Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

kadınlar kulübündeki üyeler nedense kavgaya çok meyilliilerr kaydirigubbakcemile3

dogallıyla ön planda olan liv tyler burada mutlaka olmalı ...

Bu kadın makyajla daha hoş..Makyajsız çok çiğ ve soluk duruyor,beğenmiyorum makyajsız halini..Gözlerinin altındaki torbalar çok belli oluyor makyajsızken...:umursamaz:

ya liv güzeldir ama günahını almayın kadının minicik bebeği war normaldir gözaltı torbaları bakalm biz nası olcaz o yaşta bebeğimiz olunca. anne olmak ayrı bişiy kendinden önce bebeğini düşünüyorsun.
adriananın dişleri çok kötü harbiden ama gülmesin mümkünse

jenna jameson kendiside koç burcu kadınıdır..
Beğenmedim:bbo:
ya adriana lima ne güzeli allanızı seversiniz :))

bunu karpuz güzeli bile seçmezlerrrr hadee
Offf inanamıyorum yaaa çok kötüüüü:1shok:

ben ondan büyüğüm ve makyajsızken de daha güzelim .kendimden örnek vermeyeyim ama en iyi kendimi bilirim tabiiki:kedi:kaydirigubbakcemile3

ondan daha büyük ve çocuklu kişileri de görüyorum..yaşla çocuklu olmakla alakası yok bu durumun..Yüz yapısı..Fazla soluk tenli..

adriana nın gülümseyince üst damakları görünüyor..bana göre sevimli şirin bir hali var ama gözüme çok güzel gelmiyor makyajlıyken de...alımı mı evet alımlı...

lidoyala merak ediyorum makyajsız halini begendiğin bir ünlü var mı

lidoyala merak ediyorum makyajsız halini begendiğin bir ünlü var mı
Evet var canım.Hazal Kaya var..Bir kaç ünlü daha var ama aklıma gelmiyor isimler şu anCADIARZU
Beren Saat de fena değil makyajsız..Aslı mı neydi tam hatırlayamıyorum ama o bayan da hoş bence...
Özgü namal zaten bebek yüzlü bir bayan...

cnm bende bereni pek begenmem ...bir insanın sadece dış görünüşüne bakmıyorum benim için kişinin hareketleri ses tonuda bir o kadar önemlidir ...aslı tandogan liv hazal kaya çok kibar ve akıllı başında insanlar ...söylediklerin isimlerin bazılarında hem fikirim seninle

Beren saatin makyajsız hali diğerlerine nazaran hoş diyorum..Ama burada sadece makyajsız hallerini konu ediyoruz ya..Şu var ben Beren Saati itici bulurum normalde..Ama buraya konan fotolar içinde onu hoş buldum...Yasemin ergene yi de beğenmiyorum..Ne makyajlı halini ne de makyajsız halini..bana sıradan geliyor.tabi kişiliklerini bilemem..Şu an sadece dış görüntüleri,makyajsız hallerine göre yorum yapıyoruz..
Kişilik yorumu yapabilmek için tanımak gerek...

anlıyorum ne demek istedigini

ben kendi sitelerinden sevdiğim insanları takip ettiğim için bu şekilde konuştum ...ama dediğim gibi ses tonu ve mimik hareketleri benim için çok önemli

anlıyorum ne demek istedigini

ben kendi sitelerinden sevdiğim insanları takip ettiğim için bu şekilde konuştum ...ama dediğim gibi ses tonu ve mimik hareketleri benim için çok önemli

Fan sitelerine falan mı giriyorsun ? Ben o kadar takip etmiyorum ünlüleri canım..Daha gençken belki....

Şöyle bir şey var..Eğer hepsi göz önünde bulundurulursa kişilik, ses tonu,hayata bakış açısı,aile yapısı vs bir elin parmağını geçmez beğendiğim ünlüler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…