- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
sen aradaki farkı anlayamamışsın ,anlatmak için yorulamıcam..canım...:teselli:
evet şairlerin isimlerini karıştırdığını biliyorum..en ufak eleştiye gelemiyorsunuz.......
Yoramıcam kendimi ve bebeklerimi tartışma çıkarmak için uğraşanlar yüzünden....
"kendin hakkında forumlara yazdıklarını bulup soyleyim" dedim actıgın konular demedim kı
inan kavga niyetinde olsaydım sana ozel mesajla ulasmaya calısmazdım kı baska seyleride bilmıyorsun sorun degil ama
sen aradaki farkı anlayamamışsın ,anlatmak için yorulamıcam..canım...:teselli:
evet şairlerin isimlerini karıştırdığını biliyorum..en ufak eleştiye gelemiyorsunuz.......
Yoramıcam kendimi ve bebeklerimi tartışma çıkarmak için uğraşanlar yüzünden....
olabilir insanlık hali demin sende toylor demistin degil mı demek ki bu tarz seyler yasanabiliyormus
şairlerin ismini mi karıştırıyorum pardon?! :S ezberemi konuşuyorsun canım napıyorsun? ben nerde şairin ismini karıştırmışım? yazılan birşeyi yanlış okumamı kastediyorsan o karıştırmak değil sadece yanlış okumak :). -ler -lar ekide ilgimi çekti. birden çok oldu demek .??? nerde varsa öyle bir durum msjı bul , ben edebiyat severlerden özür dileyeyim. bu komik bir durum gerçektende. eleştireye çok açık bir insanımdır. ünlülerle ilgileniyorsunda eleştirisel bir taraf göremiyorum ben zira ünlülerle ilgilenmek küçümsenecek bir davranış değil, benim takıldığım senin benim ilgi alanlarımı araştırmadan daraltman.
Bilmiyorsun bazı şeyleri deyince ben de önemli birşey sandım valla yaaa kaydirigubbakcemile3 Harf hatası ile şair ismi karıştırmak aynı şey değil..Amannnn neyse..
evet yanlış yazmıştın....lirik sana göstermişti unuttun mu ? kolay gelsin canım..ünlülerle ilgilenmeyi küçümsemedim..gençlik dedim..gençlikte daha ilgili oluyor insan böyle şeylere,ben de böyleydim şimdi eskisi gibi değilim dedim...farkındalık ve esenlik dilerim...........
Şair olayını tekrardan açıklamayacağım bu konuya lirikle baya bi takıdınız anlamadım? sizin anladığınız şekilde olsaydı ben edebiyat sever olarak msjımı editlerdim. şimdi bunu sana açıklamam çok zor çünkü sen durumu görmemiş başkasından duyduğun kadar ezber yapmışsın. ben ler lar ekleri diyorum liyadora ? şairlerin isimlerini karıştırıyormuşum ? örnek yoksa benim karıştırdığım şairlerin hangi topicde olduğunu bilmiyorsan . bu suçlama için bir özür borçlusun unutma !
komiksin liyadora çünkü ezbere konuşuyorsun hemde hiç anlamadığın bir konuda. Ahmet Telli ismini Atilla İlhan diye okumak şair karıştırmak değildir. Ahmet Tellinin bir şiirine bu Atilla İlahın şiiri dersem karıştırma olur ? iyi oku ,anla . ezbere konuşma!
liyadora umarım bundan sonra kısıler hakkında yeterince bilgi sahibi olmadan suclamazsın ve onlar hakkında fikir yurutmezsin !
liyadora umarım bundan sonra kısıler hakkında yeterince bilgi sahibi olmadan suclamazsın ve onlar hakkında fikir yurutmezsin !
Liyadoraya kızmıyordum asla. sadece anladığı yanlışları konuşarak düzeltme ,önyargılarını anlama çabasındaydım . ama bu son yaptığı suçlama çok acımasızca üstelik gerçek olmayan birşey o yüzünden .kesinlikle bir özür bekliyorum !
Ben direk senin mesajını gördüm canım...yerimseniben topiklerin başlığını ezberlemek zorunda değilim....üslubunu da düzelt biraz....nerdeyse dövecek gibi yazıyorsun....Ben live olan yanlış anlaşılma üzerine konuştum senin canım kavga istiyorsa sana bu fırsatı vermeyeceğim,üzgünüm..Amacına ulaşamayacaksın...
Benim neyi anlayıp neyi anlamadığımı eğitim ve tahsil durumumu bilmediğin için anlamadığın bir konu diye küçümsemen gözden kaçmıyor...Okumak başka yazmak başka bir şey.......git bir yüzünü yıka kendine gel........