Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

en güzelı benım ablam assslllıııııı taaaannnnnddddddddddoooooooooğğğğğğğğaaaaaaaaaannnnnnn

makyajsız fotoğrafını bulamadım ama benim en beğendim türk kadın bu sanırım, her zaman doğal ve asil güzel

en güzelı benım ablam assslllıııııı taaaannnnnddddddddddoooooooooğğğğğğğğaaaaaaaaaannnnnnn

Aslı tandoğanı sizin aksinize kabadayı filmindeki makyajıyla çok beğendim ben.
Makyajsız yada az makyajlı hali sıradan bence.
Doğal halleri güzel mi? -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
Cate Blanchett; 14 Mayıs 1969 doğumlu. Aşırı makyajlı haline denk gelmedim. Her zaman sade ve çok güzel

Buda karakalem :asigim:

Son düzenleme:
ya zaten kadın dediğin hiç makyajsız olmamalı bence ne o öyle ergen gibi, biraz bakım olacak, böyle hafif doğal makyaj zemuszemus

Nicole Kidman; 20 Haziran 1967 doğumlu. Bence güzelliği tartışılmaz.

bence her halı cok güzel :lepi:kabadayıda güzelliğine güzellık katmıstı ama doğal halınınde güzelliği tartışılmaz eğer tartısılacak olsa her dışarı cıktıgında onlarca yuzlerce ınsan yanınıa gelıp ıltıfatlara boğmaz güzellğiyle ilgili bir çok ünlü tanıdıgım var içlerınde aslı da oldgu kadar foto cekılmek ısteyen ıltıfat alan görmedımhihoyyyt bence aslı her halıyle cok guzel
ister makyajlı ıster makyajsız size göre sıradan olabılır bence hıc de sıradan değil dediğim gibi sıradan bı guzellık olsa butun gun kendı güzellğiyle ılgılı ıltıfat dınlemek zorunda kalmazzemuszemus

Bende Aslı Tandoğanı kabadayı filminde çok hoş bulmuştum
Siyah saç çok yakışmıştı
Fakat ne kadar makyaj yapsada benim güzellik anlayışımın dışında kalıyo. Muhteşem süperötesi güzel diyeceğim bi tarafı yok.
Hilary Duff hafif makyajla bile harika bayılıyorum bence yok böyle bi güzellik...:asigim:
Özellikle estetiksiz halleri harika...

kediciğim şu hillaryi ben bir türlü beğenemiyorum nedense.
bana hiç güzel gelmiyor. şirin bak ona birşey demem ama bana göre güzel değil.

ben de bu aplayı seviyorum. Charlize Theron hihoyyyt

kediciğim şu hillaryi ben bir türlü beğenemiyorum nedense.
bana hiç güzel gelmiyor. şirin bak ona birşey demem ama bana göre güzel değil.

Canım sonuçta zevk meselesi işteyerimseniben
Bana göre gördüğüm en güzel bayan hilary kaydirigubbakcemile2
Ama herkes beğenmek zorunda deil tabikiiopuyorumnanaktan
Charlize Theron'u çok beğendim gerçekten güzel:1rolleyes:

Nicole Kidman; 20 Haziran 1967 doğumlu. Bence güzelliği tartışılmaz.

Nicole Kidman muhakkak hafifte olsa biraz makyaj yapması gereken bir bayan..Sıfır makyajlı halini beğenmedim,gözüme çok çiğ ve soluk göründü...:bbo:

konulanın hepsi gayet güzel

liyadara cım sanırsam çok beyaz tenlileri pek begenmiyorsun

konulanın hepsi gayet güzel

liyadara cım sanırsam çok beyaz tenlileri pek begenmiyorsun

Aksine beyaz tenli bayanların güzel olduğunu düşünürüm.Ancak soluk ve çiğ duruyor bazıları..Teni beyaz ama hafif bir pembemsi cildi beğeniyorum sanırım...a.s

Yüz hatları belirgin, kaş göz yapısı belirgin,hatları belirgin ve pembe parlak ciltli bir açık ten gözüme daha güzel geliyor...

Not : Ben de açık tenliyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…