- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Sıfır makyajlada çok ama çok gzl Aslı Tandoğan
tebrik ediyorum boyle bir topık olması lazımdı ...makyajıszda guzel olan bir cok unlu var opuyorumnanaktan
Sıfır makyajlada çok ama çok gzl Aslı Tandoğan
makyaj sız doğal guzellık buna derım güzel ablam benım sız bırde yakından görsenız onu ınsan gözlerının ıcıne bakmaktan sohbete dalamıyo buyrun az makyajlı resmınıde ben eklıyım bence makyajlı da makyajsızda güzellığınden söz ettıren bı isim
adrıanda yok ama ancelına jolıde goz altı beyazlatıcısı var
Aşkı memnu daki Nihal in Beren Saat ten çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ama buraya çirkin bir fotosunu koymuşsunuz..:mymeka:
kendısı yakınım oldugu ıcın herdaim göre bılıyorum aynen resımlerde göruldugu gıbı cok doğal sempatık cana yakın normal bızler gıbı yagnı o kadar kokoş degıldır doğallıktan yana ama çok temız ve bakımlıdır yanına gıdınce ılk aldıgınız koku parfumden önce sabun şampuan kokusudur herseyden önce adam gıbı adam yagnı dıer ünlüler gıbı burnu kafdağında degıl halktan ınsanlar gıbi cok doğal ve göz alıcı zaten gözlerı işi bitiriyo kızlar mesela nez ide tanıyorum yakınen oda doğal halıyle güzeldır fakat makyajlı cok daha güzel
gördün mü yakından tatlış anlatsana nasılllll :)
kendısı yakınım oldugu ıcın herdaim göre bılıyorum aynen resımlerde göruldugu gıbı cok doğal sempatık cana yakın normal bızler gıbı yagnı o kadar kokoş degıldır doğallıktan yana ama çok temız ve bakımlıdır yanına gıdınce ılk aldıgınız koku parfumden önce sabun şampuan kokusudur herseyden önce adam gıbı adam yagnı dıer ünlüler gıbı burnu kafdağında degıl halktan ınsanlar gıbi cok doğal ve göz alıcı zaten gözlerı işi bitiriyo kızlar mesela nez ide tanıyorum yakınen oda doğal halıyle güzeldır fakat makyajlı cok daha güzel
ya bu çirkinmiş bencetaylor swift
taylor swift
makyajsız başka fotosunu bulamadım. hhhhm Beren Saat daha gzl bence ama Hazal Kayada fena değil :) sen koy bakalım daha güzel makyajsız fotosunu