PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

kzılar ben birsy sormak istiyorum diyelim ki biz simdi suanki siparis girdik ya baska girmeyecegim peki yeni çıkacak olan katlaog nasıl isticem isterssssssem kargo parasımı ödücem nasıl oluyor bu işler biraz anlatsanız

canssu ben şimdi senin üstünden üye oldum katoloğu nasıl temin edicem bana yardım edersen sevinirim

Merhaba kızlar bende forumu gezerken rastladım sıze baktım pierre cardıne guzel urunlerı var ama birşey ogrenmek ıstıyorum .Katalogta 4. sayfada leparlı gecelık var satış fiyatı 39 tl bu urunun gelış fıyatı nedir ??

greeneyes çok teşekkür ederim, sayende öğrendim ben de . çeyizimi düzerim artık, özelden msj attım sana.

katalog üzerindeki fiyatlar uygun, bir de bundan indirim yapılacaksa süper. sadece kendime sipariş vermek için üye olsam karlı olr mu sizce? bir de kredi kartım yok, sipariş verince ödemeyi kapıdan yapsam olur mu? bir de diyelim ki birilerinide üye yaptım. onun yaptığı satıştan para kazanır mıyım?
üye olanlar memnun musunuz?
ay valla bu hafta iç çamaşır takımı alayım diyodum bu katalog işi süper oldu ya.

evet ben de çook merak ediyorum. internetten baktım, miorrenin pijama takımları 50- 60 arası, katalogta 40 küsür. acaba katalog fiyatı, bize geliş fiyatı mı?

kızlar bılgınız varsa cok acıl cevaplarmısınız
katalogda sayfa 2 dekı
4013 nolu pamela gecelık var
sıyah dantellı gıbı bı takım
onun eldıvenlerıde varmı bıze gelecek olan pakette
yoksa sadece gecelık ve kulot tanmı olusuyor
bılgısı olan lutfen yazsın

canım eldivenleri yok malesef, aynı takımı çeyizime almıştım. 2 parça, gecelik ve tangası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…