- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
Live yazdı mesajı..Tekrar oku..
Ayıklayacağım bir pirinç taşı yok..Doğru söylediğimi sen de biliyorsun.Takıntın -ler takısıymış :roflol:
Ahmet Telli muhabbetini söyledim sana :) o ztn var taktınız ona.
benim istediğim senin söylediğin topicler . Topicler deyince birden fazla oluyor ? sen onları göster bana . bak liyadora ezbere konuşursan böyle olur işte görüyormusun , ayıkla pirincin taşını şimdi ?
evet. çok güzel gerçekten.
hafif makyajı var belki ama,ben güzel buluyorum.
Lily Donaldson
Ayıklayacağım bir pirinç taşı yok..Doğru söylediğimi sen de biliyorsun.Takıntın -ler takısıymış :roflol:
Liyadora benim yazdığım msjda hiç bir açıklama yok. sen prensesin yanlış okumasını karıştırma olarak söylüyorsun üstelik birden fazla olduğunu idda ediyorsun soylediklerinin arkasında dur benim yazdığımda senin bu suçlamanı açıklamıyor
Okypete dünki açtığın konudaki 19 luk kız neydi adı o çok daha güzel bence...:asigim:
Taktığım o mu :S yani sürekli şairleri karıştırıyorsun demene takmamalıyım öylemi ? kabul etmeliyim olmayan bir şeyi öylemi ? biz seninle aynı frekansta değiliz. sen özür dilemiyorsan. yalancı olduğunu kabul ediyorsun demekki ! ben sana kendimi ispatlamak zorunda değilim . bundan sonra suçlama yaparken doğru verilere dayanarak yap. İyi geceler.
taylor swift değilmi?.
dur onunda makyajsız resmini bulayımda koyarım buraya... çok güzeldir oda.
Bu arada theshe yapma beni suçlayarak başladı mesajın.....Tartışma ortamı mı var deme Allah aşkına...Beni bir sürü şeyle suçladın..Seni kim görmüş ki dedin ? Aynı kişiler birbirine iltifat ediyor dedin..Hepsi aynı nik diye düşünüyorum dedin..Yapma yani.......Bana kendince haddimi bildirmeye çalıştın.....Tabi iftira ile....
liyadora yeter artık ama olmayan birseyi oylemıs gibi gostermenden bıktım artı bir de surekli diyorsun
lutfen artık suclamalarına son ver sanada iyi geceler
resim çıkmadı. .
başka resim bulayım bari.
ahada buldum.
hafif makyajla
şarkı söylerken
taylor swift