun dısındakı butun sıparısler kendıme anneme kardesıme ve nısanlıma

bnm teslımat adresm ısyerı adresm bn ctesı calısmıorm bugn aradm konustm dedm ctesı calısmıorm cuma glse olmazmı flan epy konustk kadınla.sıparıs tarıh sıralarına gore gonderılıoms.benımkı ıcın acıl oldgnu solıcekms cuma gun ıcınde elınzde olr dedı ama ıns ole olr

fotoları bekliyoruz bihterin geceliği hangisi:44: ya bir ben göremedim bu geceliği katalogta
bir de üye olduktan kaç gün sonra geldi katalog? pier cardinin leopar desenli geceliğini almak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…