Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

Konu ile alakasız son mesajım...melisa89 isimli kişi ,sen daha bu eylülde girmişsin siteye...Benim geçen seneki adım bademdi..Bunu ilk önce kazen biliyor.Yeniden üyelik alıcam dedim çünlü arkadaşlarım çok israr ettiler gel gir tekrar diye..Bademi istiyoruz diye topik açalım dediler..Olmaz dedim..Kazene arkadaşlarımın benimle ilgili mesajlarını kopyaladım.Ayrıca siteye tekrar girer girmez tüm arkadaşlarıma söyledim kim olduğumu .siteye de açıkça yazmıştım...Sen geçen seneki bir üyeyi nerden tanıyorsun yeni girmişken siteye ? Kim olduğunu söylemeye cesaret et de biz de öğrenelim kim olduğunu.......

resim çıkmadı. .
başka resim bulayım bari.

ahada buldum.
45980716.png
hafif makyajla
şarkı söylerken
taylor swift

cok güzel yaaa
agzi ,burnu,kasi ,gözü
masallhi var

Kötü içerikleri bildirdim.Kolay gelsin....

- HATA, söyleyeceklerini söyle sonra kötü içeriğe bildir ! Kullanım hatası... Sonra kazen ama ben bildirmiştim oluyor. Liv85 bana konunun ilk mesajında bildirdi ben içerikte bir kötü yazı görmediğimi ifade ettim. Bir benzetme var kötü birşey olmadığını ama bundan rahatsız oluyorsa bunu dile getirmesini istedim. Sonra araya 2.3. şahıslar girince olay çığrından çıktı.... Gereken de yapıldı...

Ya ben aslında çok sakin yazıyorum ama konu gergin olduğu için mi söylediklerim çok sert algılanıyor anlamadım ama..
okypetecim kimseye laf çarpıtmak falan değildi amacım ama ben anlamadığım, kafama takılan şeyleri sorgularken, fikirlerimi belirtirken üzerimde aman yazma, bişey söyleme, napıyosun dur, birazdan banlanacaksın gibi bir baskı oluştu, ki anlam da veremedim buna. Bunu tek söyleyen sen değildin, diğer arkadaşlar ve şikayet ettiğini belirten bir arkadaş daha var. Ama burdaki tepkim gerçekten soruydu, "benim yazdığım şeyler banlanma sebebi mi?" söylemek istediğim buydu..

- Evet yazdıkların banlanma sebebi, neden mi ? İnsanlar sayfalarca " Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler" başlığında saçma salak tartışmaları okumak istemiyor. Aradıkları konuya direk ulaşmak aradaki bu rahatsız edici tartışmaları okumak istemedikleri için konu içeriğini saptırmaktan dolayı ceza alıyorsunuz. Yoksa fikrinizi belirtmekten değil bu ikisi arasındaki ayırımı iyi yapın.

okypte
gercekten c guzel bır kızmış bu srkıcı baıldım valla hele gözlerı harıka

baktım en son konularda taylor konuşuluyor, hemen kendi yorumumu alıntı yapıp önlere taşıma gereği duydum, çünkü tartışmalar yüzünden bu güzelliğin gerilerde kaldığını düşündüm, taylor zaten bu resmiyle bir dergiye kapak olmuştu unuttum şimdi adını, gerçekten çok güzel bence zemuszemus

İşte hem kullanıcı adın hem de sürekli onun fotoğraflarını koymandan,onunla ilgili konular açman ve onu örnek göstermenden böyle düşündüm..a.s

Bak kızın soyadı bile aklımda değil tam olarak kaydirigubbakcemile3

Evet gençlik tatlım.....Evlilik yok,ev geçindirme derdi yok,çoluk yok,.çocuk yok..Bu yüzden ilgi alanı gençlerin genellikle ünlüler oluyor...Bu yüzden gençlik dedim...Ben de eskiden çok daha fazla takip ederdim,bazı ünlülerin fanı olurdum...Şimdi başka sorumluluklarımız başladı,bu tarz şeylere ekstradan vakit ayırmak zor..:1hug:

oyle mi o zaman aratsana açtıgım konuları ya da forumlara yazdıklarımı =)

istersen bende senin kendin hakkında forumlara yazdıklarını bulup soyleyim ne dersin hosuna gider mi ?

benim hakkımda ne biliyorsunda bu sekilde konusabiliyorsun ilgi alanlarım vb. ? senin su an kı hayatındakı sorumlulukların benden farklı olabilir ama hepimizin geçeceyi yol aynı biliyorsun degil mı ?

liyadora aynı önyargıyı banada yapmıştı benim ilgi alanlarımın ünlüler ,ünlü benzerleri olduğuyla ilgili :) garip çünkü benim ünlülerin benzerleriyle ilgili açtığım konuyu biliyor ama diğer konularımı bilmiyor. sırf bu yüzden burda bana önyargı yapıyor. sürekli olgun olduğundan ve ünlülerle ilgilenmeyi biraz ergence bulduğundan bahsediyor ama bende onu sürekli ünlülerle ilgili topiclerde görüyorum . bu nasıl bir ironi :)

liyadora bir süredir dikkatimi çekiyordu, dün akşam da forumları gezerken iyice emin olmaya başlamıştım ki bu gün bu yazıları göreceğim varmış..
Dikkat çeken şu ki, sen ve benim dikkatimi çeken 1 yada 2 kişi sürekli güzellikle ilgili topiclerdesiniz. Birbirinize sürekli iltifat etme yarışındasınız.. Dikkatimi çeken nickleri aynı kişilerin kullandığını yada birbirini ağırladığını düşündüm açıkçası, sizi kimse görmemiş şimdiye kadar, siz birbirinize övgüler yağdırıyosunuz ama bir kereye mahsus değil, devamlı.. Sonra bir şeyi daha farkettim bu nickleri gördüğüm yerler sadece güzellikle vs ilgili topicler, ki ben bu topiclere çok fazla uğramam. Prensesin uykusuyum hakkında yazdıkların da hiç hoşuma gitmedi, zira kendisini diğer (güzellikle ilgili olmayan) topiclerden tanıyorum, entellektüel biridir, işi gücü güzellik topicleri değildir, başkalarının bilgilerini sorgulayabilecek düzeyde olduğunuzu sanmıyorum.
Tesadüfe bakın ki yine güzellikle ilgili bir topicteyiz :nazar:
Bu 3 arkadaşta kanka ne tesadüfalkisalkisalkis
İkisi birbirini msne çağırıyor,sonra diğeri konuya dahil oluveriyor biri de liyadoranın düzeyi yok ki diyor.
Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı bale bölümünde 1 sene,Karşıyaka Gazi Lisesi orta okul,(İzmir fen lisesi lise 1 ),Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyet,Dokuz Eylül Tıp Fakültesine girişten 1 ay sonra yedek listesinin açılması ile Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Bölümünde Seramik Anasanat Dalına geçiş.Okul döneminde 6 hafta Ege Seramikte 6 hafta italya'da yapılan staj.Bolu'da kendine ait seramik atölyesi..Hamilelikler deneniyle işe ara verilmesi.
İşte Liyadoranın düzeyi bu.
Düzeyi yok derken bir kez daha düşünün..:nazar:
insanları zan altında bıramazsınız aynı rumuzla kendi kendine iltifat ediyor diyerek:nazar:
Renkli işaretlenen yerlere bakılırsa yapılan hakeretler açıkça görülür..:1ninca:

Son düzenleme:
"İkisi birbirini msne çağırıyor,sonra diğeri konuya dahil oluveriyor" dersen benim tepem atar sen tanımadığın bir insanları suçlayamazsın !!!!!!!!!

theshe benim sinema grubumun sadece bir kullanıcısı öyle kanka durumları yok helede sinama hariçi hiç konuşmuşluğumuz yoktur msn i bile bilmem nasıl sen bunları uyduruyorsun anlam veremiyorum !!!!!!!!!

"İkisi birbirini msne çağırıyor,sonra diğeri konuya dahil oluveriyor" dersen benim tepem atar sen tanımadığın bir insanları suçlayamazsın !!!!!!!!!

theshe benim sinema grubumun sadece bir kullanıcısı öyle kanka durumları yok helede sinama hariçi hiç konuşmuşluğumuz yoktur msn i bile bilmem nasıl sen bunları uyduruyorsun anlam veremiyorum !!!!!!!!!

İşine geldiği gibi mi anlıyorsun .Vah vah:umursamaz:

TheShenin üstü kapalı hakeretlerini,sonraki mesajlarda yumuşamasını,(TheSheyi değil öbür aradaşı demek istediğimi biliyorsun da işine gelmiyor)sorun yokken kazene haber verip kazenin tartışma ortamı yok demesini,tartışma ortamının olmadığı görülürken ben biliyordum da kazene haber verdim demen bu ortamı planlı hazırladığını gösteriyor.
Bugün 18:07 - Mesaj LinkiHYPERLINK "member.php?u=106484"liv85
msnden konus cnm

Bugün 18:11 - Mesaj LinkiHYPERLINK "member.php?u=152407"prensesin.uykusuyum
msni versene kuzum?
Uyduruyormuyum bunu ?
Dün gece bu mesaj çoktan kazene gitmişti.
Senin gibi insanlar muattabım değil,bulaşma bana,senin oyunlarına gelmem ben .

öf ya topik çok alakasız konuşmalar doldu sıkıldım bu işten kapatılsın topik bari mesajları silmekle uğraşmasın bence modlar :/

Ben kimseye cevap verip tartışma içine çekilecek değilim. Dün sesli düşündüm bi nevi, hiç tarzım lmayan şeyler yaşandı. Benim için bu tartışma bitmiştir.
Konuya dönersek, January Jones Mad Men'in Betty'si, The boat that rocked izlemiş olanlar orda sarışın afet de bu oluyor, filmi izlemeden önce diziye başlamamışım ki hiç farketmemiştim. Benim dikkatimi de mad men'le çekti, 60lar makyajını da, günümüz makyajını da çok iyi taşıyan hatun.
090401-january-jones.aspx_ss_image_6.jpg
6a0dba6273.jpg
january-jones.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
son kez sana cevap veriyorum lutfen artık benim hakkımda olumlu ya da olumsuz herhangi birsey yazma bana fena halde neden taktıgınada anlamıyorum proflimde ki mesajları ınceleyecek kadar

ayrıca ne benim ne de presesesim profilinde
ne senin ne liyadoranın nicki yok
nasıl görebiliyorsunuz bizi ? takıp mı ediliyorum =)

neyse preseses benden kazenin msni istemıstı mod.lar benim ozel mesajlarıma bakıp rahatlıkla bunu gorebilirler ...kazane ulasamayınca "msn den konuş" dedim ...bundan sonra ifitara atmadan suçlamadan once düsün

neyse bu sana son mesajım umarım hiçbir zaman karşılaşmayız

Son düzenleme:
resim çıkmadı. .
başka resim bulayım bari.

ahada buldum.
45980716.png
hafif makyajla
şarkı söylerken
taylor swift

Burda fıstık gibi çıkmış. Ben anlayamadım bu kızı normalde çok hoşuma gitmiyor önden felan çok hoş gelmiyo kaşlarından galiba ama bazı fotolarda hakkaten mükemmel:lepi:

X