- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
süper olmş cnm tebrik edrim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİlk denemem çoook mutluyum :) Eki Görüntüle 317806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper olmş cnm tebrik edrim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİlk denemem çoook mutluyum :) Eki Görüntüle 317806
Eki Görüntüle 317662 halaaa acemice işler ama idare edin eccik
Eki Görüntüle 317684 .....Eki Görüntüle 317685 Eki Görüntüle 317686 hareketli ışıklandırmam nasıl kızlar yine acemi işi ama
Allahımmmm çok güzeller çok teşekkür ederim külilita gerçekten çok çok çok saol
Kızlar sonunda ben de yükledim programı :) Baştan beri okudum dediklerinizi yaptım :) Benim sormak istediğim şey şu mesela bir fotoda kelebeği nasıl hareketlendirebiliriz? Mesela avatarımdaki gibi bunu nasıl yapıyorsunuz :) ?
İlk denemem çoook mutluyum :) Eki Görüntüle 317806
kulitta gelince yanıtlar cnm ben o kadar profesyonel olamdm henüz
sağol bebeğim çok fazla bilmesem de bişiler söylüyorum işte.Gerçekten inanılmaz bir hızla gelişme kadediyorsunuz kızlar...Kendinizle övünebilirsiniz...
Sizlerle bir grup oluşturmanın keyfini yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.
sifaacım, basaksscımın doğru açıklamalarıyla ışıltıda nasıl bir yol izlemen gerektiğini çok iyi anladığını biliyorum.
Lakin topiğimizden fadalanmak isteyenler için örneklerle katkıda bulunayım tatlım.
Işıltı efektinin farklı yerlere dokunduğu, en az iki kare ve efektsiz bir orjinal karenin birleştirilmesi gerekiyor.
Resmin durumuna ve zevke göre 3-4 efektli kare de hazırlanabilir.
Eki Görüntüle 317859 ..Eki Görüntüle 317860 ..Eki Görüntüle 317861 ..Eki Görüntüle 317862
Eki Görüntüle 317881 ..Eki Görüntüle 317882 ..Eki Görüntüle 317883 ..Eki Görüntüle 317884
bellamaniacım eklediğim avatarları ben hazırlamıyorum. Cadıları da ben hazırlamadım canım.
Değişik ölçülerdeki hareketli gifleri, bu programla, KK avatar ölçüsüne getiriyorum.
Hoşuma giden ve özel istek olan bazı resimlere biraz hareket getiriyorum sadece.
İlk denemen olduğu halde hazırladığın avatar mükemmel tatlım.
Heyecanlı olman çok doğal.
basaksscım isabetli yorumların için seni kutluyorum.
kıslar 2. tweety avatarın orjinal hali.
1. tweety ye ise ben 2. gözü koydummmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyy:124:
Eki Görüntüle 318247 Eki Görüntüle 318248
evt cnm çok haklısın bunu n farkındayım resim boyutunu küçültünce bozulmalar oluyor.Süper olmuş basaksscım.
Sanırım orjinal twetyy gifinin terliklerindeki kıpırtılar daha netti canım.
Ölçüsünü değiştirdiğimizde bazı giflerin kenarları ve renkleri bozulabiliyor.
Buna engel olmak için orjinal gifi ölçüsünü hiç değiştirmeden, ilk tuval boyutu ile
AniGif te klasörüne bir kez daha kaydederek tüm çalışmalarını bu yeni kayıttan
yaparsan gifin netliği ve arka plan rengi değişmeden orjinal görüntüsülye istediğin
ölçüye getirebiliyorsun.
Bu noktayı çok geç keşfetmiştim tatlım. Siz hazırladığınız avatarları burda paylaşırsanız,
yapılması gerekenleri farkettikçe bildiklerimi paylaşmaya devam edeceğim basaksscım.
evt cnm çok haklısın bunu n farkındayım resim boyutunu küçültünce bozulmalar oluyor.
aynı boyutta anigif de kaydetmek mantıklı cnm evet öyle yapalım sağol cnm.
acemice olanlar dışındaki avatar düzenlemelerimi paylaşıcam
Avatarın sallanma sebebi, eklediğin karelerden birinin veya birkaçının tuval boyutu
bir milim dahi olsa farklıdır. Yani demem o ki, Birleştirilecek karelerin tuval boyutu birbirine
eşit ve resimlerin aynı noktada bulunması gerekir.
Bilmem anlatabildim mi? :44:
Eki Görüntüle 316655
kulitta cım bişi sorcam canım.
bi avatarda düzenlemeler yapıyorum fakat resim ileri geri oynuyor.
neden böyle oluyor bunu engellemem için ne yapmalıyımEki Görüntüle 321062
anladm tatlım kusura bakma evet gözümden kaçmışMerhaba basaksscım. Daha önce açıklamıştım gözünden kaçmış canım. Yukarıya alıntı yaptım.
Birleştirdiğin karelerin hiç birinin ölçüsü tek olarak değişmiyecek tatlım.
Her kareyi orjinalinden hazırlayıp birleştireceksin ve birleştirdikten sonra hepsinin birden ölçüsünü ayarlayacaksın.
Çalışmalarını hep aynı kareden yapmazsan, çalıştığın karenin birinde ölçü farkı olursa veya ölçü aynı olsa dahi
resim karenin aynı noktasında değilse, kareler birleştiğinde sallanır basaksscım.
Hazırladığın karelerin ölçüsünü ayrı ayrı değiştirirsen de, aralarında oluşacak ufak bir fark gifin sallanmasına sebep olur.
Yaptığın avatardaki ışık gezintisi çok hoş olmuş. Ellerine sağlık.
bravo tatlım harika olmuuş.sayenizde kendi avatarımı yaptım teşekkürler...
sayenizde kendi avatarımı yaptım teşekkürler...
bravo tatlım harika olmuuş.
kullitta cımın sayesinde
Olumlu yorumunla katkıda bulunduğun için teşekkür ederim bellamaniacım.Kesinlikle çok güzel bi topic ben de buradan öğrendim her şey için teşekkürler
kulittacım 2. Kadının gözleri yarım kırpılıyor
öbür tarafta anlat bana bunuuu