- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
rica ederim cnmçok sağol canım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim cnmçok sağol canım....
kulittacım hep senin avatarları kullanıyorum;elllerine ,emeğine sağlık canım..sıkı takipçinim...
evet kulitta birtane...bütün topiclerinin takipçisiyim..hatta avatarlarımı beğeniyorlar,özelden link veriyorum...
canım benim beğenmene sevindim dur yapayıom hemencik
ayy evet kulittamm hem sevindim hem şaşırdım yapıcamm hemmen tabiside
aynen canım kulittamız bitane
külilita ben de senin avatarlarını kullanıyorum misal şu anki avatarım :) Senden birşey isteyebilir miyim Böyle cadılı hareketli avatarlar yapabilir misin ben programı bilgisayarıma indiremiyorum da o yüzden:2:
Eki Görüntüle 317564 ............. Eki Görüntüle 317565 canım iyi günlerde kullan
Eki Görüntüle 317566 kulittacığım göz kırpma işlemini başarabilmiş miyim :26: ışıltılara hareket veremiyorum henüzz onun üstünde çalışacağım bundan sonra
canım benim daha dün bugün şımarmaya karar vermedik mi tabiki de şımaracaksın tatlımmEki Görüntüle 317567 Eki Görüntüle 317567
Eki Görüntüle 317567 Eki Görüntüle 317567
Çok sağolun şekerler. Şımartıyonuz... Eki Görüntüle 317567 Eki Görüntüle 317567
Eki Görüntüle 317567 Eki Görüntüle 317567
Tamam canım en kısa zamanda hazırlamaya çalışacağım.
canım benim beğenmene çok mutlu oldum çok teşekkürler tatlım inşallah cnm henüz kafam basmadı daha ışıltı beni yoracak mı ne hallederiz evelallah dimi cnmAy ay aaay... İnanmıyoruuuuum. Bunların hepsi birer sanat eseri...
Ellerine sağlık canım, süpersiiin.
Işıltıda da en kısa zamanda büyük aşama kaydedeceğine inanıyorum.
canım benim daha dün bugün şımarmaya karar vermedik mi tabiki de şımaracaksın tatlımm
canım benim beğenmene çok mutlu oldum çok teşekkürler tatlım inşallah cnm henüz kafam basmadı daha ışıltı beni yoracak mı ne hallederiz evelallah dimi cnm
külilita ben de senin avatarlarını kullanıyorum misal şu anki avatarım :) Senden birşey isteyebilir miyim Böyle cadılı hareketli avatarlar yapabilir misin ben programı bilgisayarıma indiremiyorum da o yüzden:2:
Daha sonra ilaveler yapmak üzere, şimdilik bir kaç cadı avatarı eklemiş olayım bellamaniacım.
Eki Görüntüle 317586 ..Eki Görüntüle 317587 ..Eki Görüntüle 317588 ..Eki Görüntüle 317607 ..Eki Görüntüle 317589
teker teker yaaparsan eminim daha güzel yapcaksın tatlmEki Görüntüle 317684 .....Eki Görüntüle 317685 Eki Görüntüle 317686 hareketli ışıklandırmam nasıl kızlar yine acemi işi ama
bir resme bir ışıltı mı yapayım yani :26:teker teker yaaparsan eminim daha güzel yapcaksın tatlm
evet canm ya da 1 resme 2-3 ışıltı koy bir dahaki resimde çoğalt ve yerlerini değiştir bak ne güzel olcakbir resme bir ışıltı mı yapayım yani :26:
kulitta gelince yanıtlar cnm ben o kadar profesyonel olamdm henüzKızlar sonunda ben de yükledim programı :) Baştan beri okudum dediklerinizi yaptım :) Benim sormak istediğim şey şu mesela bir fotoda kelebeği nasıl hareketlendirebiliriz? Mesela avatarımdaki gibi bunu nasıl yapıyorsunuz :) ?
kulitta gelince yanıtlar cnm ben o kadar profesyonel olamdm henüz
hadi bakalım kolaylıklar tatlım bende bilemiyorum henüz çırağım buralardaKızlar sonunda ben de yükledim programı :) Baştan beri okudum dediklerinizi yaptım :) Benim sormak istediğim şey şu mesela bir fotoda kelebeği nasıl hareketlendirebiliriz? Mesela avatarımdaki gibi bunu nasıl yapıyorsunuz :) ?
tamam canım deneyim bakalımevet canm ya da 1 resme 2-3 ışıltı koy bir dahaki resimde çoğalt ve yerlerini değiştir bak ne güzel olcak
yok tatlım nerdeeeeee bunu yapamam ben henüz.Olsun canım bu mesajın için de teşekkürler :) Avatarın çok tatlı sen mi yaptın canım onu bayıldım :)