Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

acaba benimi kastetdi anlamadım akannehir dun forumun en guzel kızı kim kısmında iltifat ettik falan sana ama ondanmıdır nedir simdi niye uzerine aldın da denir :bbo: ama dikkatimi cekti yani

bende ordaydim ama bizimi kasdeetdi anlamadmCADIARZU
hepiniz ben olabilirsiniz belli olmaz belki aynı kişiyizdir...kaydirigubbakcemile3

kızlar boşverin liyadora eski nicki badem sürekli kavga ediyordu sonunda o nicki silindi şimdide bu nickle :)) diğer bi topicdede 1.80 üstü kadınları beğeniyorum diyen bi kıza cvp yazmış süpersin canım diye :)) hani kendide uzun ya ;D liv85 liv e benziyor olabilir yüz hatları bu yüzden sempati besliyor olabilir tıpkı senin uzun boyluları beğenen kıza süpersinnn canım diye cvp yazman gibi..

Evet eskiden bademdim sonra bebeklerimin ismini aldım AdaEge oldum.Bütün arkadaşlarım biliyor bunu :) Sonra bebeklerimin ölümünden sonra zor günler geçirdim.siteden çıktım.kazene tekrar üyelik alacağımı söyledim..Neyin ispatını yapıyorsun ki ? Boy meselesine nerden geldin ? çok mu dokundu boyum sana ??kaydirigubbakcemile3

Kim tartışıyor ki, tartışma oldu da ben mi kaçırdım anlamadım. Liyadora, araştırdığım takip ettiğim biri değilsin dolayısıyla hamile olduğunu da bilmiyodum, sadece son zamanlarda dikkatimi çekmişti bu tarz topiclerdeki konuşmalar, hamile olduğuna göre tahmin ettiğim kişiyle aynı nicki falan kullanıyor olamazsınız zaten, benim dikkatimi çeken güzellik topiclerinde dönen gizemli kişilerin birbirine iltifatlarıydı, bana göre gerçekten ilginç :bbo: yeri gelmişken bu konudaki düşüncelerimi belirttim. Neyse konu bu değil zaten.
Tartıştığınız konu nerden başladı onu da bilmiyorum başından okumadım ama, prensesin uykusuyum gibi birinin genel kültürünü, edebiyat bilgisini sorgulayabilecek düzeyde misin kafama takılan ve beni rahatsız eden buydu ve kusura bakmayın böyle bir konuyu okuyup geçemezdim, ama benim kimseyle kavga etmek falan gibi bir niyetim yok, karşıt düşüncelerimi saygı çerçevesinde belirtiyorum :hulya:

Az önce tekrar okudum yazılanları sindirmek için. Liyadora "topiklerin başlığını ezberlemek zorunda değilim" demiş . o dikkatimden kaçmış. Liyadora topiclerin ismini bilmiyorsun öylemi? benim yazdığım topicleri tek tek kontrol et. benim şairlerin ismini karıştırdığım topicleri burda belirt. o çok olan karıştırmaları , birden çok topicleri bende göreyim. eğer öyle birşey varsa ki yok bundan eminim. senden sonsuz özür dilerim ama bulamayacaksan kesinlikle yaptığın yalan suçlamayı kabul et ve özür dile. bende seni bu yalan suçlamandan ötürü şikayet etmeyeyim . bu tartışmada başka arkadaşları suçlamadan bitsin. zira dedğin gibi Liv grubunu bu topice çağarmadı!

cnm simdi baktım gece saat 03:32 yazmıssın insan bazı zaman yanlıs yazabilyor ya da eksik yazabiliyor bunlar her insanın yapabilecegi türden hatalar bugun kendisinide yazım hatası yaptı

Liyadora benim grubumumu buraya cagardım yok kımse haber verip gel demedim en basında yaptıgın gibi gene sucluyorsun

Kim tartışıyor ki, tartışma oldu da ben mi kaçırdım anlamadım. Liyadora, araştırdığım takip ettiğim biri değilsin dolayısıyla hamile olduğunu da bilmiyodum, sadece son zamanlarda dikkatimi çekmişti bu tarz topiclerdeki konuşmalar, hamile olduğuna göre tahmin ettiğim kişiyle aynı nicki falan kullanıyor olamazsınız zaten, benim dikkatimi çeken güzellik topiclerinde dönen gizemli kişilerin birbirine iltifatlarıydı, bana göre gerçekten ilginç :bbo: yeri gelmişken bu konudaki düşüncelerimi belirttim. Neyse konu bu değil zaten.
Tartıştığınız konu nerden başladı onu da bilmiyorum başından okumadım ama, prensesin uykusuyum gibi birinin genel kültürünü, edebiyat bilgisini sorgulayabilecek düzeyde misin kafama takılan ve beni rahatsız eden buydu ve kusura bakmayın böyle bir konuyu okuyup geçemezdim, ama benim kimseyle kavga etmek falan gibi bir niyetim yok, karşıt düşüncelerimi saygı çerçevesinde belirtiyorum :hulya:

Önyargı nedir sence ? Evet ben anaokul terkim ? kaydirigubbakcemile3

Düzeyimi nerden biliyorsun acaba ben de bunu merak ettim..Yazmayayım dedim ,söz verdim ama dayanamadım..ben şair isimlerini karıştırdığını yazdım..Ki o da uykusuzdum ondan karıştırmışım yazmıştı bir arkadaşın porfilinde...Kimsenin kültür ve edebiyat bilgisini yargılamadım...Okuduğunu anlayabilecek düzeye gelmeni temenni ederim..ıyi akşamlar.....

cnm simdi baktım gece saat 03:32 yazmıssın insan bazı zaman yanlıs yazabilyor ya da eksik yazabiliyor bunlar her insanın yapabilecegi türden hatalar bugun kendisinide yazım hatası yaptı

Liyadora benim grubumumu buraya cagardım yok kımse haber verip gel demedim en basında yaptıgın gibi gene sucluyorsun

Yalancılıkla suçladığıma göre asıl özür bana gelmeli ....

Şimdi benim anlamadığım bir şey daha var, şikayetler falan edilmiş ya, benim takip ettiğim ve dahil olduğum bütün tartışmalar saygı çerçevesindeydi, seviyesiz bir kelime, hakaret vs olmadı. En fazla topic gereksiz meşgul edildi. ınsanlar bunun için mi banlanıyor yani? Neyi şikayet ettiniz ki, kendimizi ifade edip, karşı olduğumuz görüşleri de savunamayacak mıyız?
ılkokulda gibi hissettim kendimi, arkadaşımın silgisini almışım o da beni öğretmene şikayet etmiş gibi oldum mirmirmirmir

arkadaşlar yapmayın lütfen. hiç gerek yok bu tartışmalara...

pardon bu laf bana mı. ben burada ortamı sakinleştirmeye çalışıyorum. ve laf geliyor öyle mi.

Önyargı nedir sence ? Evet ben anaokul terkim ? kaydirigubbakcemile3

Düzeyimi nerden biliyorsun acaba ben de bunu merak ettim..Yazmayayım dedim ,söz verdim ama dayanamadım..ben şair isimlerini karıştırdığını yazdım..Ki o da uykusuzdum ondan karıştırmışım yazmıştı bir arkadaşın porfilinde...Kimsenin kültür ve edebiyat bilgisini yargılamadım...Okuduğunu anlayabilecek düzeye gelmeni temenni ederim..İyi akşamlar.....

saol canım allah razı olsun sositososito

Şimdi benim anlamadığım bir şey daha var, şikayetler falan edilmiş ya, benim takip ettiğim ve dahil olduğum bütün tartışmalar saygı çerçevesindeydi, seviyesiz bir kelime, hakaret vs olmadı. En fazla topic gereksiz meşgul edildi. ınsanlar bunun için mi banlanıyor yani? Neyi şikayet ettiniz ki, kendimizi ifade edip, karşı olduğumuz görüşleri de savunamayacak mıyız?
ılkokulda gibi hissettim kendimi, arkadaşımın silgisini almışım o da beni öğretmene şikayet etmiş gibi oldum mirmirmirmir

Görüş bildirmek başka,birine iftira atmak ve yalancılıkla suçlamak ,aynı kişi bir sürü nickle kendi kendine iltifat ediyor demek ,benim düzeyimi küçümsemeye çalışman başka...........

Yalancılıkla suçladığıma göre asıl özür bana gelmeli ....

hay allahım yine şair yine karıştırma . yanlış yazdığım herhangi bir kelime olsaydı yine böyle her fırsatta söylenirmiydi acaba. evet liyadora sen haklı çık karıştırmış olayım tamam. alakasız bir yerde bunu söylemenede birşey dememiş olayım tamam. ama sen şunu açıkla topicler altında benim karıştırdığım o şairler kimler? of ben sormaktan sıkıldım sen gözden kaçırmaktan yada cvp vermemekten sıkılmadın. ya dediğinin arkasında dur bul o topicleri yada yalan suçlama yaptığını kabul ette bitsin bu konu ?

hay allahım yine şair yine karıştırma . yanlış yazdığım herhangi bir kelime olsaydı yine böyle her fırsatta söylenirmiydi acaba. evet liyadora sen haklı çık karıştırmış olayım tamam. alakasız bir yerde bunu söylemenede birşey dememiş olayım tamam. ama sen şunu açıkla topicler altında benim karıştırdığım o şairler kimler? of ben sormaktan sıkıldım sen gözden kaçırmaktan yada cvp vermemekten sıkılmadın. ya dediğinin arkasında dur bul o topicleri yada yalan suçlama yaptığını kabul ette bitsin bu konu ?

Live yazdı mesajı..Tekrar oku..

pardon bu laf bana mı. ben burada ortamı sakinleştirmeye çalışıyorum. ve laf geliyor öyle mi.

Ya ben aslında çok sakin yazıyorum ama konu gergin olduğu için mi söylediklerim çok sert algılanıyor anlamadım ama..
okypetecim kimseye laf çarpıtmak falan değildi amacım ama ben anlamadığım, kafama takılan şeyleri sorgularken, fikirlerimi belirtirken üzerimde aman yazma, bişey söyleme, napıyosun dur, birazdan banlanacaksın gibi bir baskı oluştu, ki anlam da veremedim buna. Bunu tek söyleyen sen değildin, diğer arkadaşlar ve şikayet ettiğini belirten bir arkadaş daha var. Ama burdaki tepkim gerçekten soruydu, "benim yazdığım şeyler banlanma sebebi mi?" söylemek istediğim buydu..

hafif makyajı var belki ama,ben güzel buluyorum.
Lily&

Lily Donaldson

Şimdi benim anlamadığım bir şey daha var, şikayetler falan edilmiş ya, benim takip ettiğim ve dahil olduğum bütün tartışmalar saygı çerçevesindeydi, seviyesiz bir kelime, hakaret vs olmadı. En fazla topic gereksiz meşgul edildi. İnsanlar bunun için mi banlanıyor yani? Neyi şikayet ettiniz ki, kendimizi ifade edip, karşı olduğumuz görüşleri de savunamayacak mıyız?
İlkokulda gibi hissettim kendimi, arkadaşımın silgisini almışım o da beni öğretmene şikayet etmiş gibi oldum mirmirmirmir

malesef canım bu durumdan ben de çok şikayetciyim hiç bir kötü kelime kullanmadan tartışsakta uyarı falan alıyoruz yani herşeye he deyip geçmek lazım kk da

Ya ben aslında çok sakin yazıyorum ama konu gergin olduğu için mi söylediklerim çok sert algılanıyor anlamadım ama..
okypetecim kimseye laf çarpıtmak falan değildi amacım ama ben anlamadığım, kafama takılan şeyleri sorgularken, fikirlerimi belirtirken üzerimde aman yazma, bişey söyleme, napıyosun dur, birazdan banlanacaksın gibi bir baskı oluştu, ki anlam da veremedim buna. Bunu tek söyleyen sen değildin, diğer arkadaşlar ve şikayet ettiğini belirten bir arkadaş daha var. Ama burdaki tepkim gerçekten soruydu, "benim yazdığım şeyler banlanma sebebi mi?" söylemek istediğim buydu..

şu anda bir tartışma var mı ..var.
yok demenin anlamı yok. ve tartışma yasak bu forumda.
ve ben bunu yaşamış bir insanım. banlandım bu tarz tartışmalarda. o yüzden sizlere hatırlatmak istedim.

X