• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PİERRE CARDİN takipçileri artık burada toplanıyoruz...

ilk ben yazayım cuma günü kargom geldi,001-018205 kodlu pembe-krem pijamadan m/l sipariş vardı,müşterime kolları aşırı dar geldi ve geri iade ediyorum,sanırım ya defo yada üretim hatası bakalım sonuç gelince yine yazarım kızlar....

merhaba nasıl üye olabilirim bana da anlatırmısınız aranıza girmek isterim bende yardımcı olursanız sevinirim,

burda herkes yardım istediginde yardım etmeye calısıyorum özellikle uyarı almamk icin özelden cevap veriyorum ama kimse bana geri dönmüyor ne istir anlamadım :(:(:(

teşekür ederim,üyelik için para ödemem gerekiyomu? ben zaten jetnetworkinking üyesiyim ama pierrecardin marka olduğu için üye olmak isterim...

teşekür ederim,üyelik için para ödemem gerekiyomu? ben zaten jetnetworkinking üyesiyim ama pierrecardin marka olduğu için üye olmak isterim...

üyelik su sekilde ücret ödüyorsun canım üye oldugunda sana katalog gönderiyolar kargoyla kargocuya kargo ve katalog icin ücret ödüyorsun 10tl

son sayfadaki mor baybdoll arkadaşıma hediye aldım çok begendi..ben iki aydır üyeyim 250 tllik satış yaptım.tabi kendimede her gördüğümü alıyorum dayanamıyorum :D

son sayfadaki mor baybdoll arkadaşıma hediye aldım çok begendi..ben iki aydır üyeyim 250 tllik satış yaptım.tabi kendimede her gördüğümü alıyorum dayanamıyorum :D

ne güzel canım yaa nedense ben bakıyrm stokta var bi cok sey :D ama ben en küçük bedenini arıyrm ve renk bulamıyorum stokta :D

ben iki haftadır falan üyeyim ama henüz sipars girmedim ben ayrca avona da üyeyim onun siparsleriyle ugrastım fırsat bulmadım okul falan :d

hmm. aynı oriflame ile. ben avona üye olcaktım ama oriflame geçen ay üyelik ücreti 1 tl kampanya var die ona oldum :D

Back