Özgü Namal hatta makyajsız çok daha güzel :)
dogallıyla ön planda olan liv tyler burada mutlaka olmalı ...
Beğenmedim:bbo:
jenna jameson kendiside koç burcu kadınıdır..
Offf inanamıyorum yaaa çok kötüüüü:1shok:ya adriana lima ne güzeli allanızı seversiniz :))
bunu karpuz güzeli bile seçmezlerrrr hadee
ya liv güzeldir ama günahını almayın kadının minicik bebeği war normaldir gözaltı torbaları bakalm biz nası olcaz o yaşta bebeğimiz olunca. anne olmak ayrı bişiy kendinden önce bebeğini düşünüyorsun.
adriananın dişleri çok kötü harbiden ama gülmesin mümkünse
Evet var canım.Hazal Kaya var..Bir kaç ünlü daha var ama aklıma gelmiyor isimler şu anCADIARZUlidoyala merak ediyorum makyajsız halini begendiğin bir ünlü var mı
Evet var canım.Hazal Kaya var..Bir kaç ünlü daha var ama aklıma gelmiyor isimler şu anCADIARZU
Beren Saat de fena değil makyajsız..Aslı mı neydi tam hatırlayamıyorum ama o bayan da hoş bence...
Özgü namal zaten bebek yüzlü bir bayan...
cnm bende bereni pek begenmem ...bir insanın sadece dış görünüşüne bakmıyorum benim için kişinin hareketleri ses tonuda bir o kadar önemlidir ...aslı tandogan liv hazal kaya çok kibar ve akıllı başında insanlar ...söylediklerin isimlerin bazılarında hem fikirim seninle
Beren saatin makyajsız hali diğerlerine nazaran hoş diyorum..Ama burada sadece makyajsız hallerini konu ediyoruz ya..Şu var ben Beren Saati itici bulurum normalde..Ama buraya konan fotolar içinde onu hoş buldum...Yasemin ergene yi de beğenmiyorum..Ne makyajlı halini ne de makyajsız halini..bana sıradan geliyor.tabi kişiliklerini bilemem..Şu an sadece dış görüntüleri,makyajsız hallerine göre yorum yapıyoruz..
Kişilik yorumu yapabilmek için tanımak gerek...
anlıyorum ne demek istedigini
ben kendi sitelerinden sevdiğim insanları takip ettiğim için bu şekilde konuştum ...ama dediğim gibi ses tonu ve mimik hareketleri benim için çok önemli