Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de marifetlerini koyda görelimbuldum sagolunnn
sen de marifetlerini koyda görelim
offffff süpperrrrrrEki Görüntüle 311996
iste burdaaa
offffff süpperrrrrr
T simgesi var ya orda onu tıkladıktan sonra yazabiliyosn
Eki Görüntüle 311996
iste burdaaa
Ay ay aaayyy!!! tweetye baaaak!!! çoook şeeeeker. Tebrikleeer...
Ellerine sağlık canım.
Eki Görüntüle 314218 :44::44::44:
eldivendeki parlaklık değişimi
tatlım sen bölgesel vermiyor musun efekti.yoksa tüm resmemi veriyorsnTatlım düzenleyici sayfası home tıkladığında,sayfanın alt orta kısmındaki seçenekler.
resme farklı tonlamalar (aydınlık - karanlık) veriyor. Farklı tonlamalarda hazırladığın kareleri
AniGifde birleştirdiğinde istediğin dalgalanmayı görüyorsun.
Seçeneklerin hepsini deneyerek değişikliklere bakabilirsin canım.
En çok kullandığım Filtre de Film efekti Velia
Eki Görüntüle 314347 ..Eki Görüntüle 314348 ..Eki Görüntüle 314349 ..Eki Görüntüle 314350 ..Eki Görüntüle 314351
tatlım sen bölgesel vermiyor musun efekti.yoksa tüm resmemi veriyorsn
süpersin tatlım anladım tamam.Verdiğin eldivenli bayan avatarında da bölgesel değildir canım. Avatarın açık renk ve ışıltılarında dalga efekti belli olmuyordur.
Bir bölüm silmek veya eklemek için, düzenleyici sayfası Tools tıkladığında Clone Stamp işaretine tıklayıp,
yapacağın işlemin büyüklüğüne göre noktalardan birini seçip resmin yazısız kısmına tıklıyorsun (Resme ilk dokunduğun yeri alıp
yazının üstüne koymuş olacaksın) Clone Stamp ile minik hateketler yaparak kıpırtılar da elde ediyorsun.
Avatar topiğinde verdiğin kanatlı çocuğun kanatlarını da bununla hafif genişleterek yaptım.
bende burada denemelerimi deneyeceğim kızlar bekleyin beni