Phılıps lumea tecrübelerim

19 haftada mi eski haline döndü ?

Yok bıraktıktan 2 ay kadar sonra eski haline döndü.
Ben tüp bebek tedavisi gördüm o dönemde bırakmıştım cihazı kullanmayı.
Tabi bu süreçte ben jilet kullandım hep. Sık sık dr a gittiğim için ağdaya uygun değildi. Ama normal şartlarda baya güçsüzleşiyor belli müddet sonra ağdayla devam edilebilir.

gonul rahatligiyla alin ve kurtulun diger tum yontemlerden evet tuyler cikmiyo gerçekten jilet daha kalin cikartir korkusuna kapilmayin su an tuylerimde asiri incelme var ben cok sklmistim agda vs gibi islemlerden Allahım karsima cikartti baskada sOze gerek yok bence :) iyi geceler

Merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak. Ben de IPL almayı düşünüyorum. Fakat farklı bi markadan. Benim sorum ise şu; 100.000 atış kaç seans ediyo bilginiz var mı? Yani kaç defa yapılıyor laser?

Beyaz kalem ile bacaklarimi cizdikten sonra silme konusu çok sıkıntılı nasıl hemencecik silebilirim yardimci olur musunuz ? Bi de bunu genital bölgede kullanmak sakıncalı falan değil mi vücudun her bölgesinde kullanılıyor dimi ?

Son düzenleme:

Canım Merhaba bende Philips lumea aldım tabi sen konuyu acali çok olmuş ama ben daha ancak alabildim umarım soruma cvp yazarsın. . Bugün lazer yaptım evde lumea ile ve senin yazdığın yorumları okuduğumda beyaz göz kalemi ile cizdigini yazmışsın bende aynısını yaptım gerçekten cizince nereyi yapıp yapmadığın bello oluyor ama göz kalemini bacaklarimdan silmek için ne yapmam lazım ıslak mendil denedim çıkmıyor en sonunda nivea nemlendirici krem sürdüm öylelikle çıkardım ama çok zorlandım bu konuda birisi yardimci olamazmi bana

Tüylerimin bir kısmı döküldü. Ama 2 aydan önce sonuç vermeyeceği zaten kutusunda yazıyor. Alalı 1 ay olmadı bile.
Merhaba öğrenmek istedigim bi konu var benim tuylerim cok kalin ve siyah yıllardır permatikle aliyorum acaba bu durumdada etkili olurmu sonuda yuksek bi fiyat etkili olmasi onemli

Merhaba öğrenmek istedigim bi konu var benim tuylerim cok kalin ve siyah yıllardır permatikle aliyorum acaba bu durumdada etkili olurmu sonuda yuksek bi fiyat etkili olmasi onemli

Kalin tuylerde dokulme suresi uzar ama etki eder.

Kullanma kılavuzunda ağdayla aldıktan 24 saat sonra kullanabilirsiniz diyordu. Vücuduma jilet kullanmayayım diye ağdayla söylenildiği gibi yaptım. Bu hafta 2. seansı yapıcam ama dökülme çok az oldu. İşe yaramıycak gibi hissettim yanlış mı yaptım ki acaba ağda kullanmakla

Benim bildiğime göre laser yapacakken ağda yapılmayacak. Çünkü zaten ağda yapınca kıl köklerini kökten alıyosun. Jilet ile alıp 1-2 gün içinde laser'i yapıyorsun. Bu durumda da kık kökleri de laser yapınca yanıyor.

Merhabalar öncelikle iyi kötü yorum yapan herkese kendi adıma teşekkür ederim.Ben de ürünü almayı düşünüyorum.Anlamadığım bi nokta var essential serisi neden yarı yarıya daha ucuz ? Mesela essential BRI861/00 modeli var atışı 200.000 ama fiyatı 500-600 ₺ civarı.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?

WOLFROG Merhaba, en son hamile kaldığınızı yazmışsınız, inşallah bebeğinizi sağlıkla almışsınızdır kucağınıza. Hamilelikte ne oldu acaba tüyler eski haline döndü mü ?

Hamile kalmadan once tuyler nasilsa aynen oyle kaldi. Fazlalasma olmadi yani.

merhaba 12 seans yüzüm için gittim çok memnundum fakat bitmedi halen çıkanlar var bıyık bölgem olsun yanaklarda olsun seansım bitti diye şimdi lumea sc 2009 sipariş ettim uzun süredir araştırıyorum çoğu kişi olumlu konuşmuş evde ıpl lazer hakkında sadece yüz için değil her yerime kullanıcam bikaç sorum olacak WOLFROG sizin biten dökülen bölgeler oldumu özellik le genitale rahatça kullanabildiniz mi son durum ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…