- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Philips Cellesse Vitesse HP 5233
Aradığım model budur arkadaşlar, philips artık üretmiyormuş, daha önceden alıp ta elinde olan ve satmak isteyen varsa ben talibim...
Eki Görüntüle 975298
Eki Görüntüle 975299
Eki Görüntüle 975300
Alet budur :)
Canm sen yag yakmak icinmi ariyosun bende pasif jimnastik aleti varEki Görüntüle 975303
Enem bu nasıl bir alettir işe yarar bişey mi ki? Bende diğer sekmede selülit çözümlerini arıyordumPhilips Cellesse Vitesse HP 5233
Aradığım model budur arkadaşlar, philips artık üretmiyormuş, daha önceden alıp ta elinde olan ve satmak isteyen varsa ben talibim...
Eki Görüntüle 975298
Eki Görüntüle 975299
Eki Görüntüle 975300
Alet budur :)
Enem bu nasıl bir alettir işe yarar bişey mi ki? Bende diğer sekmede selülit çözümlerini arıyordum
Inşallah bulursun medcim :)kurtulursun selülitten sonra da ben senden alırım
Valla vakumlular arasında en iyisinin bu olduğu kanısına vardım canım, ama philips artık üretmiyormuş, belki elinde olan arkadaş vardır diye açtım ben de:)
Inşallah bulursun medcim :)kurtulursun selülitten sonra da ben senden alırım
Hımm anladım canım bulursun inşallah.Ahhah
Canım ben selülitten ziyade lenf dolaşımı için istiyorum...Ameliyattan sonra epey iyi geliyormuş..
Bende istediğiniz ürün var. Jeli ve kutusu da duruyor sadece bir kez kullanıldı.Fiyat için ne düşünüyorsunuz. İsterseniz akşam resimlerini paylaşabilirim.
Bende istediğiniz ürün var. Jeli ve kutusu da duruyor sadece bir kez kullanıldı.Fiyat için ne düşünüyorsunuz. İsterseniz akşam resimlerini paylaşabilirim.
Eki Görüntüle 991916 Eki Görüntüle 991917
Merhaba
Geç cevap verdiğim için gerçekten çok üzgünüm. Hamilelikten dolayı yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete giremedim. Sanırım aradığınız ürün farklı bende kutuyu kaldırdığım yerden alınca fark ettim. yine de söz verdiğim gibi paylaşmak istedim. Umarım bu değilse de istediğiniz ürünü kısa zamanda bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?