Photoshopsuz/ Estetiksiz veya Makyajsız da güzel olan ünlüler

bende oldukça açık tenli olduğum için yazıların dikkatimi çekti

Yazılarım mı beğenilerim ve zevklerim mi yerimseniben

Benim senin yazılarınla ilgili tek dikkatimi çeken şey live tylor a olan hayranlığın ve kendini onunla çok fazla bütünleştirmen..Sanırım ona benzemeyi çok istiyorsun ya da benzetenler varsa bu durumdan gayet memnunsun...a.s

Gençlik işte ne diyeyim..CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılarım mı beğenilerim ve zevklerim mi yerimseniben

Benim senin yazılarınla ilgili tek dikkatimi çeken şey live tylor a olan hayranlığın ve kendini onunla çok fazla bütünleştirmen..Sanırım ona benzemeyi çok istiyorsun ya da benzetenler varsa bu durumdan gayet memnunsun...a.s

Gençlik işte ne diyeyim..CADIARZU

genclik mı ?

sana ozel msj atıp oyle konusmayı dusunuyordum ama ozel mesajın kapalı

benim böyle bir saplantım olmadı nereden cıkartıyorsun bilemıyorum ...kullanıcı adımdan mı neyden ?

hhhhhm bu arada liv tylor degil liv tyler =)

Son düzenleme:

jessica alba diyim dedim ama cokda guzel degilmis makyajsız ama idare eder

genclik mı ?

sana ozel msj atıp oyle konusmayı dusunuyordum ama ozel mesajın kapalı

benim böyle bir saplantım olmadı nereden cıkartıyorsun bilemıyorum ...kullanıcı adımdan mı neyden ?

hhhhhm bu arada liv tylor degil liv tyler =)

İşte hem kullanıcı adın hem de sürekli onun fotoğraflarını koymandan,onunla ilgili konular açman ve onu örnek göstermenden böyle düşündüm..a.s

Bak kızın soyadı bile aklımda değil tam olarak kaydirigubbakcemile3

Evet gençlik tatlım.....Evlilik yok,ev geçindirme derdi yok,çoluk yok,.çocuk yok..Bu yüzden ilgi alanı gençlerin genellikle ünlüler oluyor...Bu yüzden gençlik dedim...Ben de eskiden çok daha fazla takip ederdim,bazı ünlülerin fanı olurdum...Şimdi başka sorumluluklarımız başladı,bu tarz şeylere ekstradan vakit ayırmak zor..:1hug:

ışte hem kullanıcı adın hem de sürekli onun fotoğraflarını koymandan,onunla ilgili konular açman ve onu örnek göstermenden böyle düşündüm..a.s

Bak kızın soyadı bile aklımda değil tam olarak kaydirigubbakcemile3

Evet gençlik tatlım.....Evlilik yok,ev geçindirme derdi yok,çoluk yok,.çocuk yok..Bu yüzden ilgi alanı gençlerin genellikle ünlüler oluyor...Bu yüzden gençlik dedim...Ben de eskiden çok daha fazla takip ederdim,bazı ünlülerin fanı olurdum...Şimdi başka sorumluluklarımız başladı,bu tarz şeylere ekstradan vakit ayırmak zor..:1hug:

oyle mi o zaman aratsana açtıgım konuları ya da forumlara yazdıklarımı =)

istersen bende senin kendin hakkında forumlara yazdıklarını bulup soyleyim ne dersin hosuna gider mi ?

benim hakkımda ne biliyorsunda bu sekilde konusabiliyorsun ilgi alanlarım vb. ? senin su an kı hayatındakı sorumlulukların benden farklı olabilir ama hepimizin geçeceyi yol aynı biliyorsun degil mı ?

Live bu arada benim özel mesajlarım vs kapalı değil..Arkadaş listemde olmadığın için bana ulaşamıyorsun..........

oyle mi o zaman aratsana açtıgım konuları ya da forumlara yazdıklarımı =)

istersen bende senin kendin hakkında forumlara yazdıklarını bulup soyleyim ne dersin hosuna gider mi ?

benim hakkımda ne biliyorsunda bu sekilde konusabiliyorsun ilgi alanlarım vb. ? senin su an kı hayatındakı sorumlulukların benden farklı olabilir ama hepimizin geceyi yol aynı biliyorsun degil mı ?

Yok ya..sen kavga etmek istiyorsun..Şu tavra bak..açtığım konulara bak tabi..bebek sahibi olmakla hamile olmakla ilgili..ikiz bebeklere hamileyim onlarla ilgili...aman ya uğraşamıcam..bozuluyorsun sana sitedekilerin intibasını söyleyince....:dilcikar: devam et ne yaparsan yapkaydirigubbakcemile3

liyadora aynı önyargıyı banada yapmıştı benim ilgi alanlarımın ünlüler ,ünlü benzerleri olduğuyla ilgili :) garip çünkü benim ünlülerin benzerleriyle ilgili açtığım konuyu biliyor ama diğer konularımı bilmiyor. sırf bu yüzden burda bana önyargı yapıyor. sürekli olgun olduğundan ve ünlülerle ilgilenmeyi biraz ergence bulduğundan bahsediyor ama bende onu sürekli ünlülerle ilgili topiclerde görüyorum . bu nasıl bir ironi :)

eliisi_20070720_411332_1184886185_d962.jpg

liyadora aynı önyargıyı banada yapmıştı benim ilgi alanlarımın ünlüler ,ünlü benzerleri olduğuyla ilgili :) garip çünkü benim ünlülerin benzerleriyle ilgili açtığım konuyu biliyor ama diğer konularımı bilmiyor. sırf bu yüzden burda bana önyargı yapıyor. sürekli olgun olduğundan ve ünlülerle ilgilenmeyi biraz ergence bulduğundan bahsediyor ama bende onu sürekli ünlülerle ilgili topiclerde görüyorum . bu nasıl bir ironi :)

sen aradaki farkı anlayamamışsın ,anlatmak için yorulamıcam..canım...:teselli:

evet şairlerin isimlerini karıştırdığını biliyorum..en ufak eleştiye gelemiyorsunuz.......

Yoramıcam kendimi ve bebeklerimi tartışma çıkarmak için uğraşanlar yüzünden....:nazar:

Yok ya..sen kavga etmek istiyorsun..Şu tavra bak..açtığım konulara bak tabi..bebek sahibi olmakla hamile olmakla ilgili..ikiz bebeklere hamileyim onlarla ilgili...aman ya uğraşamıcam..bozuluyorsun sana sitedekilerin intibasını söyleyince....:dilcikar: devam et ne yaparsan yapkaydirigubbakcemile3

"kendin hakkında forumlara yazdıklarını bulup soyleyim" dedim actıgın konular demedim kı

inan kavga niyetinde olsaydım sana ozel mesajla ulasmaya calısmazdım kı baska seyleride bilmıyorsun sorun degil ama

mesajları okudum heralde yanlıs anlasılma var aranızda kızlar kimsenin kotu bir amacı yoktur soylediklerinde gerilmesin ortam ya yerimseniben

"kendin hakkında forumlara yazdıklarını bulup soyleyim" dedim actıgın konular demedim kı

inan kavga niyetinde olsaydım sana ozel mesajla ulasmaya calısmazdım kı baska seyleride bilmıyorsun sorun degil ama
Sana göre bilmiyor olabilirim...
mesajları okudum heralde yanlıs anlasılma var aranızda kızlar kimsenin kotu bir amacı yoktur soylediklerinde gerilmesin ortam ya yerimseniben

Yani....:1hug: opuyorumnanaktan

X