How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Philips Vakumlu Selülit Aleti Olan?/bulunmustur

Philips Cellesse Vitesse HP 5233

Aradığım model budur arkadaşlar, philips artık üretmiyormuş, daha önceden alıp ta elinde olan ve satmak isteyen varsa ben talibim...

Eki Görüntüle 975298

Eki Görüntüle 975299

Eki Görüntüle 975300

Alet budur :)

Canm sen yag yakmak icinmi ariyosun bende pasif jimnastik aleti var $20140131_152400.jpg

Enem bu nasıl bir alettir işe yarar bişey mi ki? Bende diğer sekmede selülit çözümlerini arıyordum :1:

:1:

Valla vakumlular arasında en iyisinin bu olduğu kanısına vardım canım, ama philips artık üretmiyormuş, belki elinde olan arkadaş vardır diye açtım ben de:)

:1:

Valla vakumlular arasında en iyisinin bu olduğu kanısına vardım canım, ama philips artık üretmiyormuş, belki elinde olan arkadaş vardır diye açtım ben de:)
Inşallah bulursun medcim :)kurtulursun selülitten sonra da ben senden alırım :3:

Bende istediğiniz ürün var. Jeli ve kutusu da duruyor sadece bir kez kullanıldı.Fiyat için ne düşünüyorsunuz. İsterseniz akşam resimlerini paylaşabilirim.

$DSC_1641.jpg $DSC_1643.jpg

Merhaba
Geç cevap verdiğim için gerçekten çok üzgünüm. Hamilelikten dolayı yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete giremedim. Sanırım aradığınız ürün farklı bende kutuyu kaldırdığım yerden alınca fark ettim. yine de söz verdiğim gibi paylaşmak istedim. Umarım bu değilse de istediğiniz ürünü kısa zamanda bulabilirsiniz.

Eki Görüntüle 991916 Eki Görüntüle 991917

Merhaba
Geç cevap verdiğim için gerçekten çok üzgünüm. Hamilelikten dolayı yaşadığım sıkıntılardan dolayı internete giremedim. Sanırım aradığınız ürün farklı bende kutuyu kaldırdığım yerden alınca fark ettim. yine de söz verdiğim gibi paylaşmak istedim. Umarım bu değilse de istediğiniz ürünü kısa zamanda bulabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun, sağlıkla alın meleğinizi inşallah kucağınıza:nazar:

Evet aradığım bu değildi, ama yine de alternatif olabilir. Çünkü hiç bir yerde bulamıyorum. Vakumlu bir alet değil mi bu da?
Ücret olarak ne düşünüyorsunuz?

Çok teşekkür ederim. Evet vakumlu ve kadameli çekim gücü var. Ürün sadece bir kez denendi. 80 tl alıcı kargo ile gönderebilirim.

Back