ben de burnumu deldirmiştim 4 yıl önce bi altı ay kadar kullandım sonra iltihaptan dolayı çıkardım.. cok fena olmustu benım ama,bide benim deldirdiğim yer uyarmamıstı gün içinde krem sürme vs.. sadece ilk takılan hızmayı 2 gün çıkarma demişti,ben de o çok büyük diye diğer gün çıkarmıştım sonrasında ara ara hep kızarıklık yanma oldu ama en sonunda fena bi hal aldı hızmayı istesem de cıakramıyordum bezelye boyunda iltihaplanma oldu..zar zor cıkarmıstım ama cok acımıstı ve baya kanamıstı..suan delık kapandı,ve izi de varla yok arası aslında hiççç anlasılmıo ben bılıyorum diye bulurum ancak o kadar.. bu ara yine deldirmek istiyorum.. deldirdiği yerin temizliğinden memnun kalan,güvenilir bulan var mı aranızda? bide siz kaç gün çıkarmadınız o ilk takılan hızmayı cunku bazıları aylardan bahsetmiş.. ilk takılan cok buyuk delmı kullanım için? kulaga takılanla aynıydı.. kendimiz secemiyomuşuz o zaman sormustum,bunlar ilaçlı falan demişti.. kızlar tam bi bilgi verebilirmisiniz? yine aynı sorunları yasamak istemiyorum da.. nedense ben erken cıkardım ve krem sürmedim die iltihaplanmıştır diyorum.. yoksa cildimiz alerjisi varsa yine olur..bunu anlamanın da bi ylu yoktur değil mi?