- 28 Temmuz 2009
- 2.674
- 3
- 41
benim amacım kavga değil ki kaldıki bu forumda hiç bir kavga yada tartışmanın içinde bulunmadım .
evet anlamadığın bir konu eğer anlasaydın karıştırma demezdin bu konuda çok ısrarcıyım ayrıca tekrar belirtiyorum çoğul eklerin konusunda bir açıklama yada özür yok? eğitim durumunla ilgilenmiyorum ,eğitim durumunla alakalı bir durumda değil bu. anlamak tahsillede olmuyor kabul edersinki. çok önyargılısın ayrıca suçlamaların gerçeğe dayanmıyor ? benim sinirlendiğim bu ,yoksa amacım asla kavga olamaz.
Üslubunu bir gözden geçir..Başka da diyeceğim bir şey yok.......
Bunu kendine söylemelisin ve arkandan topiğe yardıma koşan arkadaşına tatlım.....
anlatamıyorum galiba ben ilk once sana msj atmaya calıstım sana ulasamayınca kazene durumu bidirdim sırf bu tartısma yasanmasın diye bu olacakları onceden biliyordum ...
liyadora bir süredir dikkatimi çekiyordu, dün akşam da forumları gezerken iyice emin olmaya başlamıştım ki bu gün bu yazıları göreceğim varmış..
Dikkat çeken şu ki, sen ve benim dikkatimi çeken 1 yada 2 kişi sürekli güzellikle ilgili topiclerdesiniz. Birbirinize sürekli iltifat etme yarışındasınız.. Dikkatimi çeken nickleri aynı kişilerin kullandığını yada birbirini ağırladığını düşündüm açıkçası, sizi kimse görmemiş şimdiye kadar, siz birbirinize övgüler yağdırıyosunuz ama bir kereye mahsus değil, devamlı.. Sonra bir şeyi daha farkettim bu nickleri gördüğüm yerler sadece güzellikle vs ilgili topicler, ki ben bu topiclere çok fazla uğramam. Prensesin uykusuyum hakkında yazdıkların da hiç hoşuma gitmedi, zira kendisini diğer (güzellikle ilgili olmayan) topiclerden tanıyorum, entellektüel biridir, işi gücü güzellik topicleri değildir, başkalarının bilgilerini sorgulayabilecek düzeyde olduğunuzu sanmıyorum.
Tesadüfe bakın ki yine güzellikle ilgili bir topicteyiz
liyadora bir süredir dikkatimi çekiyordu, dün akşam da forumları gezerken iyice emin olmaya başlamıştım ki bu gün bu yazıları göreceğim varmış..
Dikkat çeken şu ki, sen ve benim dikkatimi çeken 1 yada 2 kişi sürekli güzellikle ilgili topiclerdesiniz. Birbirinize sürekli iltifat etme yarışındasınız.. Dikkatimi çeken nickleri aynı kişilerin kullandığını yada birbirini ağırladığını düşündüm açıkçası, sizi kimse görmemiş şimdiye kadar, siz birbirinize övgüler yağdırıyosunuz ama bir kereye mahsus değil, devamlı.. Sonra bir şeyi daha farkettim bu nickleri gördüğüm yerler sadece güzellikle vs ilgili topicler, ki ben bu topiclere çok fazla uğramam. Prensesin uykusuyum hakkında yazdıkların da hiç hoşuma gitmedi, zira kendisini diğer (güzellikle ilgili olmayan) topiclerden tanıyorum, entellektüel biridir, işi gücü güzellik topicleri değildir, başkalarının bilgilerini sorgulayabilecek düzeyde olduğunuzu sanmıyorum.
canım liyadora kötü bir insan değil bence ben de mesela hangi topik aktifse ona bakıyorum ana sayfayı takip ediyorum yani o da öyle yapıyodur tesadüf olmuştur ( bu arada kendisiyle bi arkadaşlığım yok tanımıyorum)
Öyle düşünüyorsan hemen kazene sor..bakalım şu an sitede kaç üyeliğim varmış..kaydirigubbakcemile3
bir de bunu ispatlamanı istiyorum...........
Neden gurubunu konuya çağırdın ?
Kazene ben de bildiririm ne var yerimseniben
Tabi bilirsin durumun böyle olacağını çünkü sen yarattın bu durumu sonra diğer arkadaşlarını çağırdın ...yerimseniben
Sen de üslubunu kontrol et canım..
Konuyu uzatırsanız karşınızdakini suçlama hakkınızın da olmayacağını bilirsiniz.......
Evet herhangi bir samimiyetimiz yok..Aynen dediğiniz gibi o an aktif olan yerlere bakıyorum..Objektif bakış açınız için teşekkür ederim...
ben mı baslattım ! beni suclayan benim hakkımda bilip bilmeden konusan sensin benim ilgi alanlarımı aldıgım egitimleri bilmeden kendi kafana gore daraltamazsın sekillendiremezsin
bence sen usubuna kontrol et ...bundan sonrada kimde hakkında da bilıp bilmeden konusma
evet tek ortak yanımız ikimizde hamileyiz , bence siz hamileleri takmayın hormon falan yanlış anlaşılmalar olabiliyo :))))))))))))
acaba benimi kastetdi anlamadım akannehir dun forumun en guzel kızı kim kısmında iltifat ettik falan sana ama ondanmıdır nedir simdi niye uzerine aldın da denir :bbo: ama dikkatimi cekti yani