Phılıps lumea tecrübelerim

WOLFROG bu makinenin erkekler için olanı da çıkmış sanırım. Şimdi araştırırken gördüm. Sizin bilginiz var mı özellikleri konusunda? 700 tl ye inmiş bugünlük. Normal lumea dan özellik olarak düşük mü acaba. Aynı özelliklerdeyse alayım diyorum baya uyguna geliyor.

Inanin hic bir fikrim yok. Ilk sizden duyuyorum erkekler icin diye :)

birşey soracağım size ıpl yapmadan once tüyleri ne ile alıyoruz yoksa tüylüyken mi yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim

birşey soracağım size ıpl yapmadan once tüyleri ne ile alıyoruz yoksa tüylüyken mi yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim

Jiletle alip hemen arkadan uygulama yapiyorsunuz. Zaten kullanma kilavuzunda da bunu acikca yazar.

WOLFROG canım sen doğurmadan yazayım dedim hamileyken tüylerin ne alemde? Biz de bebek için uğraşıyoruz da 3 ay filan eşimden ayrı kalcam o sürede alıp kullanayım diyorum. Bir de modelini.yazar mısın baktım ama göremedim

Merhaba bayanlar, eski bir konu ama görüşlerinize ihtiyacım olacak, bugun aldığım phılıps lumea ürnünü denedim. Fakat tüylerintam kökünden almadı. Yakından baktıgımda köklerini görebiliyorum. Bunlar geçici ve dökülecek mi yoksa bu seviyede bir sonuç mu verıyor. Sizlerin ilk kullanımları nasıldı paylaşırsanız sevinirim.

Ilk 3 seansta hic bir fayda gormedim malesef. Killari kokunden jiletle alip sonra hemen urunu kullanacaksin. Ben yaklaşık 10 seans yaptim. Hala bazi kısımlar cikio ama genel olarak ciddi azalma var. Fakat kil kokleri hep görünüyor onu da soyliyim

Hadi ya bu kötüymüş ben zaten 2 sene epilasyon nerkezine gitmiştim. Ama artık sıkıldım tabi gitmekden bunu duyunca en azından evde kendim yaparım diye düşünmüştüm çok seyrek tüylerim şuan ama bu köklerinin görünmesinçok can sıkıcı.. Çok teşekkür ederim bu arada

merhaba arkadaşlar. remigton ıpl 6500 aldım ve iki seans yapmama ragmen bacaklarımdaki tuyler oldugu gibi hemen cıkıyor. jiletle alıyorum, jiletle aldıgımızda ertesi gün çıkmaya başlar ya işte öyle hemen cıkıyor.. bacak tuylerım zayıf degıl.. sizce bu yuzden midir. bacak tuylerımden kurtulamayacak mıyım bu durumda cihaz hiç işe yaramamış olacak..

1 yıla yakındır kullanıyorum ama öyle düzenli bir kullanma değil. Ben jiletle almak yerine normal makine ile alıyorum hemen ardından uyguluyorum. (zaten kullanma klavuznda jilet dışında buda yazıyor). Etkisini gösterdi.
Bacaklarımda çok az çıkıyor artık. Bu da benden kaynaklanıyor. Sıkılmadan uygularken atlamadan yapmak lazım. Ben sıkılıloyurm atlaya atlaya gidiyorum

Tesekkur ederm yorumunuz ıcın Valla ben hıc memnun kalmadım. Cunku tuylerı tamamen kokunden yakmıyor. Cıletlemısım gıbı koklerı sert sert oldu.. Kı ben bır sure epılasyon yaptırmısdım da.. Dökülmede yapmadı hiç ölecene duruyorlar bakalım umarım geri verebilirim:)

m

Bir seans yaptım tam 2 hafta oldu tek tük dökülme var. Jiletleyip tekrar yapıcam inşallah sonraki seanslarda etki eder

Merhaba kızlar, sayfadaki bütün yorumları okudum, ayrıca n11 deki mağazanın yorumlarını okudum herkes memnun görünüyor ben de siparişimi verdim n11 den 999 TL ye 75 tl de ramazan indirimi vardı 9 taksit aylık 100 tl, ben sadece 100 tl yi yüzüm için veriyordum epilsyon merkezine, alan ayrılmış sayfadan belliki unuttular burayı elimden geldiğince yazacağım gelişmeleri

Merhaba arkadaşlar 4 aydan beri Philips Lumea Essential IPL kullanıyorum ayda 1 yapabiliyorum ve çok memnunum bacaklarım neredeyse bitti diyebilirim kollarıma ve bıyıklarımı jilet yapmaktan korktuğum için ağda yapıyorum 3-4 gün sonra hafif dipleri çıkmaya başladığında lazer yapıyorum genital bölgede kullanmayın yazısını yanlış anladığım için hiç kullanmadım :) bu hafta orayada başlayacağım sadece bikini etrafına kullanıyorum ve çok fark var sanki hiç yokmuş gibi oluyor tertemiz ve pürüssüz bir cilt herkeze tavsiye ederim

Sabırlı olmak gerekiyor bu işlerde arkadaşlar bu zaten tamamen yok etme gibi bi vaad de bulunmuyor sadece bir ağda yöntemi gibi düşünün ama tüyleri kökünden falan almıyor siz tüylerini alıp bu aletle üzerinden geciyorsunux..Ve normalde iki haftada yada haftada bir adayla ugrasiyorsaniz bu süre uzuyor daha sonraları yani sık sık Killa tüyler ugrasmiyorsunuz.ama bunu iki seansta beklemek saçmalık tan başka bişiy olmaz..herkesin vücudu aynı değil aynı etkiyi bekleyip görmeyenler umutsuzluğa kapılıp hemen vazgecmesinler..

Kızlar tembellikten bıraktım 2 ay içinde bacaklar eski haline döndü onu da belirteyim. Tekrar kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…