- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
canım benim herşey senin sayende olacak çok başını ağrıtacağım geleceğim sakin bol vakit bulduğum ilk an burdayımTasarımlarını heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz canısı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim herşey senin sayende olacak çok başını ağrıtacağım geleceğim sakin bol vakit bulduğum ilk an burdayımTasarımlarını heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz canısı.
evet farkındayım canım sağolasın desteğin için inşallah bende başarılı olacağım elbet bir günevet tatlımama eminim daha profesyonel şeyler çıkıcak senden
bak bu şifaa beni geçicek diğer topiğe neler koymuş nelerGörseller zevk meselesi tatlım. Her kişi zevki ve tarzı çerçevesinde çalışır.
Özgün tasarımların bence fevkalade.
canım kulittacığım çok teşekkür ederim halaaa uznca vakit bulamadım bunlar acele ve acemi işiydi bakalım ne cevherler çıkaracağımGörseller zevk meselesi tatlım. Her kişi zevki ve tarzı çerçevesinde çalışır.
Özgün tasarımların bence fevkalade.
onlar sadece boyutu kk ya uygun olanlar kızzz daha bunlar hiç bişi dermişimbak bu şifaa beni geçicek diğer topiğe neler koymuş neler
canım kulittacığım çok teşekkür ederim halaaa uznca vakit bulamadım bunlar acele ve acemi işiydi bakalım ne cevherler çıkaracağım
onlar sadece boyutu kk ya uygun olanlar kızzz daha bunlar hiç bişi dermişim
Eki Görüntüle 316506 sifaa cım kulittacım yeni eserim
kulittacım avaatar yaptığımda oynamıyor ama
canım bu bir harika olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 316506 sifaa cım kulittacım yeni eserim
kulittacım avaatar yaptığımda oynamıyor ama
Hiç çekinmeden diyebilirsin tatlım. Şımarmak serbest.
Programla tanıştığım ilk mesajlarıma bakıyorum da fazlasıyla şımarıkmışım.
Ooooh! canıma deysin, Şımarmakta insani bir duygu.
Aaaay! Ne olur bu topik silinmese. Omuz omuza kendimizi geliştirir,
Yeni tasarımlarımızı, keşiflerimizi keyifle paylaşırız.
Hem de avatar hazırlamak isteyenler paylaşımlarımızdan faydalananır.
Hazırladığın avatarın KB ölçüsü 65.5 olmuş basaksscım. KK avatar KB ölçüsü azami 64 olmak zorunda.
Klasöründeki avatarın üzerine mausu koyduğunda KB ölçüsünü görebilirsin.
Aşağıdaki avatarın KB ölçüsünü görmek istersen üzerine sağ tıklayıp. özellikleri tıkladığında,
açılan pencerede dosya boyutu KB ölçüsünü göreceksin.
Avatar efektini bozmamaya çalışarak 64 KB olana kadar kareleri azaltacaksın.
Aşağıdaki avatarda bir kare çıkarıp kenarındaki beyaz boşlukları kaldırdığımda
KB ölçüsü 59 oldu ve avatarında hareket edecektir.
Avatarın sallanma sebebi ise eklediğin karelerden birinin veya birkaçının tuval boyutu
bir milim dahi olsa farklıdır. Yani demem o ki, Birleştirilecek karelerin tuval boyutu birbirine
eşit ve resimlerin aynı noktada bulunması gerekir.
Bilmem anlatabildim mi? :44:
Eki Görüntüle 316655
ya bu çok güzel olmuş ,banada yaparmısınız..
Sifaacıııım özel siparişin var. Döktürüver de görelim.
canım benim beğenmene sevindim dur yapayıom hemencikya bu çok güzel olmuş ,banada yaparmısınız..
ayy evet kulittamm hem sevindim hem şaşırdım yapıcamm hemmen tabisideSifaacıııım özel siparişin var. Döktürüver de görelim.
aynen canım kulittamız bitanekulittacım hep senin avatarları kullanıyorum;elllerine ,emeğine sağlık canım..sıkı takipçinim...
canım benim beğenmene sevindim dur yapayıom hemencik
ayy evet kulittamm hem sevindim hem şaşırdım yapıcamm hemmen tabiside
aynen canım kulittamız bitane
Eki Görüntüle 317564 ............. Eki Görüntüle 317565 canım iyi günlerde kullan