• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

fotoları bekliyoruz:66: bihterin geceliği hangisi:44: ya bir ben göremedim bu geceliği katalogta:37:
bir de üye olduktan kaç gün sonra geldi katalog? pier cardinin leopar desenli geceliğini almak istiyorumm:69:

tatlım katalogun en son , arka sayfasında o gecelık.
katalog bana uye olduktan 4-5 gun sonra falan geldı.
o gecelık gercekten guzel evet

bende dun sabah 08:45 te sıpars verdm kadındanda telefonda rıca ettm ctesı calısmıorm cuma elımde olablrmı flan dye ısyerı adresıme gelıo cnku.kadında tmm ben ayarlcam demstı sozunu tuttu sanırm dun beklemede yazıodu sıparısım bugunde muhasebelestı yazıo olleyyy... muhasebelesınce ne zman elımde olr kzılar? lutfn cvplayn

tatlım katalogun en son , arka sayfasında o gecelık.
katalog bana uye olduktan 4-5 gun sonra falan geldı.
o gecelık gercekten guzel evet

bende dun sabah 08:45 te sıpars verdm kadındanda telefonda rıca ettm ctesı calısmıorm cuma elımde olablrmı flan dye ısyerı adresıme gelıo cnku.kadında tmm ben ayarlcam demstı sozunu tuttu sanırm dun beklemede yazıodu sıparısım bugunde muhasebelestı yazıo olleyyy... muhasebelesınce ne zman elımde olr kzılar? lutfn cvplayn

hımmm şu kısa olan gecelik. ben de sırtı küpürlü, siyah, uzun gecelik bekliyordum:61: bihterin geceliği deyince aklıma o geliyor:1:

kızlar içiniz de zıbın alan oldumu? hani şu alttan çıt çıtlı badilerden:44üye olunca sipariş vericem, elinize ulaşırsa kalıbı hakkında bilgi verir misiniz? boyum 1.68 kilom 55. normalde M giyiyorum ama kalıca göre değişiyor, boy kısmı gerdiriyor bazılarında. en son L beden aldım.
denemeden nasıl alıcaz, bedeni nasıl belirlediniz? pijamada S. mi yoksa M. mi sipariş vermeliyim:44:
birde pier cardin'in leopar desenli geceliğini alıcam, beden konusunda kararsızım.

kızlar içiniz de zıbın alan oldumu? hani şu alttan çıt çıtlı badilerden:44üye olunca sipariş vericem, elinize ulaşırsa kalıbı hakkında bilgi verir misiniz? boyum 1.68 kilom 55. normalde M giyiyorum ama kalıca göre değişiyor, boy kısmı gerdiriyor bazılarında. en son L beden aldım.
denemeden nasıl alıcaz, bedeni nasıl belirlediniz? pijamada S. mi yoksa M. mi sipariş vermeliyim:44:
birde pier cardin'in leopar desenli geceliğini alıcam, beden konusunda kararsızım.

zıbın alacaktım ama beyendıgım zıbının bedenı kalmamıstı stoklrda o yuzden alamadım.ocak ayındakı katalogunda mutlaka bı kac tane almayı dusunuorum ancak o zman soleyeblrm nasl olduklarını
pıjama takımı aldım bakalm nasl gelcek gecelıkte aldım
zaten bedenler SM / ML seklınde cnm o yuzden problem yk

tamam, çok teşekkür ederim:16:
sipariş vermem 1 haftayı bulacak, inşallah stoklarda istediğim ürünler kalmıştır.
Ocak ayındaki katalogta hangi ürünler olacak acaba, şimdiden sabırsızlanıyorum:66:

inanmıyorum ya, ben sipariş verene kadar hiç kalmaz.
neyse bulduğum kadarına çullanırım:61:

bnmde ılk kargom bugn geldı
urunlere bayldm
ısyerıne geldı kargom butn kızlar bayldı
ve onlar ıcn bugn tekrar 120 lıralık sıparıs dha verdm
asırı guzel urunler
ve bu kadar uygun fıyata mukemel yanı
cok memnun kaldım ben kızlar
acele edın bence sıparıslernz ıcn :))))
bı ara resımlerını cekıp sızn ıcn topıge eklıcem kızlar

Aslı çok merak ediyorum aldıklarını. ben de bir kaç güne üye olacağım, inşallah Bihterin geceliği bitmemiştir:97:

dün alışverişe çıktım. uygun fiyatlı olunca kendimi tutamadım ve 5 tane sütyen aldım. 1 tane de pijama takımı aldım:69: bir de nişan zamanı aldıklarım var. bu katalogtada güzel şeyler, tüm paracıklarım iç giyime gidiyor:44: turşusunu kurarım artık:9:

Selam kızlar bir haftadır benim pc bozuk giremedim ne kadar çok arkadaşımız olmuş burası şenlenmiş çok hoşuma gitti...Görüşmek üzere bu arada herkes hangi şehirde olduğunu yazabilirmi...Ben İzmir'de yaşıyorum...

Canım sen pijamada S ver muhakkak,Ben 1,72 ve 67 kg mım M beden bana tam oldu.kalpli model bu arada

Back