ben iki haftada bir ağda yaptırıyordum simdi yanaklarda ayda birkere bıyık bölgesi 15günde bir yani iki ay oldu alalı 2kez yüzüme uyguladım :) ama iste benim tek sorunum bikini bölgesi makinayı ben asıl o bölge için aldım diğer bölgelerden sonuç alıp ta o bölgeden sonuç almamak kötü oldu.Kullandıgınız ürünü bilmiyorum .
2 ay henüz sonuç için erken . Evet geç çıkıyor olabilir ama diger bölgeler kadar etkili değil üstelik tüyler daha sert olarak çıkıyor ...
ben yüzüme kullandım ama öncesinde jilet sürmedim o büyük risk zaten ağda ile aldırıyordum. simdi çok memnunum lumea ile yüzü ayda bir kere yapıyorum bıyık bölgeside 15 günde bir falan çıktıkça 3 atış yapıyorum çok rahat canımbana da bildirir misiniz sonucu. cok tesekkür ederim. ben sadece bıyık için dusunuyorum da
Bikini bölgesindende sonuç alırsınız ama inatci bölgeler varben iki haftada bir ağda yaptırıyordum simdi yanaklarda ayda birkere bıyık bölgesi 15günde bir yani iki ay oldu alalı 2kez yüzüme uyguladım :) ama iste benim tek sorunum bikini bölgesi makinayı ben asıl o bölge için aldım diğer bölgelerden sonuç alıp ta o bölgeden sonuç almamak kötü oldu.
Tüyler agdayla alınınca kıl kökleri kaybolur ve makine çok etki etmez !lumea almıştım ben de. düzenli kullanamadım malesef çünkü kullanmadan önce almak gerekiyor tüyleri ağda vs ile. üşeniyorum hep.
4 seans kullandım sanırım. kol, diz altı bacak, koltukaltı ve göbek kısmında. kıllar geç çıkıyor sadece tek etkisi o şu anda. örneğin kollarımı makine ile aldığımda bir hafta sonra dik dik çıkar ve çok rahatsız ederdi. 3. seans ile 4. seans arasında 3 hafta olmasına rağmen tek tuk bölgesel olarak tüy çıkmasına rağmen dokununca rahatsız etmiyodu. göbek de aynı şekilde. koltukaltımda da bi seyrelme farkettim. bikini bölgesinde işe yaradı mı yaramadı mı anlamadım.
sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
hımm olabilir tabiBikini bölgesindende sonuç alırsınız ama inatci bölgeler var
Ben ve arkadaş daha önce yüzümüze bişi kullanmamıştık belki bizde ondan bu şekil olmuş olabilir
Tüyler agdayla alınınca kıl kökleri kaybolur ve makine çok etki etmez !
Yüz hariç diger yerler traşlanıp kıl kökleri görünür vaziyette makina işe yarar ...
Çünki kıllarla köke ışın gönderiliyor !
Ürünü yanlış kullanıyorsunuz
Evet ama dediğim gibi küçük bir kısım kaldıhımm olabilir tabi
siz de önce jilet mi kullanıyorsunuz bikini bölgesi için lazerden önce
Aplalar kızar
Evet ya bende anlamıyorum bazı yerkere etki ediyor bölge bölge halbuki her yere eşit yapıyorum .öyle olsun bakalım.
bu arada cihazı kullanmayı hepten bıraktım. üşengeçlikten. ama kollar ve bacaklar geç çıkıyor hala. kolların bazı bölgelerinde hiç çıkmadı. damalı bayrak gibi şu an
Lumea nın farklı model ve fiyatları var atış sayısı da fiyat da etkili sanırım. Sizinki iyiymiş. Yüzüme lazere gidiyorum zaten kalan birkaç kıl için de iğneliye başlayacağım. Çok teşekkür ederim cevap için.Bir seneyi geçti sanıyorum .
Ama düzenli kullanmadım ne yalan diyim ...
Koltuk altlarında 3-4 uygukamadan sonra tüy yok !
Bikini bölgesindede malum inatcı yerlerde hala var üst kısımlarda yok denecek kadar kalmadı ( düzenli kullansam belki oda kalmayacaktı .
YÜZE ASLA UYGULAMAYIN DERİM !
Helede sakın traşlamayın . Yanlış anlayıp yüzdese traş uygulayanlar duydumki böyle birşey ASLA YOK !
Ama yüzde çok etkili olmuyor!
Phlips lumea kullanıyorum . Fiyatı 1.200-1.300 aralıgında sanırım.
Sonuç olarak almaya deger
Evet ya bende anlamıyorum bazı yerkere etki ediyor bölge bölge halbuki her yere eşit yapıyorum .
Demekki makina her atışta eşit etki yapmıyor hımmm
Bu arada bende üşengecim
Merhaba bende bu üründen aldım ama ilk kez yaptım lazer cam kısmında lekeler oldu sorun olur mu acaba sizde de oldumuIlk uygulamayi az once yaptim, bacak, kol alti, cene, biyik icin. Oncelikle elim alissin diye bacaklarimdan basladim. Normalde atis yaptiginiz yere tekrar atis yapmamaniz gerekiyor. Hem tekrarlar olmasin hem de kacirdigim bolgeler kalmasin diye beyaz goz kalemiyle 3,5 cm genisliginde bacaklarimi cizdim. Biten bolumlere x yaptim ki unutursam eger tekrar yapmami engellemis oldum. Neden beyaz kalem derseniz de bu makine koyu renkli pigmenti hedef aliyor. Eger koyu renk kalemle yaparsaniz butun isini deriniz emecektir maalesef. Eger vucudunuzda ben, dogum lekesi, sivilce vs. varsa derinizin zarar gormemesi icin yine uzerini beyaz kalemle ciziyorsunuz. Bunu nereden ogrendim, tabii ki kullanim kilavuzundan.
Uygulamaya baslayinca hic ama hic aci, isi falan duymadigimi farkettim. Tabii bu arada bacagimin teki bitmisti bile. Sol bacagim icim en yuksek seviyeyi ayarladim (seviyeyi kutusundaki skaladan secebiliyorsunuz). Hafif bir isi ve tuy koklerimde cok ama cok az bir sizi hissettim. Sanirim tuylerim cikmaya basladiginda iki bacagim da esit olmayacak15 dk. gibi bir surede bacak ve kol altlarim bitti. Agda yaparken bandi yapistirip iki saat dusunurdum ceksem mi cekmesem mi oglen bir baslardim aksama kadar surerdi. Bu alet tam nana gore
Tuylerimin dokuldugunu de gorsem tadindan yenmez...
Bende de oldu ama sıkıntı yok şuanMerhaba bende bu üründen aldım ama ilk kez yaptım lazer cam kısmında lekeler oldu sorun olur mu acaba sizde de oldumu
Merhaba bende Lumea aldım 2.senasımı Dün yaptım bikini bölgem ve bıyık cene için aldım bacak kol vs bazıları döküldü ama cenem ve bıyık bölgemde cok siyah ve sert 3. 4 tane var onlar hala duruyor yaaaa cok üzüldüm 4.5 senas dan sona gider mi yoksa gitmez mi acabaZaten Lumeayi almamin en buyuk nedeni mahremiyet konusu. 1 kere olsa bitse neyse. Bedavaya da verseler asla yapamayacagim bir sey.
Ikinci uygulamada tuyleriniz belirginlesmeye baslar baslamaz tras etmeden de kullanabilirsiniz. Ama tum tuylerin buyume hizi farkli oldugundan dogru sonucu alamayabilirsiniz. Hem tuy ne kadar saglam ve sert olursa etkisi daha guclu oluyor. Mesela bikini bolgesi oldukca sert ve siyah ve orada diger bolgelere gore daha iyi sonuc aldim. Kol altlarim da yine ayni sekilde ama mesela kollarimin ust kismindaki tuyler cansiz, etkisi daha az oldu. Ama yine de ilk seansta bile seyreklesme var.
Dokulen tuylerin oldugu kisimlarin nasil gorundugunu sordunuz sanirim. Bileginizin ic kismina bakin. Aynen oyleSanki orada hic kil koku yokmus, sanki orada hic kil cikmamis gibi.
Yüzde etkili değil bence. Vücuduna kullan sadeceMerhaba bende Lumea aldım 2.senasımı Dün yaptım bikini bölgem ve bıyık cene için aldım bacak kol vs bazıları döküldü ama cenem ve bıyık bölgemde cok siyah ve sert 3. 4 tane var onlar hala duruyor yaaaa cok üzüldüm 4.5 senas dan sona gider mi yoksa gitmez mi acaba