Phılıps lumea tecrübelerim

Kullandıgınız ürünü bilmiyorum .
2 ay henüz sonuç için erken . Evet geç çıkıyor olabilir ama diger bölgeler kadar etkili değil üstelik tüyler daha sert olarak çıkıyor ...
ben iki haftada bir ağda yaptırıyordum simdi yanaklarda ayda birkere bıyık bölgesi 15günde bir yani iki ay oldu alalı 2kez yüzüme uyguladım :) ama iste benim tek sorunum bikini bölgesi makinayı ben asıl o bölge için aldım diğer bölgelerden sonuç alıp ta o bölgeden sonuç almamak kötü oldu.

bana da bildirir misiniz sonucu. cok tesekkür ederim. ben sadece bıyık için dusunuyorum da
ben yüzüme kullandım ama öncesinde jilet sürmedim o büyük risk zaten ağda ile aldırıyordum. simdi çok memnunum lumea ile yüzü ayda bir kere yapıyorum bıyık bölgeside 15 günde bir falan çıktıkça 3 atış yapıyorum çok rahat canım

Bikini bölgesindende sonuç alırsınız ama inatci bölgeler var

Ben ve arkadaş daha önce yüzümüze bişi kullanmamıştık belki bizde ondan bu şekil olmuş olabilir

Tüyler agdayla alınınca kıl kökleri kaybolur ve makine çok etki etmez !
Yüz hariç diger yerler traşlanıp kıl kökleri görünür vaziyette makina işe yarar ...
Çünki kıllarla köke ışın gönderiliyor !

Ürünü yanlış kullanıyorsunuz

Bikini bölgesindende sonuç alırsınız ama inatci bölgeler var

Ben ve arkadaş daha önce yüzümüze bişi kullanmamıştık belki bizde ondan bu şekil olmuş olabilir
hımm olabilir tabi

siz de önce jilet mi kullanıyorsunuz bikini bölgesi için lazerden önce

tamam abla kızma.

öyle olsun bakalım.

bu arada cihazı kullanmayı hepten bıraktım. üşengeçlikten. ama kollar ve bacaklar geç çıkıyor hala. kolların bazı bölgelerinde hiç çıkmadı. damalı bayrak gibi şu an

Evet ya bende anlamıyorum bazı yerkere etki ediyor bölge bölge halbuki her yere eşit yapıyorum .
Demekki makina her atışta eşit etki yapmıyor hımmm

Bu arada bende üşengecim

Lumea nın farklı model ve fiyatları var atış sayısı da fiyat da etkili sanırım. Sizinki iyiymiş. Yüzüme lazere gidiyorum zaten kalan birkaç kıl için de iğneliye başlayacağım. Çok teşekkür ederim cevap için.

Evet ya bende anlamıyorum bazı yerkere etki ediyor bölge bölge halbuki her yere eşit yapıyorum .
Demekki makina her atışta eşit etki yapmıyor hımmm

Bu arada bende üşengecim

zor ya kıl tüy. en iyisi barışmak.

Merhaba . Bende 9150 modelını ındırımdeyken 3800 den 2300 ereyondan satın aldım . 1 seans yaptım .
Benım kıllarım sıyahi ten rengım ıse beyaz.
Bıkını cevresınde batıklarım , bacaklarımda ıse oldukça hassas bır kıl kokum mevcut. Bronzlasmadan veya solaryuma gırmeden rahat rahat etek gıyemıyorum .

1 seans sonrasında kıllarımın uzaması oldukça yavaşladı, bıkını bolgesı ust bölgede dökülmeler , koltuk altında oldukça belırgın dökülmeler oldu. Bacaklarda ıse cok anlayamadım ama acaba oralarda kıl mı çıkmadı dedıgım bıraz büyükçe bölgelerde cok tek tuk kıl cıktı.
Benım sorularım bunlar kıl koklerıne ve batıklara cozum olacak mı acaba lumea? %92 bıtırme garantısı verıyor benım model

benim sorumda şu.. şimdi çene bölgesindeki tüylere lazer uyguladık diyelim.. iki hafta boyunca çıkan tüyler ne olacak ?

Philips lumea yi kullanırken atış esnasında ışık gözlerinizi rahatsız ediyormu? Ben satın aldığım da gözlük vermediler.

Göze zararlı olmadığını söyledi satış elamanı. Çok memnunum gerçi.
Yaparken tüy olan bölgeye koyup gözümü kapatıp ışını atıyorum. Bakarak yaptığım zaman gözümü baya alıyor ışık ve rahatsız oluyorum.

Sizler nasıl yapıyorsunuz? Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim

Merhaba bende bu üründen aldım ama ilk kez yaptım lazer cam kısmında lekeler oldu sorun olur mu acaba sizde de oldumu

Merhaba bende Lumea aldım 2.senasımı Dün yaptım bikini bölgem ve bıyık cene için aldım bacak kol vs bazıları döküldü ama cenem ve bıyık bölgemde cok siyah ve sert 3. 4 tane var onlar hala duruyor yaaaa cok üzüldüm 4.5 senas dan sona gider mi yoksa gitmez mi acaba

Yüzde etkili değil bence. Vücuduna kullan sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…