Ilk uygulamayi az once yaptim, bacak, kol alti, cene, biyik icin. Oncelikle elim alissin diye bacaklarimdan basladim. Normalde atis yaptiginiz yere tekrar atis yapmamaniz gerekiyor. Hem tekrarlar olmasin hem de kacirdigim bolgeler kalmasin diye beyaz goz kalemiyle 3,5 cm genisliginde bacaklarimi cizdim. Biten bolumlere x yaptim ki unutursam eger tekrar yapmami engellemis oldum. Neden beyaz kalem derseniz de bu makine koyu renkli pigmenti hedef aliyor. Eger koyu renk kalemle yaparsaniz butun isini deriniz emecektir maalesef. Eger vucudunuzda ben, dogum lekesi, sivilce vs. varsa derinizin zarar gormemesi icin yine uzerini beyaz kalemle ciziyorsunuz. Bunu nereden ogrendim, tabii ki kullanim kilavuzundan.
Uygulamaya baslayinca hic ama hic aci, isi falan duymadigimi farkettim. Tabii bu arada bacagimin teki bitmisti bile. Sol bacagim icim en yuksek seviyeyi ayarladim (seviyeyi kutusundaki skaladan secebiliyorsunuz). Hafif bir isi ve tuy koklerimde cok ama cok az bir sizi hissettim. Sanirim tuylerim cikmaya basladiginda iki bacagim da esit olmayacak
15 dk. gibi bir surede bacak ve kol altlarim bitti. Agda yaparken bandi yapistirip iki saat dusunurdum ceksem mi cekmesem mi
oglen bir baslardim aksama kadar surerdi. Bu alet tam nana gore
Tuylerimin dokuldugunu de gorsem tadindan yenmez...