- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
canım ben de kullanıyorum bikini bölgemde çok memnun kaldım ama bacaklar felaket hem sertleşti hemde çıkmayanların kökleri duruyor.çok canım sıkıldı.sen de böyle bir sorun olmadı mıMerhaba arkadaşlar 4 aydan beri Philips Lumea Essential IPL kullanıyorum ayda 1 yapabiliyorum ve çok memnunum bacaklarım neredeyse bitti diyebilirim kollarıma ve bıyıklarımı jilet yapmaktan korktuğum için ağda yapıyorum 3-4 gün sonra hafif dipleri çıkmaya başladığında lazer yapıyorum genital bölgede kullanmayın yazısını yanlış anladığım için hiç kullanmadım :) bu hafta orayada başlayacağım sadece bikini etrafına kullanıyorum ve çok fark var sanki hiç yokmuş gibi oluyor tertemiz ve pürüssüz bir cilt herkeze tavsiye ederim
hamilelikte tuylerde çıkma oldu mu ?
canım ben de kullanıyorum bikini bölgemde çok memnun kaldım ama bacaklar felaket hem sertleşti hemde çıkmayanların kökleri duruyor.çok canım sıkıldı.sen de böyle bir sorun olmadı mı
hamilelikte tuylerde çıkma oldu mu ?
Bendeki etki sizdede oldu mu merak ediyorum ☺
Slm arkadaşlar, bende bugün philips lumea 2007 aldım ama vücut aparatında cam yok, paketten eksik mi çıktı bana yoksa orjinal hali böyle mi?Bir de bikini bölgesinin tüy olam her yerinde kullanıyor musunuz, sonuçlar nasıl?
Bende de öyle oldu. Bi çok kişinin merak ettigi sey bu belki de. Hamilelik hormonlar. .. yeniden çıkar mi tüyler.Hamilelikten once dokulen tuylerin hicbiri cikmadi.
2007 yi al basliklar hicbir ise yaramiyor en azindan ben yuz aparatini kullanmiyorum yuzum icin aparat deisttirmiyorum en atis sayisi fazla olanj secMerhabalar bende öık kısa bi zaman da alacağım araştırma içerisindeyim şuan. 2007 modelini almayı düşünüyordum ama bugün 2009 modelini gördüm onda 3 başlık var hassas bölge başlığının dışında bikini için ayrı bir başlık var. Ama onu sitelerde göremedim yeni mi çıkıyorsa artık. Sizler hangi modeli kullanıyorsunuz?. 2003 modelde 100.000+ 2007 modelde 250.000+ atış sayısı var diye biliyorum. Kararsız kaldm
Bir kere mi kullandınız, nasıl anladınız farkı hemenVe dayanamadim sonunda bende almis bulundum. Kendime yapmadim henuz ancak esimin koltuk altinda denedik ve sonuc umut ettigim gibi oldu ciddi anlamda fark büyük cekinerek aldigim urunu gonul rahatligiyla tavsiye ederim.
seansı tekrarladikca onlar da cikmicakValla kızlar Benim iyi hoş büyük oranda döküldü de dökülenler ince ince geri çıktı minik minik duruyor uzamıyor da. Bi ağda mı yapıştırsam diyorum
Ben de bir yıl dır kullanıyorum çok memnunum.genital bölgem bacak altım tamamen bitti. Kollarım çok ince tüğlü olduğu için halen uğraşıyorum. İnş atış süresi bittiğinde yeniden kıllar çıkmaz