resim çıkmadı. .
başka resim bulayım bari.
ahada buldum.
hafif makyajla
şarkı söylerken
taylor swift
Kötü içerikleri bildirdim.Kolay gelsin....
Ya ben aslında çok sakin yazıyorum ama konu gergin olduğu için mi söylediklerim çok sert algılanıyor anlamadım ama..
okypetecim kimseye laf çarpıtmak falan değildi amacım ama ben anlamadığım, kafama takılan şeyleri sorgularken, fikirlerimi belirtirken üzerimde aman yazma, bişey söyleme, napıyosun dur, birazdan banlanacaksın gibi bir baskı oluştu, ki anlam da veremedim buna. Bunu tek söyleyen sen değildin, diğer arkadaşlar ve şikayet ettiğini belirten bir arkadaş daha var. Ama burdaki tepkim gerçekten soruydu, "benim yazdığım şeyler banlanma sebebi mi?" söylemek istediğim buydu..
okypte
gercekten c guzel bır kızmış bu srkıcı baıldım valla hele gözlerı harıka
kavga olup olmadıgını nasıl anlıyorsunuz ?
taylor swift
İşte hem kullanıcı adın hem de sürekli onun fotoğraflarını koymandan,onunla ilgili konular açman ve onu örnek göstermenden böyle düşündüm..a.s
Bak kızın soyadı bile aklımda değil tam olarak kaydirigubbakcemile3
Evet gençlik tatlım.....Evlilik yok,ev geçindirme derdi yok,çoluk yok,.çocuk yok..Bu yüzden ilgi alanı gençlerin genellikle ünlüler oluyor...Bu yüzden gençlik dedim...Ben de eskiden çok daha fazla takip ederdim,bazı ünlülerin fanı olurdum...Şimdi başka sorumluluklarımız başladı,bu tarz şeylere ekstradan vakit ayırmak zor..:1hug:
oyle mi o zaman aratsana açtıgım konuları ya da forumlara yazdıklarımı =)
istersen bende senin kendin hakkında forumlara yazdıklarını bulup soyleyim ne dersin hosuna gider mi ?
benim hakkımda ne biliyorsunda bu sekilde konusabiliyorsun ilgi alanlarım vb. ? senin su an kı hayatındakı sorumlulukların benden farklı olabilir ama hepimizin geçeceyi yol aynı biliyorsun degil mı ?
liyadora aynı önyargıyı banada yapmıştı benim ilgi alanlarımın ünlüler ,ünlü benzerleri olduğuyla ilgili :) garip çünkü benim ünlülerin benzerleriyle ilgili açtığım konuyu biliyor ama diğer konularımı bilmiyor. sırf bu yüzden burda bana önyargı yapıyor. sürekli olgun olduğundan ve ünlülerle ilgilenmeyi biraz ergence bulduğundan bahsediyor ama bende onu sürekli ünlülerle ilgili topiclerde görüyorum . bu nasıl bir ironi :)
Bu 3 arkadaşta kanka ne tesadüfalkisalkisalkisliyadora bir süredir dikkatimi çekiyordu, dün akşam da forumları gezerken iyice emin olmaya başlamıştım ki bu gün bu yazıları göreceğim varmış..
Dikkat çeken şu ki, sen ve benim dikkatimi çeken 1 yada 2 kişi sürekli güzellikle ilgili topiclerdesiniz. Birbirinize sürekli iltifat etme yarışındasınız.. Dikkatimi çeken nickleri aynı kişilerin kullandığını yada birbirini ağırladığını düşündüm açıkçası, sizi kimse görmemiş şimdiye kadar, siz birbirinize övgüler yağdırıyosunuz ama bir kereye mahsus değil, devamlı.. Sonra bir şeyi daha farkettim bu nickleri gördüğüm yerler sadece güzellikle vs ilgili topicler, ki ben bu topiclere çok fazla uğramam. Prensesin uykusuyum hakkında yazdıkların da hiç hoşuma gitmedi, zira kendisini diğer (güzellikle ilgili olmayan) topiclerden tanıyorum, entellektüel biridir, işi gücü güzellik topicleri değildir, başkalarının bilgilerini sorgulayabilecek düzeyde olduğunuzu sanmıyorum.
Tesadüfe bakın ki yine güzellikle ilgili bir topicteyiz
"İkisi birbirini msne çağırıyor,sonra diğeri konuya dahil oluveriyor" dersen benim tepem atar sen tanımadığın bir insanları suçlayamazsın !!!!!!!!!
theshe benim sinema grubumun sadece bir kullanıcısı öyle kanka durumları yok helede sinama hariçi hiç konuşmuşluğumuz yoktur msn i bile bilmem nasıl sen bunları uyduruyorsun anlam veremiyorum !!!!!!!!!
resim çıkmadı. .
başka resim bulayım bari.
ahada buldum.
hafif makyajla
şarkı söylerken
taylor swift